מי באזור?????

אורן...

New member
שלום קיפודה : - )

קבלי חיבוק חם (((((((((
))))))))))))) מה שלומך? "אצלי הכול בסדר..." ולא רק בשיר. ימים טובים עוברים עלי ואני משתדל לקבל מהם כמה שיותר... למעשה, כפי ששלומו ארצי שר: "האושר בא בצער, צחקנו מהכול שרפנו את מה שבא ליד". כך אני מרגיש וכול היום שרתי בקולי קולות (למרות הזיופים). היו שירים עצובים ברדיו, זה עשה לי טוב אורן

~דויד~

New member
כן, הבינותי זאת, יקירה.

אני עמוס ולחוץ מאוד מאז יום ראשון. נראה לי שאני לחוץ מהלימודים. אני צריך לעבוד על זה. יש לי הרגשה שיש לי יותר מידי דברים על הראש.

אממ.. מבינה את הבעיה..

אתה כרגע מרגיש שמה שרצית והרגשת שצריך לבוא, הגיע, ואתה לחוץ.. אתה מתקדם בעניין העבודה, בעניין הלימודים, וככה גם בעניין המכונית.. תאר לך שבסוף היית מחליט שלא ללמוד. הרי ברור, שאם זה היה במחשבתך רצית את זה באיזו שהיא צורה מתישהו. אז אולי היית מהסס. מתחיל להרגיש כעס בגלל שבסוף לא למדת. היית אולי מרגיש חוסר אונים, כי עד כמה שידוע לי אי אפשר להירשם באמצע סמסטר. עכשיו. בחרת ללמוד. ואולי יש מתח של ההתחלה. ואולי יש קצת קושי. אבל לדעתי זה מעולה. כי עשית משהו שרצית ועמדת בו. ואני בטוחה שיילך לך. וזו רק ההתחלה. ואתה בגשר. השאלה היא לא אם תעבור. אלא באיזו דרך. כי זו דרך דו סטרית. כל הדרכים הם דו סטריות והבחירה היא האם לנסוע קדימה או לעשות פרסה ולחזור אחורה. <יש לי יותר מדי את האוטו.. יותר מדי..> אז מה דעתנו? והעבודה. הרבה צעדים שאתה עושה כרגע, עד כמה שהבנתי קשורים לעבודה. ואתה רוצה עבודה. ואתה מרגיש שאתה זקוק לה. אבל היא יותר מדי בראש שלך. כלומר הרצון בעבודה. איך אתה רוצה שהיא תיראה. מה המשכורת שאתה מעוניין. ועוד ועוד ועוד. אך גם העבודה, היא משהו שבסוף התהליך של השאלות. תביא לך אפשרויות ואופציות ותוביל אותך לדרכים נוספות שאולי אפילו לא חשבת עליהם. העבודה זה מקום. זה טוב לחשוב על המקום בצורה שהכי שלך. שהכי תתאים אותך. אז לעכשיו, זה נראה עמוס קצת. אבל גם דרך העבודה אתה רק תתקדם. ותוכל לשפר ולהשתפר ביכולותיך. תכיר אנשים חדשים. ותמלא את זמנך בדבר שאתה בחרת בו. מכאן. שאולי יש עכשיו הרבה על מה לחשוב. הרבה מה לעשות. אבל כשהדברים יהיו בטוחים. לא באופן פיזי. אלא כאשר תרגיש שזהו. יש לי את זה ועכשיו אפשר לנוח. אני בטוחה שתרגיש קצת יותר טוב. ואולי הלחץ מהלימודים גם יפחת. וציטוט משיר ששמעתי בדרך לכאן לפני כשעה, וככ אהבתי.. "אז אתן לך אותי בכמה דוגמאות. ותוכלי אז לבחור אם לבכות או לצחוק. אני אז אדע שעשיתי הכל בשבילך." <או משהו כזה> שני. שמחר לומדת כל היום. והולכת לראות את זה כחוויה ולא כיותר מדי קורסים משעממים:)

אני אני אני אני אני אני

<יום אחרי אבל למי איכפת> חיבוק ענקקקקקקק <ונזכרתי ברגע זה במפגש הראשון שלנו בו הלכנו לאיבוד וסאני התקשרה ואמרנו לה.. לא..... אל תבואי אנחנו אחרי זהרי....> זוכרת? זוכרת?? חיבוק. גם למחר.

למעלה