מי בא לבומבמלה?

יופיאל

New member
מי בא לבומבמלה?

ביום רביעי אני נוסע לבומבמלה עד שבת בלילה , אז אולי נפגש שם :) מי עוד בא??

שני.ר

New member
איפה זה???

אני כבר תפוסה לטיול לצפון ביחד עם פורום סטודנטים ממחר עד יום חמישי או שישי (ואם לא הייתי נוסעת לצפון, אני לא ספונטנית עד כדי כך כדי ליסוע לשם... איפה זה???) בכל אופן איפה שלא תהיה שתהנה (בהזדמנות חגיגית זאת - אני מאחלת את אותה הברכה לעצמי)

יופיאל

New member
בחוף ניצנים B-)

זה פסטיבל גדול של מדיטציות וסדנאות וטיפולים והופעות וסתם להזרק מול הים ולהנות מהאוירה בקיצור הולך להיות ממש כיף :cool: B-) בכל מקרה תהני בטיול שלך באור ואהבה , יופיאל המלאך

ניתן לשקול אופציות רק...

כנגד כתובת או לכל הפחות אזור חיוג גלקטי. היי ברוך נסיעה טובה.

darma

New member
יופיאל אני באה

יופיאל שלום לך, אני מגיעה לבומבמלה ואשמח מאד להפגש אתך שם ולשוחח איתך. יש לי לפחות שאלה אחת חשובה לשאול אותך ומשום מה לא הולך לי לא בפורום זה ולא בפורום רייקי. השאלות שלי לא מופיעות. אם הודעה זו תופיע אשמח אם תיצור קשר איתי למייל [email protected] תודה ובשמחה דארמה נ.ב. אני מגיעה כבר ביום רביעי.

אני באה אני באה.....

ויהיה שמייח :) אה,וגם..שלום כולם,אני דראג..מקווה להשתלב בפורום הנעים שלכם :)

שלום לך דראג ברוכה הבאה :cool:

שלום לך דראג!!! סוף סוף את מזדהה. אז אני שמחה שהצטרפת אל שורותנו. אם תצליחי לפגוש את יופיאל המלאך בבוםבמלה זה יהיה שווה ביותר. הוא בנאדם מקסים ועושה עבורנו שרות נפלא אז תהני. אני באופן אישי לא אגיע למקום ואיתכם הסליחה. אלו פשוט ימי ספירת העומר, ובחרתי לא להתקרב לים בזמן זה. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול מיכל.

אני מתנצלת אני לא מגיעה :p

יופיאל ידידי וכולם!!! שיהיה לכם הכי כייף במפגש המרתק. אני בחרתי לא להגיע בגלל התאריכים בו המפגש מתקיים. אלו הם ספירת ימיי העומר ואני בחרתי לא להתקרב לים בימים אלו. ספירת העומר בין היתר מתחברת למותם של 24000 תלמידיו של רבי עקיבא ורבי שמעון בר יוחאי שמתו ממחלה לא ידועה. לדעתי חלקם נפטרו כתוצאה מהתמוטטות המערכת החיסונית שלהם שלא עמדה מול חיידק או וירוס שתקף את הקהילה. במחשבה רוחנית זאת היתה הרעלה אנרגטית עד מצב של שיגעון. במילים אחרות התפרקו להם הכלים או שהתנפצו להם. הפתרון הסופי היה התגברות על מחולל המחלה בעזרת שרפת היערות מסביב לבתי הקהילה. רק זה עצר את המחלה ע``י השרפה השתחרר הנוזל השרף שהיה בתוך העצים ןחנק את המגפה. זוהיא גם אחת הסיבות מדוע מדליקים מדורות בל``ג בעומר. זכר לעצירת המגפה ולא בדיוק מה שמסרו לנו. אז כל מי שהולך להפגש עם אנשי רוח למיניהם בבקשה להזהר. להגן על עצמכם במקסימום הגנות שאתם מכירים. לא לתת לאנשים לחדור לכם לתת מודע שלכם. ולא להחשף ליותר מדיי מדיטציות מודרכות. פשוט לפעול בזהירות בהתבוננות תוך הגנה מלאה על נשמותיכם. תהיו לי בריאים. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

למעלה