מי באמת הבא בתור...?

Miss CB

New member
מי באמת הבא בתור...?

אפילו לא צריך לנחש, זה בכותרת
קניתי אתמול את Who's Next, וכמיטב המסורת חיכיתי ליום למחרת כשאני לא עייפה ובתשומת
מלאה לשמוע אותו (רק את 9 הטראקים הראשונים בנתיים כי עוד 7 זה כל מיני תוספות, ולשמוע את זה קודם בתור אלבום זה הכי קרוב שאי פעם יהיה לי לשמוע את זה כמו שהיו שומעים פעם... את התוספות אני אשמע בהזדמנות...), הנה מסקנותיי אחרי אחרי שמיעה כפולה - וחזרה עוד פעם לGETTING IN TUNE, BEHIND BLUE EYES וWONT GET FOOLED AGAIN
דבר ראשון אהבתי את זה משמיעה ראשונה, דבר שהוא דווקא נדיר אצלי כי לוקח לי כמה שמיעות להתחבר, בכל אופן האלבום הזה כנראה יותר "נגיש" או קליל או לא יודעת מה, כי אני כבר מאוד אוהבת אותו
שירים מועדפים אין לי עדיין, עוד לא הספקתי לשמוע מספי פעמים בשביל להחליט את זה; מה שכן - שירים שקפצו לי לאוזן משמיעה ראשונה? WONT GET FOOLED AGAIN כמובן... ומה שכתבתי למעלה
בנתיים, אשמח אם תואילו בטובכם לספר דברים על האלבום, אולי על היוצרים (זה האלבום הראשון שיש לי שלהם), על השירים או כל דבר, כל פרט טריוויה מעניין
ומה הם שבעת השירים הנוספים בדיוק? האחרון הוא גירסא שונה לפי מה שכתוב כאן של BEHIND BLUE EYES. השאר לא מוכרים לי (השמות ז"א)... תודה

Miss CB

New member
אחד אחד, חבר'ה...

בטוח מישהו פה יודע *משהו* עליהם

אלבום אדיר ../images/Emo45.gif

אחד מהאלבומים הטובים ביותר שיצאו... ומאלה שאני מכיר עד כה של ה"מי" (טומי, קוואדרופוניה) הוא גם בהחלט הטוב ביותר שלהם. הנה התמונה הכ"כ יפה של האלבום שבעצם, תעשו לי טובה - כמה זה כבר יפה כשזה קטן ובתוך פלסטיק. תנו לי גדול ריבועי ובקרטון שמריח ישן
אגב מה הם הבונוסים? הבנתי שיש די הרבה. אני לא כ"כ אוהב בונוסים - היה לנו תקליט מושלם של 45 דקות ואז הוסיפו המון שירים בלי רצף הגיוני ויש לנו אלבום כפול כבר עם 20 שירים נוספים (כמעט פי שלוש מתכולת האלבום המקורי). לא קצת נסחפנו? לא צריך להשתמש בכל המקום של הדיסק כדי ליצור אלבום מושלם. להיפך, ככל שהאלבום יותר ארוך הוא גם לרוב מייגע יותר.

הבונוסים

לא כל כך טובים.. למרות שיש שיר אחד שאני תמיד צוחק ממנו water (or somebody else's daoughter)

Grimble Grumble

New member
מה יש לכם נגד הבונוסים?

Baby don't you do it שיר ענק... Naked Eye שיר שראוי היה להיות באלבום Water שיר הופעות מעולה (למישהו יש את ההופעה באי ווייט?) וגם שאר השירים ראויים...

Miss CB

New member
עוד לא שמעתי את הבונוסים,

אז אני לא יכולה להגיד ספציפית עליהם אם לדעתי את מתאימים פה או לא; בכל אופן בכלליות אני לא אוהבת בונוסים. אלבום הוא אלבום, רוצה שירים שאין באלבום לך תשיג אוסף או בוטלג, משהו בסגנון הזה...
על התגובות, ועדיין לא הבנתי מה הסיפור של האלבום הזה, הוא היה אמור להיות פרויקט ענק של טאונשנד או משהו כזה?

לפני יומיים

שמעתי את האלבום אחרי הפסקה ארוכה ולא אהבתי... אף פעם לא אהבתי אותו במיוחד אז קראתי את ההודעה הזו וגרם לי לשמוע את האלבום, ואת לא יעבדו עלינו שוב, שוב. שמעתי, ולא יודע למה.. הוא נשמע לי יותר טוב. אז תודה לך. נפ - לינארד סקינארד - אדום, לבן וכחול

snow goose

New member
מכיר היטב את האלבום

אלבום טוב, ללא ספק. מגוון, עשיר ומהנה. אולי האלבום הכי טוב של הלהקה ובכל זאת, ה"מי" אף פעם לא ממש עשו לי את זה, פשוט בתקופה ההיא יצאו אלבומי מופת כמו "לד זלפין 4","ראש מכונה",aqualung של טול שמגמדים את האלבום של ה"מי".

Miss CB

New member
וואלה? ../images/Emo9.gif

רואה, מזל שאני פה לנדנד לכם על אלבום זה או אחר כל כמה זמן...

Jam Head

New member
הבונוסים באמת מיותרים...

סתם מאריכים את האלבום ועושים אותו מנופח מידי.

bibi50

New member
האם לאף אחד מכם אין את ה dvd

THE WHO LIVE AT THE ROYAL ALBERT HALL ??? שימו אותו בפסקול ה DTS והייתי רוצה לשמוע באם יש עדיין פקפוקים בקשר לגדולתה של להקה זו. THE WHO היו נוכחים בהופעה נהדרת של BRUCE SPRINGSTEEN ואחרי ההופעה עלו לברכו. כששאל את דעתם על ההופעה ענו לו: פנטסטי, כביר, נהדר אולם אנו נתנו הופעות טובות יותר !!! והבוס הסכים ! לראות את פיט המקריח ולשמוע איך הוא יורד על הגיטרה בקלוז אפ במרחק מטר מהספה שבה אתה רכון...אין מילים. לשמוע ג'והן אנטוויסטל או יותר נכון לצפות בעמוד הבטון שאינו זז ממקומו אולם איזה צליל בס שהוא מפיק ואיזה נגן גיטרה סולו שהעולם הפסיד בבחירתו בבס. לראות ולשמוע רוג'ר צורח ושר וקופץ ומזיע ומעיף את המיקרופון כפי שרק הוא יודע... גורם לי לתמוה באם הם חתמו על ביטוח חיים מקיף ובאם בין הקהל או על הבמה נמצאים עובדי אמבולנס עם מכשור לטיפול נמרץ... מתברר שהם הצליחו לגמור את הופעה למרות קצב רצחני ורעש שרק WHO מסוגלים להקים. הופעה נהדרת ! המתופף שניסה להכנס לנעלו של קיט "הירח" הוא לא אחר מאשר בנו של RINGO ויש לציין שהוא עושה עבודה מעולה- אבא מתגאה..

למעלה