מי בא/ה
ב20.2.06 - 22.2.06

מי בא/ה../images/Emo35.gif ב20.2.06 - 22.2.06

יתקיים כנס הספרנים והמידענים ה-22. איך אתם משתלבים בכנס? אפשר לעשות מפגש פורום באחת ההפסקות...

perhay

New member
אני באה!

ודווקא לפי המסתמן אהיה שם כל הימים. מצפה לפגוש אותך וגם להכיר את יתר חברי הפורום.

הנושא שנרשם בתכנית הכנס

הוא ביואינפורמטיקה. כנראה שלא היה מקום להכניס את הכותרת הארוכה שנתתי... בכל אופן, אני לא הולך לדבר הרבה על ביואינפורמטיקה אלא בעיקר על הדרכה, הטמעת מערכות מידע והקשר ביניהם. ביואינפורמטיקה זה רק ה test case

חייםלוי

Member
מנהל
יש כמה וכמה הרצאות מעניינות

וגיליתי שאני מכיר חלק מן המרצים שחלקם עובד בספריה הלאומית וחלקם ממקומות אחרים.

DGtal

New member
שאלות של סטודנט

1) מה החשיבות של הגעה לכנסים כאלה, מעבר לשינוי אווירה וידע כללי? השאלה מופנית בעיקר לספרנים ומידענים ופחות לאקדמאים (המרצים שלי מסתובבים פה?). 2+3) למה אין הנחות סטודנט? למה הכנס באמצע חופשת הבחינות? האם שתי השאלות האלו עונות אחת על השניה? תודה

נסיון לענות

1) החשיבות היא בשני דברים: ראשית להתעדכן בחידושים, מגמות וכו'. שנית: במפגש עם עוד אנשים שעוסקים בתחום ואולי מתעניינים בדברים דומים למה שאת עושה, יצירת קשרים ואף שיתופי פעולה (באופן אישי אני לפעמים מעדיף לדלג על הרצאה ולנצל את הזמן כדי לשוחח עם אנשים שפגשתי). 2) מציע להפנות את השאלה למרכז ההדרכה לספריות שמארגן את הכנס

חייםלוי

Member
מנהל
עבור ספרנים ותיקים יש חשיבות בשינוי

האווירה אבל החלק החשוב הוא כמו שאמר קיפי סגול התעדכנות במה שקורה היום בעולם הספרנות והמידענות והרחבת הידע בתחומים שלא נחשפים אליהם בדר"כ בעבודה היומיומית.

Sapientia

New member
../images/Emo45.gifשינוי אווירה ומפגש עם ספרנים

אחרים. אני לא ותיקה, אבל הייתי פעם בכנס כזה (שנה שעברה בזכרון יעקב), וזה היה תענוג אמיתי

חוטהשני

New member
הבעיה בכנס הנוכחי.. לא בזה שבזכרון שלא יצא לי להגיע אליו בגלל עומס בעבודה.. הוא גם המחיר היקר שלו ../images/Emo10.gif כאילו הספרנים מרווחים הון ../images/Emo3.gif ולצערי לא יממנו לי תשלום עבור כנס כזה בעיריה.. אז נכון שקרן ידע יכול לעזור לי בתשלום (נדמה לי שהם נותנים 50% החזר.. ואגב, שנה שעברה כשבדקתי את נושאי הכנס (החלטתי לבדוק אפשרות להגיע לכנס ביום החופשי שלי..) לא מצאתי יום שהנושאים בו מצאו חן בעיני וויתרתי על הכנס (גם שמעתי מכמה אנשים שהכנס לא היה כ"כ מוצלח..)

למעלה