מי אתם ????????????????????????????

אמיעד

New member
מי אתם ????????????????????????????

אני לא מבינה אך אתם מעיזים לומר שאתם או שיש הומאים ולסביות דתיים אין דבר כזה !!!!!!!!!!! עוברים על עבירה מהתורה כל כך גדולה !!!!!!!! אתם עושים את זה רק בישביל צומת לב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני באמת לא מבינה את זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dagystyl

New member
מה זה איך אנחנו מעיזים? זאת עובדה

עובדה קיימת!!! כדאי שתפקחי עיניים חבובה, כי זה המצב. קיימים בכל רבדי האוכלוסייה. גם אצל חרדים, דתיים לאומיים, דתיים, מסורתיים..... בקשר לשאלתך מי אתם, אז ככה: אנחנו לא חייזרים, גברת (כמה סימני שאלה...) אנחנו בדיוק כמוך. תשומת לב זה לא העניין פה, אישה. תפסיקי להיות אטומה כמו איטונג, תתחברי למציאות. ואני מציע, שתתעסקי בענייניך. תעשי בדיקות, את יודעת, לבל לא ייצא לך חס ושלום! בן הומו, או בת לסבית. לא עלינו. זה חייזרות לשמה. אני רק מאחל לך שייצא לך להכיר את העניין מקרוב, ושמישהו קרוב יספר לך על עצמו, ואז תדעי במה מדובר, ולא תבואי לפה לזרוק סיסמאות פוגעות. ואם לא היום או מחר, אז בעוד 20 שנה, הבן שלך יכיר לך מקרוב את הבן זוג לארוחת שישי. כל טוב

אמיעד

New member
לכל מי שפגעתי בו

טוב למי שניפגע אני מיצתערת שניפגעתם. אני מבקשת סליחה.
לא באתי לפגועה גם אני לא מושלמת אולי אני חייה בסרט ואפילו בבועה אבל אני באמת לא מבינה את זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1קוקו1

New member
את רואה? פה נמצאת הבעיה..

הכל בשורה התחתונה נובע מבורות .. ועל זה נאמר משפט חכם "Ignorance can kill.." ועכשיו במקום להשמיץ מגזר מסויים מתוך צרות אופקים, בואי וקראי משהו שאולי יאיר את פנייך, ורחיב את אופקייך: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA קוקו.

סבבב

New member
דברים נבובים ללא תוכן...

זריקת סיסמאות לאוויר לא תורמת לאף אחד. האם נראה לך שמי שרוצה תשומת לב יהיה תחת כינויים בדויים ושאף אחד לא יידע מי הוא? האם נראה לך שכל מי שדתי ונמשך לגברים, זה אומר אוטומטית שהוא שוכב עם גברים ועובר את העבירות? האם זה שאני נמשך לגברים מונע ממני להיות יהודי מאמין ולהקפיד על תרי"ג מצוות? מונע ממני להיות דתי? חבל שבימי סליחות אלה, מצאת לך זמן להשמיץ ולהקניט אנשים שחיים גם כך בתסבוכים וחייהם קשים משלך, כי הם לא יוגעים איך ייראו חייהם. כי הם גם היו רוצים חיים פשוטים וסטרייטים - אבל זה לא מה שהם. אם יראת שמים את, וחפצת רצונו של הקב"ה, הי שמחובתך להתנצל מפני החברים בפורום על ההשמצות חסרות השחר האלה? שהרי מצוות שבין אדם לחברו חמורות מאלה של בין אדם למקום... שנה טובה גם לך...

למעלה