מי באמת הבא בתור...?
אפילו לא צריך לנחש, זה בכותרת
קניתי אתמול את Who's Next, וכמיטב המסורת חיכיתי ליום למחרת כשאני לא עייפה ובתשומת
מלאה לשמוע אותו (רק את 9 הטראקים הראשונים בנתיים כי עוד 7 זה כל מיני תוספות, ולשמוע את זה קודם בתור אלבום זה הכי קרוב שאי פעם יהיה לי לשמוע את זה כמו שהיו שומעים פעם... את התוספות אני אשמע בהזדמנות...), הנה מסקנותיי אחרי אחרי שמיעה כפולה - וחזרה עוד פעם לGETTING IN TUNE, BEHIND BLUE EYES וWONT GET FOOLED AGAIN
דבר ראשון אהבתי את זה משמיעה ראשונה, דבר שהוא דווקא נדיר אצלי כי לוקח לי כמה שמיעות להתחבר, בכל אופן האלבום הזה כנראה יותר "נגיש" או קליל או לא יודעת מה, כי אני כבר מאוד אוהבת אותו
שירים מועדפים אין לי עדיין, עוד לא הספקתי לשמוע מספי פעמים בשביל להחליט את זה; מה שכן - שירים שקפצו לי לאוזן משמיעה ראשונה? WONT GET FOOLED AGAIN כמובן... ומה שכתבתי למעלה
בנתיים, אשמח אם תואילו בטובכם לספר דברים על האלבום, אולי על היוצרים (זה האלבום הראשון שיש לי שלהם), על השירים או כל דבר, כל פרט טריוויה מעניין
ומה הם שבעת השירים הנוספים בדיוק? האחרון הוא גירסא שונה לפי מה שכתוב כאן של BEHIND BLUE EYES. השאר לא מוכרים לי (השמות ז"א)... תודה
אפילו לא צריך לנחש, זה בכותרת