מי אתם רוצים שינצח: סמי או אליענה

galya13

New member
מי אתם רוצים שינצח: סמי או אליענה

סמי ואנה או אליענה ואורון? אני רוצה שאליענה ואורון, כי מגיע להם הכי הרבה. סמי ממש לא מגיע לו, והוא הגיע עד השלב הזה רק בזכות אנה, שרוקדת נפלא. אבל חייבים לשפוט לפי הכוכב ולא הרקדן. אז יאללה, כולם להצביע לאליענה ואורון!!!!!!!!!!!!!!!

השאלה הנכונה היא "אנה או אליענה?"

כמו שאמרת.. סמי נשאר רק בזכות אנה ולא בגלל שהוא רקדן כל כך מוכשר. אבל דווקא אליענה.. רוקדת כל כך טוב.. יש לה פשוט כישרון! וממש מתאים לה הקטע של הריקוד. אז הכי מגיע לה לזכות!

T h e man

New member
אליענה לשלטון

הכי מגיעה לנצח לאליענה! סמי בקושי שולט ויודע מה הוא עושה, אנה עושה הכל במקומו

אין על אליענה..

גם הצליחה במשחק גם בשירה גם בריקוד..באמת ממוכשרת לפחות משו טוב יצא מפויקט וואי!

מאי galanti

New member
ברור שאליענה ואורון../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

אליענה לוקחת אותם בהליכה... סמי נשאר פה עד עכשיו רק בגלל אנה! הוא לא רוקד בכלל! הוא נחמד וזה... אבל ברצינות: הוא סתם עושה לעצמו פדיחות שיפרוש מהריקודים ו-מ-ה-ר-!-!-!

אליענה לוקחת זב ברור.!!!!

אליענה לוקחת בגמר היא רוקדת 100הם !!!!! מה לא אנשים?!?!?!?!?? זה לא שאני אומרת שכל השאר לא אבל היא הכי מדהימה הכי יפה ואין היא פשוט מותק.!!! תצביעו רק ורק לה אנשים.!! מובן??? אליענה את תנצחי זה כזה ברור...

galya13

New member
אנה רקדנית טובה, אבל כוריאוגרפית

לא כל כך טובה. לאומתה אורון הוא גם רקדן מעולה וגם כוריאוגרף ממש ממש טוב. אנה היא רקדנית פצצה, אבל לא כל כך טובה בתור כוריאוגרפית ומורה. אז בקיצור אין כמו אליענה ואורון !!!!!!!!!

Savage Darkness

New member
אורון

באמת מביא כוריאוגרפיות מהממות! אני נורא אוהבת את אנה... אבל בתור זוג - אליענה ואורון לוקחים לפי דעתי. למרות שאני חייבת לציין שהתחרות ממש קשה...

נו אני התכונתי לאליענה ואורן..!!

אני התכונתי לאליענה ואורון, לא לאנה וסמי.. אני חושבת שאליענה ואורן לוקחים בגמר אין אין עליהם הם הכי שווים!!

הגר 963

New member
אליענה לשלטון

אני מערו=יצה שרופה של אליענה ואני חושבת שלה ואורון מגיע לזכות יותר מסמי ואנה

edeneden1234

New member
רוצה ובטוח-אליענה ואורון../images/Emo106.gif

הנימוק: אורון הוא רקדן מוכשר וכוריאוגרף מדהים עוד יותר, כל כוריאוגרפיה שתיבנה, אליענה תוכל וגם תצליח לעמוד בה. הזוג נבון, בהחלט חכם - ויודע שהחשובים ביותר הם חצי הגמר והגמר, לדוגמא: בתכנית הריקודים של להיט 2005, הם ידעו להשקיע את זמנם במה שיותר חשוב, הם פיקחים. אליענה הוכיחה את עצמה בתור שחקנית ב"השיר שלנו", לאחר שיצאה מ"פרוייקט Y" [של הלווין - Yes] ושילבה שם גם חלק מקריירת השירה שלה. כיום ב"רוקדים עם כוכבים", נוכחים הצופים לגלות שאליענה לא פחות מאשר רקדנית מוצלחת ומוכשרת, שתוערך עוד יותר ביכולותיה המרשימות והמרהיבות לאחר היציאה עם
ונצחון מהתכנית. בהחלט הם שני הפייבוריטים שלי. גם מהציונים הקבועים שלהם [והעולים במיוחד] מעידים על כך. לעומת זאת, אנה ארונוב המוכשרת - לא יודעת להכשיר את בן זוגה, סמי הורי - כדי שיוביל את הריקוד וסמי, לא רקדו מוצלח במיוחד..

milane16

New member
ברור שאנה תנצח.היא הכי טובה

כולם להצביע בעד אניה וסמי.הם הכי טובים. אנה תה עלייך.את הכי טובה והכי יפה. את רוקדת נפלא גם עם דני וגם עם סמי.

cindarela2

New member
אליענה העולה בעשרות מונים באיכות

וביכולת הריקוד על סמי הורי.לתחושתי סמי עולה בכל פעם לא בזכות כישוריו אלא בזכותה של אנה ,בעוד שאליענה ואורון מתמזגים בשלמות לריקוד מושלם.

למעלה