מי בא להופעה ב30.4?? -כן -לא -אולי
B bati77 New member 28/4/05 #3 עוד פרטים על ההופעה?../images/Emo110.gif מועדון הנמלה (ליד קרית חיים), ביום שבת 30.4, בשעה 22:00.
מ מסטולית New member 28/4/05 #4 כנראה שלא../images/Emo7.gif הייתי אמורה להגיע ואפילו להיכנס חינם.. אבל לחברה שלי יש מסיבת סיום באותו יום
כנראה שלא../images/Emo7.gif הייתי אמורה להגיע ואפילו להיכנס חינם.. אבל לחברה שלי יש מסיבת סיום באותו יום
B bati77 New member 28/4/05 #5 אני.. ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo110.gif כי יש הרבה הופעות בזמן האחרון שאני רוצה ללכת..
אני.. ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo110.gif כי יש הרבה הופעות בזמן האחרון שאני רוצה ללכת..
S S h A b i T New member 29/4/05 #6 נראה לי שאני אבוא. ושוב אני אשאל אין אפאחד מהמרכז שנוסע?!... לחכות לרכבת הראשונה לבד בצפון זה לא נחמד.
נראה לי שאני אבוא. ושוב אני אשאל אין אפאחד מהמרכז שנוסע?!... לחכות לרכבת הראשונה לבד בצפון זה לא נחמד.
S S h A b i T New member 30/4/05 #16 טוב אני בדילמות נוראיות אני ממש לא יודעת מה לעשות. במיוחד כשאין הופעה בתמונע. אבל מצד שני יש הופעה שבוע הבא בויתקין.. מצד שלישי... ביצפר יום אחרי ואין כלכך איך לחזור. אוף. עוד מעט יתחילו הבגרויות ואני לא אוכל ללכת. נפלא.
טוב אני בדילמות נוראיות אני ממש לא יודעת מה לעשות. במיוחד כשאין הופעה בתמונע. אבל מצד שני יש הופעה שבוע הבא בויתקין.. מצד שלישי... ביצפר יום אחרי ואין כלכך איך לחזור. אוף. עוד מעט יתחילו הבגרויות ואני לא אוכל ללכת. נפלא.
מ ממנטו מורי1 New member 29/4/05 #12 ../images/Emo31.gif מישו מוכן לתת לי כסף לכרטיס? אוף,אני עצובה,כ"כ רציתי ללכת,אינלי כסף
S S h A b i T New member 30/4/05 #23 רוצה להביא לי את הכרטיס שלך? שיהיה משו שידחוף אותי ללכת.. חח אני כל היום חושבת על זה ולא יודעת מה לעשות.
רוצה להביא לי את הכרטיס שלך? שיהיה משו שידחוף אותי ללכת.. חח אני כל היום חושבת על זה ולא יודעת מה לעשות.
מ ממנטו מורי1 New member 30/4/05 #25 לא,אני הולכת,אמנם לבד,אבל נתגבר../images/Emo3.gif בואי בואי,שאני לא אהיה לבד
S S h A b i T New member 30/4/05 #29 אני לא חושבת כבר שאני אבוא. ../images/Emo4.gif עם כל הרצון.. יש לי גם היום איזה משו.... ומחר אני צריהכ להיות ערנית אוף אוף אוף. יופי, אני כל כך רואה את זה שתבואו הבייתה ותכתבו שההופעה הייתה הכי טובה שיש וששילה התארחה.
אני לא חושבת כבר שאני אבוא. ../images/Emo4.gif עם כל הרצון.. יש לי גם היום איזה משו.... ומחר אני צריהכ להיות ערנית אוף אוף אוף. יופי, אני כל כך רואה את זה שתבואו הבייתה ותכתבו שההופעה הייתה הכי טובה שיש וששילה התארחה.