מי בא למשחק?

AGENT SHESH

New member
מי בא למשחק?

אני שם..
עמית אם את באה תתקשרי.

EA 4real

New member
הרגע חזרתי..

היה משחק נהדר.. די גארבג'.. ניצחנו 35 הפרש. התרשמתי מאוד מסליי, שחקן נהדר. אוסטין סוס שחבל על הזמן. במחצית הראשונה ההגנה הייתה חלשה וקיבלנו איזה 44 נק'.. ברבע השלישי אחרי שנתניה הובילו ב1 הפועל פתחה מבערים ונתניה לא שמו סל הרבה זמן.. נראת קבוצה מצויינת!!

adi das1

New member
איזה כיף...

לראות את הפועל משחקים אחרי 6 חודשים. אם סליי יהיה בריא, הוא הולך להיות שחקן מוביל העונה. גנקינס רכז בכל רמ"ח אבריו ואוסטין משחק עם המון טכניקה. יש לנו אחלה קבוצה ואחלה שחקנים. אם השחקנים יתחברו כמו שצריך, אם ארז לא יתפטר אחרי ההפסד הראשון ואם לא תהיינה פציעות רציניות - השמים הם הגבול.........

AGENT SHESH

New member
ובכן:

ההגנה שלנו נראית בערך כמו הצרות שלי, ויש לי הרבה כאלה..
אבל ג'נקינס תותח על, אוסטין פנטסטי, מייסון אדיר, וסליי יודע להקפיץ את הקהל. זאת ללא ספק הקבוצה הטובה ביותר שהיתה בירושלים אי פעם. כמו כן - אהבתי את התרגיל של ארז עם טפירו: עד הרבע השלישי טפירו לא זרק אפילו כדור אחד, ואז באמצע השלישי כשאף אחד כבר לא שומר אותו נתנו לו כמה כדורים והוא קלע בערך 8 נקודות ברצף. הספסל שלנו ארוך בטירוף, מעולם לא ראיתי בירושלים רוטציה כל כך גבוהה, חוץ מלוי - כולם שיחקו באופן פעיל ממש. בסוף לוי נכנס, אבל כמובן שזה היה רק בשביל האוהדים כשהכל היה כבר סגור. עוד דבר: הזרים החדשים שלנו הם לא קלעים ברמה גבוהה, אבל האתלטיות שלהם עושה את ההבדל. מדובר בשחקנים אתלטיים ברמות שלא ראיתי במלחה מאז ווילי סולומון (שייחנק עם מכבי היום נגד אורלנדו). לסיכום: מדובר בקבוצה שקולעת באחוזים לא משהו, אבל מסדרת הרבה מצבים, ובעזרתם מגיעה לניקוד גבוה - למרות האחוזים הבעייתיים. הקבוצה מגובשת מאוד, יש כימיה אדירה בין השחקנים, יודעת לעמוד במצבי לחץ, הגנה בינונית מינוס. יש לנו סיכוי טוב מאוד לקחת את האליפות ממכבי. אם הזרים נראים ככה בפתיחת העונה, רק חכו לרגעי השיא... אני מאמין שארז ידע לשפר את המגרעות בהגנה ואז - השמיים הם הגבול. וכן, דאבל ויול"ב הם לא סתם חלום רטוב, זה משימות שהקבוצה הזאת מסוגלת לעמוד בהן.

Jordan232

New member
עוד משהו

שמתם לב שבדקות הספורות שטפירו וארבעת הזרים שיחקו ביחד הקבוצה שיחקה בקצב מטורף ונתניה בקושי הצליחו לעבור את חצי המיגרש? ועוד משהו, אוסטין שומר גרוע!

AGENT SHESH

New member
לא רק אוסטין,

כולם, גם ג'נקינס.. תמיד מסתכל על הכדור ואיך שזורקים אותו.. נגד נתניה זה מספיק, נגד מכבי - ממש לא.

למעלה