מי בא למסיבה???

מי בא למסיבה???

יש כאן מישהו שבא למסיבה במועדון "פאשן"? אני הולכת אז אם יש כאן עוד מישהו שהולך אז נוכל להיפגש

עדי18

New member
על המסיבה-כנסו....

הרגע חזרתי מהמסיבה בראשון....שעוד לא נגמרה ד"א... לקח לי ולחברה שלי איזה 3(!!) שעות להגיע לשם, בשביל לגלות שהמסיבה הזאת היא בכלל לגילאים יותר צעירים(ככה 13-14, מקסימום 16....) נכנסנו בכל זאת(ד"א שילמנו 25 ש"ח כל אחת ולא 100 כמו שמישהו אמר לי שזה עולה להכנס....) anyways......בדרך לשם היינו באיזור התחנה המרכזית הישנה(ששם ירדנו בדרך לשם כדי להלחיף אוטובוסים...) אז ראיתי כזה את "מפגש מיכאל"!חחחח
בכל אופן הגענו למסיבה באיזה 12...והיינו שם איזה שעתיים וחצי או אפילו יותר ויסמין ומתי לא הגיעו!! אז בסוף התייאשנו והלכנו הביתה.... נראה לי שהם גם בכלל לא יבוא לשם היום...כבר כמעט 4 לפנות בוקר והמסיבה נגמרת באיזה 5.... בקיצור זה נראה לי סתם איזה תרגיל כדי למשוך אנשים למועדון הזה..... בקיצור לא יצא כלום מהערב הזה....כבר היה עדיף ללכת לאיזה סרט או משהו...... אם מישהו פה היה שם ובכל זאת ראה את יסמין ומתי תגידו לי אוקיי?

talkedmi1

New member
אולי לא הגעתם למסיבה הנכונה...

לא הגיוני שזה עלה 25 ש"ח וגם גילאים 13-14??? את בטוחה שזה היה אתמול ולא היום??

עדי18

New member
זה כן היה המסיבה הנכונה, זה הכתובת

ש-blue eyes אמרה....וחוצמזה היה כתוב על הכרטיסים שיסמין ומתי יהיו... סתם ההוא בקופה החליט לעשות לנו פרוטקציה והוריד לנו מחיר.....

pompii

New member
מניאקים.....

ככה הבריזו לכולם?!?! לא יפה... בכל מקרה, איך היה, נחמד? אבל לא שווה, הלכתם למפגש מיכאל ולא נכנסתם לבפנים לפגוש את מיכאל וגידי
אני הולכת לשם כל פעם לפני הרופא שיניים שלי, אל תשאלו למה...

עדי18

New member
אז זהו אני לא יודעת אם הם באו בסופו

של דבר, כי התייאשנו כבר והלכנו.... חחח במקרה היינו ליד מפגש מיכאל...לא תיכננו את זה.... ראיתי את זה רק מבחוץ....לא נכנסתי....רגע זה איפה שמצלמים את המזנון גם מבפנים??

עדי18

New member
אה ולא היה משהו....כולם שם היו

ילדים קטנים אז לא רקדנו כי...פאדיחות.... אם הם היו באים זה היה הרבה יותר נחמד....

talkedmi1

New member
לא נראה לי שצילמו גם בתוך מפגש מיכא

ל ראיתי את זה מלא פעמים מבחוץ אבל ממש קרוב לא הסתכלתי אבל אח שלי ראה והוא אמר שזה לא נראה כמו בטלוויזיה

עדי18

New member
אז או שמצלמים את זה רק מבחוץ

ובפנים זה רק אולפן... או שפשוט כשזה בסדרה זה מסודר אחרת....

pompii

New member
לא מצלמים מבפנים...

רק מבחוץ... ככה זה כל המקומות בסדרה למען האמת גם הקפה של יותם שזה פאב רפאלו מצלמים רק מבחוץ וגם את היקב שזה יקבי כרמל מזרחי מה אני אגיד לכם, אוהבים את ראשון

עדי18

New member
טוב תודה על המידע......

כן את היקב ידעתי שמצלמים רק מבחוץ.....אבל בקשר למזנון לא הייתי בטוחה......אגב הייתי פעם ביקב הזה עם הביצפר...:)

pompii

New member
כן גם אנחנו, ואפילו קיבלנו תירוש

מתנה
, איזה נחמדים הם, אה?...

למעלה