מי בא למתעניינים? סליחה שי, הייתי חייבת. אין לי שליטה על עצמי.......
G go golan go New member 26/1/04 #1 מי בא למתעניינים? סליחה שי, הייתי חייבת. אין לי שליטה על עצמי.......
S S a l i t New member 26/1/04 #2 ../images/Emo58.gifאני שמה../images/Emo58.gif וגם אני גוררת איתי את רן
T THE sky angel New member 26/1/04 #3 רק אותי את לא אוהבת יותר.. ומסננת אותי.. ( אממ ותפסיקו לפתוח שרשורי מתענייניםםםם זה מעצבן חציליםםםםםם!! מיצינו שאתם מתעניינים די כבר!
רק אותי את לא אוהבת יותר.. ומסננת אותי.. ( אממ ותפסיקו לפתוח שרשורי מתענייניםםםם זה מעצבן חציליםםםםםם!! מיצינו שאתם מתעניינים די כבר!
G go golan go New member 28/1/04 #8 זה שאת באה זה ברור, כי אם לא היית.. באה, אני הייתי באה עד בערבה רק כדי להרוג אותך!!!!
T THE sky angel New member 26/1/04 #4 מנצל"שת!! שימו לב לשיר יפה- אז מה אתם יודעים חבריי היקרים, האם יהיה או אין כנס פעילים? יו! ב23 לחודש אמור היה להיות, אך סביר מאוד להניח שהוא צפוי להידחות- כמו כל דבר תנועתי כמעט שנדחה, ואין לי עוד חרוז בלה בלה בלה! חיחי איך אני?!
מנצל"שת!! שימו לב לשיר יפה- אז מה אתם יודעים חבריי היקרים, האם יהיה או אין כנס פעילים? יו! ב23 לחודש אמור היה להיות, אך סביר מאוד להניח שהוא צפוי להידחות- כמו כל דבר תנועתי כמעט שנדחה, ואין לי עוד חרוז בלה בלה בלה! חיחי איך אני?!
ז זורקה New member 27/1/04 #7 עכשיו דממה הצל על הבמה כ"כ חם שהקהל בא עם מקדם הגנה חחחחחחחחההההההההההההההההההההההההההה יהיה בסדר... :/
עכשיו דממה הצל על הבמה כ"כ חם שהקהל בא עם מקדם הגנה חחחחחחחחההההההההההההההההההההההההההה יהיה בסדר... :/