מי בא להופעה בחור יהודה??
ע ענבלוש לאב אפרתוש New member 14/3/05 #1 מי בא להופעה בחור יהודה??../images/Emo12.gif../images/Emo185.gif
ח חייכנית מקסימה New member 14/3/05 #4 אז לא. יש לי הופעות משל עצמי, ואת שי גבסו, לא תודה אבל מי יהיה אצלכם?
ע ענבלוש לאב אפרתוש New member 14/3/05 #9 מה זאת אומרת מי יהיה אצלנו?../images/Emo185.gif הראל (1, 2, 3, 4, נו, כבר 10 תווים? )
ע ענבלוש לאב אפרתוש New member 15/3/05 #16 חחח קודם כל יעלושש..../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif א"י זה לא קיצור של אור יהודה, זה קיצור של ארץ ישראל... ואם זה עדיין לא היה ברור, אז הראל סקעת מופיע באור יהודה עוד שבוע. מי בא????
חחח קודם כל יעלושש..../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif א"י זה לא קיצור של אור יהודה, זה קיצור של ארץ ישראל... ואם זה עדיין לא היה ברור, אז הראל סקעת מופיע באור יהודה עוד שבוע. מי בא????
ח חייכנית מקסימה New member 16/3/05 #19 אני יודעת, אכפת לי? ../images/Emo9.gif הוא יהיה שם? בכל מקרה אני לא אוכל לבוא...
ע ענבלוש לאב אפרתוש New member 16/3/05 #20 ../images/Emo12.gif../images/Emo185.gif כן, הוא יהיה שם, ולמה לא תוכלי לבוא?
ח חייכנית מקסימה New member 16/3/05 #21 א. אין לי איך להגיע. ב.אני הולכת עם חברות שלי לראות את שי גבסו או שיש לי ריקוד בערב. אני יודעת שאי אפשר להשוות בין שי גבסו להראלי, אבל שוב יש את בעיה א'
א. אין לי איך להגיע. ב.אני הולכת עם חברות שלי לראות את שי גבסו או שיש לי ריקוד בערב. אני יודעת שאי אפשר להשוות בין שי גבסו להראלי, אבל שוב יש את בעיה א'
ל לאב סקעת המושלם New member 15/3/05 #13 שי גבסו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif