מי באמת הם <<<<< הילדים: >>>>>:
קודם כל שיהיה ברור: << את אלוהים איש לא יוכיח עד שהאחד המשיח-המוכיח את אלוהים יוכיח.>> וזה ב""עת-ההוכחות"" שאו-טו-טו מייד ובקרוב היא עלינו תבוא ועל כולם אך וקר לאחר זאת העת "עת-השמועות". ובינתיים הנה לכם השמועות על מי באמת הם <<<<<< הילדים >>>>>>>>>> המוזכרים בספר דניאל. ובמה מדובר תשאלו? זאת אני מבהיר באלה הדברים שהוצגו במהלך דיון מעניין שהתקיים בימים אלה בפורום שבנענע: והנה הם: אם עמדת ב"זובור" שעשו לך כאן החבר'ה - אז התקבלת. ברוכה הבאה! duvshy 19:59 19/11/2003 בתגובה ל: ללא נושא//ברוכה הבאה .לפורום זה מבוקשים..רציניים ..נאים ..ורציניים. (מאת: PIPINICO) בס"ד. זה כיף לחשוב שהחזירו אפילו אותי לימי הילדות. ילדים שובבים. נו נו נו... לזה אתה קורה "זובור".רואים שלא עשיתה צבא!?! ברסלבית15 21:59 19/11/2003 בתגובה ל: אם עמדת ב"זובור" שעשו לך כאן החבר'ה - אז התקבלת. ברוכה הבאה! (מאת: duvshy) ולכל הילדים המתלהבים, תודה על "הקבלת-פנים", אבל הוכחתם את הנקודה שניסיתי להבהיר, אינפנטילים. מירית ואני "עוקבת" אחריכם אז בבקשה להעלות את הרמה במיוחד רונה ,ותפוח לך , אתן חייבות שיפור! ישראל: ל"זובור" יש רמות וכיום כבר לא מרשים לעשות כאלה כמו בתקופתנו. duvshy 22:18 19/11/2003 ל"גששית הבלשית " ברסלבית: apple4u 23:03 19/11/2003 בתגובה ל: לזה אתה קורה "זובור".רואים שלא עשיתה צבא!?! (מאת: ברסלבית15) באותה הזדמנות שאת "עוקבת" אחריי, אשמח אם תגיבי לאשכולות, ותקחי חלק פעיל ומועיל-יותר- בדיונים. ההגדרות שלך משעשעות אותי ותו לא, חבל שאת פותחת פה את ההכרות איתך על רגל שמאל. אבל יש לך מזל שילדים זה עם ששוכח מהר, ואני בטוחה שמחר בבוקר כבר שוב נשחק יחד. מקוה שנחליף אפילו מכתביות. " ילדים זה עם ששוכח מהר " גדול! - גם אלוהים מתייחס אלינו כילדים: .לנצח. 07:51 20/11/2003 בתגובה ל: ל"גששית הבלשית " ברסלבית: (מאת: apple4u) <<< ילדים אשר אין בהם כל מאום וטובי מראה ומשכילים בכל חכמה וידעי דעת ומביני מדע ואשר כח בהם לעמד בהיכל המלך וללמדם ספר ולשון כשדים: ויהי בהם מבני יהודה דניאל חנניה מישאל ועזריה:>>> *ירמיה* (כא) קוֹל עַל שְׁפָיִים נִשְׁמָע בְּכִי תַחֲנוּנֵי בְּנֵי יִשְׂרָאֵל כִּי הֶעֱוּוּ אֶת דַּרְכָּם שָׁכְחוּ אֶת יְהֹוָה אֱלֹהֵיהֶם: (כב) שׁוּבוּ בָּנִים שׁוֹבָבִים אֶרְפָּה מְשׁוּבֹתֵיכֶם הִנְנוּ אָתָנוּ לָךְ כִּי אַתָּה יְהֹוָה אֱלֹהֵינוּ *ספר דניאל* (ג) וַיֹּאמֶר הַמֶּלֶךְ לְאַשְׁפְּנַז רַב סָרִיסָיו לְהָבִיא מִבְּנֵי יִשְׂרָאֵל וּמִזֶּרַע הַמְּלוּכָה וּמִן הַפַּרְתְּמִים: (ד) יְלָדִים אֲשֶׁר אֵין בָּהֶם כָּל מאוּם \{מוּם\} וְטוֹבֵי מַרְאֶה וּמַשְׂכִּילִים בְּכָל חָכְמָה וְיֹדְעֵי דַעַת וּמְבִינֵי מַדָּע וַאֲשֶׁר כֹּחַ בָּהֶם לַעֲמֹד בְּהֵיכַל הַמֶּלֶךְ וּלֲלְמְּדָם סֵפֶר וּלְשׁוֹן כַּשְׂדִּים: (ה) וַיְמַן לָהֶם הַמֶּלֶךְ דְּבַר יוֹם בְּיוֹמוֹ מִפַּת בַּג הַמֶּלֶךְ וּמִיֵּין מִשְׁתָּיו וּלְגַדְּלָם שָׁנִים שָׁלוֹשׁ וּמִקְצָתָם יַעַמְדוּ לִפְנֵי הַמֶּלֶךְ: (ו) וַיְהִי בָהֶם מִבְּנֵי יְהוּדָה דָּנִיֵּאל חֲנַנְיָה מִישָׁאֵל וַעֲזַרְיָה: שאלה ל"לנצח" apple4u 19:48 20/11/2003 בתגובה ל: " ילדים זה עם ששוכח מהר " גדול! - גם אלוהים מתייחס אלינו כילדים: (מאת: .לנצח.) לא הבנתי מה הענין עם הציטוטים שאתה מביא? על ילדים אשר אין בהם כל מאום וטובי מראה ומשכילים בכל חכמה וידעי דעת .לנצח. 21:58 20/11/2003 בתגובה ל: שאלה ל"לנצח" (מאת: apple4u) ומביני מדע. ילדים אשר אין בהם כל מאום וטובי מראה ומשכילים בכל חכמה וידעי דעת ומביני מדע ואשר כח בהם לעמד בהיכל המלך. פירוש-אמת לפסוק זה בדניאל הוא שילדים יודעי דעת ומביני מדע וכו` הם האנשים החכמים והנבונים שיהיו הנבחרים בהיכל המלך ע"י מלך-המשיח במלכות המשיח. הוא המשיח אדם המתנהג לו לעתים כילד וכך גם הם יהיו ולעתים הם יתנהגו כמו והיו ילדים (להם תכונת התמימות השמחה והאושר שילדים מבורכים בהן)והם הם הילדים יודעי הדעת וכו`, הם שיהיו אנשי סודו כי הם הנבחרים שלו לשהות במחיצתו בהיכל שלו היכל המלך המשיח. נ.ב: בקובץ התמונה המצורף מופיע אחד מהנבחרים. * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ * קובץ מצורף: Message3646919_.JPG נ.ב : בדיוק כעת בערוץ 2 שידרו שיר שבו שרו בפזמון חוזר המילים "ילדים" .לנצח. 22:02 20/11/2003 הוא לא נראה ילד... למצח 22:04 20/11/2003 אז מה? גם אני לא נראה ילד.הקובע הוא טוב-מראה ולעתים התנהגות של ילד .לנצח. 22:40 20/11/2003 בתגובה ל: הוא לא נראה ילד... (מאת: למצח) טוב מראה חוכמה ושאר התכונות המוזכרות בדניאל בהן בעיקר לעתים ההתנהגות של ילד הם הקובעים הדבר. נ.ב: כך גם תכונותיו של זה האיש שבקובץ התמונה שכאן: קובץ מצורף: Message3647150_.jpg * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * לדיון: http://forums.nana.co.il/forum.asp?id=20 * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *