מי בא להופעה באשקלון??

giloosh92

New member
מי בא להופעה באשקלון??

מי שבא להופעה שידבר איתי... איסי- 312935131 מסנ'- [email protected] ד"א שירלי אם את קוראת ת'הודעה תתקשרי אליי או משו..

אני אני אני אני אני וחברה שלי.. ../images/Emo13.gif

אני שורה שניה בגלל שהבמה גבוהה אז העדפתי שורה שנייה ולא 1

chaaai

New member
המ המ

אני מאמין שעכשיו העלת חיוך על פניהם של שלושה אנשים

chaaai

New member
אף פעם לא ניצלשתי את עצמי

תמיד יש פעם ראשונה...

matanky1

New member
הופעה

בעעע אני מחיפה חחחח עכשיו אני מבין איך אנשים סבלו ת'נסיעות.... אני לא יכול להגיע עד אשקלון :( אולי אני ינסה אז תפרטו יותר על ההופעה... לאן מתקשרים מתי איך למה כמה.... :D מתן

chaaai

New member
ילד, תנשום

עצה שלי, אתה לא צריך לרוץ עד סוף העולם בשביל כל הופעה. חכה כמה ימים ותהיינה הופעות גם בצפון. חבל סתם.

matanky1

New member
חחחח

תאמיני לי שאני נושם אבל אני פשוט מטורף על הבן אדם הזה!!! הוא שר כל כך יפה !!! והוא גם יפה
קול מושלם כזהה וגם הוא חחחחח אשקלון זה קצת רחוק למרות שיש לי דודים בערד בקיצור אני מקווה מאוד שיהיו לו הרבה הופעות בצפוןןן ורק שלו !!! ואתם מאמינים כאילו שהייתי מאחורי הקלעים כי אבא שלי עבד שם וראיתי רק את אביב גפן הפריק המכוער הזה ואם הייתי הולך איזה מטר וחצי קדימה הייתי רואה את זאת שמראיינת את הזמרים ופשוט לא ידעתי שזה שם :( איזה באסההה :( לא אופרר יכולתי להצטלם איתווווווווווווווווווווו באסהה

B a 7 a K

New member
הצילו. ../images/Emo122.gif

|ברק, תעשה כאילו לא קראת את זה ותלך| |ברק, תעשה כאילו לא קראת את זה ותלך| |ברק, תעשה כאילו לא קראת את זה ותלך| |ברק, תעשה כאילו לא קראת את זה ותלך| |ברק, תעשה כאילו לא קראת את זה ותלך| |ברק, תעשה כאילו לא קראת את זה ותלך| |ברק, תעשה כאילו לא קראת את זה ותלך| |ברק, תעשה כאילו לא קראת את זה ותלך| |ברק, תעשה כאילו לא קראת את זה ותלך| |ברק, תעשה כאילו לא קראת את זה ותלך| |ברק, תעשה כאילו לא קראת את זה ותלך| אלוהים אדירים. הוא חייב להפסיק להופיע בדברים הפופוליסטיים האלה, ומישהו צריך להגיד את זה.
... אה, כן-

LinKerBel

New member
../images/Emo47.gif

|ברק, תעשה כאילו לא קראת את זה ותלך|
הרגת אותי. אפילו תשאל את שירה.

Free Lancer

New member
אני רוצה ללכת

מישהו יכול בבקשה לכתוב מה המספר שמתקשרים להזמין כרטיסים?

למעלה