מי בא היום למנזר?
L Lind0r New member 8/1/04 #3 טוב אני לא יודע אם לי ולתומי יש איך להגיע אבל תחזרו לכפר יונה אחרי זה...
B bobby6killer New member 8/1/04 #4 אוקיי לינדור תן פרטים על מה שיש שמה מחיר שעה וגם תן לי תפלאפון שלך כי אין לי וגם תראה מה עשיתי בצייר אני גאה(בציור!!!)
אוקיי לינדור תן פרטים על מה שיש שמה מחיר שעה וגם תן לי תפלאפון שלך כי אין לי וגם תראה מה עשיתי בצייר אני גאה(בציור!!!)
L Lind0r New member 8/1/04 #5 יש הופעה של להקה ממעברות cannabis psychosis זה עולה 25 אני חושב ו064527590 שעה אני לא זוכר
B bobby6killer New member 8/1/04 #7 מז"א לא זוכר תברר אחי !!! ודר"א כל החארטות שהצגתי עד עכשיו היו סתם קקה בצייר מעכשיו חבריה יש לי פוטושופ ואני מתחיל לטחון סוף סוף אתם תראו דברים מדהימים (לא יותר משל לינדור כי הוא תותח)
מז"א לא זוכר תברר אחי !!! ודר"א כל החארטות שהצגתי עד עכשיו היו סתם קקה בצייר מעכשיו חבריה יש לי פוטושופ ואני מתחיל לטחון סוף סוף אתם תראו דברים מדהימים (לא יותר משל לינדור כי הוא תותח)
B bobby6killer New member 9/1/04 #9 הנה העבודה הראשונה שלי בפוטושופ לוק אט טיס בייבי תגידו לי איך זה...
L Lind0r New member 9/1/04 #10 וואי בן שלח לי פונטים יש לך מלא פונטים טובים ויש לי רק את הבסיסיים של ווינדוס אז אני לא יכול לעשות כמעט שום דבר יפה... 212537626 זה האי סי קיו שלי
וואי בן שלח לי פונטים יש לך מלא פונטים טובים ויש לי רק את הבסיסיים של ווינדוס אז אני לא יכול לעשות כמעט שום דבר יפה... 212537626 זה האי סי קיו שלי