חלום ליל קיץ? כמה הגיגים על ההופעה
מה אני יגיד לכם- היום -מייד אחרי שנכנסתי לבארבי- הרגשתי שמישהוא הכניס אותי לתוך מכונת זמן- ושם אותי באותו בארבי - רק כמה שנים אחורה- בהופעה של הדורבנים לפני עידן "קובי" הבארבי לא מפוצץ ומחניק- האווירה רגועה- ליד הרחבה יש מקום- ואפילו שומו שמיים!! מקום לשבת!!!! - האנשים שיושבים בשולחנות רובם דווקא די מבוגרים- חלקם אפילו הרבה יותר מבוגרים ממני (30 ו ) וסה"כ אווירה של כיף וסבבה בלי לחץ- בכיף כזה ליד הרחבה חבורת מאמ"ה שכזו כל הנבחרת של אפרת (חוץ מכתומה) ואביהוצאלה ואנוכי- ועוד כמה שמתצפתים ממקום טוב ליד הרחבה - ומצטרפים מתי שבא לנו- ובכלל =איזה אווירה משוחררת!! ואז עולים להם חברי הדורבנים- עם מרץ על הבמה- כאילו הם לא עובדים כמו משוגעים כל הזמן- עם כוחות ועוצמה - ועם מצב רוח אוי איזה מצב רוח- מצב רוח טוב שמדביק את כל הקהל והופך את כל הערב לעוד יותר שמייח כמו שרק הדורבנים יודעים ההלצות של זיגו ואיתי "קייטנת הבאס של אייל" העובדה שהתמונה הענקית של קובי שנמצאת בד"כ מאחורי רון לא שם - האינטרקציה עם הקהל- ושוב מצב רוח טוב ומרץ עד שהתחיל "יצאנו לרקוד" רחבת הריקודים של הבארבי הורכבה מ 100% בנות (וטל "פפל" אחד שקפץ לבקר את הרחבה וחזר למקום שלו מדי פעם) ואז שהתחיל יצאנו לרקוד כל הקהל קפץ אבל- הפלא ופלא- עדיין יש מקום לרקוד ואוויר לנשימה ולכולם כל כך כיף ואז ההדרן אוי ההדרן איזה הפתעה משום מקום החברה עושים אקפלה (ככה קוראים לזה נכון אפרת?) וקובי אוז וטיפקס מצטרפים אל הדורבנים לשיר "יש לי חברה".. כל הקהל כמובן משולהב והאווירה- כבר מחשמלת בקיצור הופעה קלילה כיפית מהנה ביותר ומבדרת אני- שהיית באינספור הופעות אומר לכם שזו אחת ההוםפעות הכי טובות שהיו בשנה האחרונה- לפחות לגבי ההופעה היחידה שעלתה עליה ברמה היא ההופעה בפיוז'ן חיפה- וכמובן ההופעה בוואהל שהיא בכלל מליגה אחרת איזה כיף הדורבנים שלנו שוב חוזרים לשיאם!! שוב נותנים את השואו שכולנו אוהבים ועכשיו רק נותר לשיא הבא שהוא המפגש כמובן!! ביום ראשון הקרוב!! לילה טוב לכולכם טל "פפל" מילר