מי אתם רוצים שינצח: סמי או אליענה

ברור שאליענה ואורון - כיוון שהם

רוקדים נהדר יחד, ולאיענה למרות שאינה רקדנית מקצוענית - יש לה את זה - כדברי השופטים, לעומת זאת סמי ואנה - סמי רחוק מלרקוד טוב אנה עושה את כל העבודה - אבל זה לא חוכמה גדולה כי הרי היא רקדנית מקצועית ורקדנית טובה מאוד, כאשר אליענה ואורון רוקדים- למרות שאליענה אינה רקדנית מקצוענית, היא רוקדת נהדר ובעצם מושכת אליה את עיני הצופים.

7Adidosh

New member
מאיושש תעני ליייי

מאיושש זאת עדיי חחייחיחי מה קורה חיים שלייי??

8MiMi8

New member
הייתי רוצה שאנה וסמי יזכו!!

אבל , אין מה להגיד אליענה ואורון עושים את זה ובגדול ... אם סמי היה קצת יותר נותן מעצמו ומשקיע טיפה יותר הוא ואנה היו זוכים .. אני ממש אוהבת את אנה והייתי רוצה שהזוג הזה ינצח. אבל באמת שכל הכבוד לאליענה.. היא רוקדת פשוט מעולה!!!!!!! אין ספק שיש לה כישרון גם לריקוד!!!

א2ישג

New member
תצביעו לסמוווש ואנה !!!!!!!!!!|מאוה

תגידו נכון שסמי השתפר לאאלה ואנה מעווולה!!!!!!!!!!!!!! הם מדהימים ומגיע להם!!!!!!!!!!! פליז תצביעו!!!!!!!!! יש לי שאלה.... יש רוקדים עם כוכבים2? ואפשר להצביע במשך השבוע ? לאס אמ אס 6010??! תודה! אבישג..

../images/Emo47.gifסמי ואנה../images/Emo47.gif

הם רוקדים הכי יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פשוט בגלל שאליענה היא הכוכבת שבצמד וסמי הוא הכוכב שבצמד אז אומרים שאליענה ואורון הם רוקדים יותר יפה כי אליענה רוקדת יותר יפה!
[וזה לא נכון...
] כי תמיד שיש צמד מסתכלים כמעט כל הזמן על הבחורה ולא על הבחור אז אליענה יותר בולטת מסמי
! אבל האמת היא שסמי ואנה הם הענקיים!
ושימותו הקנאים!!!!!!!

למעלה