מי אתם יותר אוהבים

מי אתם יותר אוהבים

ערביים דתיים או חילונים? כי אם אתם אוהבים יותר החילונים תבינו למה העולם שונאים אותנו [אני לא מדבר לאהוב אותם אלא מי אתם יותר שונאים]

אני....

אוהבת כל יהודי.... חילוני, דתי,לא משנה מה הוא כל עוד הוא יהודי . אבל מה שכן...צריך לשנוא את המעשים שלהם הרעים,זה מה שצריך לשנוא, לא אותם, את מעשיהם.

toxic2004

New member
"ואהבת לרעך כמוך"

אתה צריך לאהוב כל יהודי, אבל אין לך חובה לאהוב ערבי. וחו.ץ מזה, בא ונתחיל בזה שתאהב(יחד איתנו) את כל יהודי העולם (כולל כולם בכל מקום שהם) ואח"כ נעבור לאויב הערבי (ה"דתי")

אחינו הטועים...

הם לא בכלל ``ריעך`` /tapuzforum/images/emo3.gif אבל אני מוכן לאהוב את כל מי שמוכן לא לשנוא אותי..... /tapuzforum/images/emo6.gif

toxic2004

New member
הם יהודים

וחובה לאהוב ולכבד כל יהודים. הדם שלהם לא פחות אדום משומרי התומ"צ

אז בא תקשיב חמוד..

ע``פ היהדות הפנאטית.. /tapuzforum/images/emo8.gif הדם של שומרי תומ``צ אדום הרבה יותר מהדם של יהודים שאינם כאלה, יש דינים רבים שלא נוהגים במי שאינו דתי, ובכלל זה כל מקום שכתוב בתורה ``רעיך`` או מילים דומות דין זה נוהג רק במי שהוא אכן ``רעיך``.. /tapuzforum/images/emo197.gif ואני מעדיף לא להזכיר את הרמב``ם שכותב שמצווה לרודפם ולהורגם... לא שאני מסכים עם זה.. /tapuzforum/images/emo3.gif אבל זה ההלכה.. /tapuzforum/images/emo63.gif

toxic2004

New member
אאל"ט הרמב"ם מדבר על גנבים ורוצחים

שאין צורך לאהבם (עד שיחזרו ממעשם הרעים) אבל ישנה מצווה לאהוב כל יהודי גם אם הוא נראה רע בעיניך. מה זה כל ישראל ערבים זה לזה? אני, אתה כולנו, אחראים וחייבים לאהוב כל אחד מישראל (ויהודי אע"פ שעבר על כל העברות שבתורה עדיין נקרא - ישראל) ולעזור לו ברחוניות, למנוע ממנו לעשות עברות. עוד משהו. "לרעך" זה אותיות "רע לך" אע"פ שהאדם ההוא רע לך מצווה לך לאהוב אותו כמו אחיך.

אץ קוצץ

New member
לאהוב ערבים ?

"ויאמר לה מלאך ה' הנך הרה וילדת בן וקראת שׁמו ישׁמעאל כי-שׁמע ה' אל-עניך, והוא יהיה פרא אדם ידו בכל ויד כל בו ועל-פני כל-אחיו ישׁכן."

19אריאל

New member
אני לא אהבתי את השאלה...

לרגע היא גרמה לי לתהות אם אני בפורום של יהודים...

19אריאל

New member
בגלל שאנחנו בדלתיים סגורות

ואף אחד לא שומע, אני יגיד לך בשושו שלפעמים אני מעדיף את הערבים על פני החרדים...

והדת היהודי זה לסקל מי שלא שומר שבת

ולהרוג מי שעובר את התורה פשוט עוונתינו גרמו שאין לנו בי"ד אבל הם לקחו את זה מתורת ישארל

אני שונא שונא שונא ערבים!!

הם רוצחים את אחים שלי.. הם שופכים דם בנותינו.. הם לוקחים בנות ישראל לכפרים ומתעללים בהם... אז, למה לאהוב אותם? ? ?.. אתה כל כך אוהב את מי שמכה אותך? או שאתה פשוט שמח לראות את אחיך מתים?... הרי נאמר במסכת כלים ``הטוב שבגוים, הרוג!``... ב. אני אוהב את כל אחי החילונים ודתיים.. זה שהם חוטאים, ולא עומדים בניסיון, זה אומר שאני אשנא אותם?.. הרי הם גדלו בבור תחתית, גדלו והתחנכו בריחוק מהדת.. אז, הם טרם גילו את אור האמת , אז אשנא אותם?? הרי הם אחים!.. כל אב, שמח לראות את בניו מאוחדים ואוהבים זה את זה, גם אם אחד מהם סרח... ואל תשכח ``שישראל שחטא, ישראל הוא``.... ובהערת אגב, די מתאים למסכן כמוך לשאול כזו שאלה.. אחרי כל ההודעות שלך השמאלניות, ברשת... לאהוב ערבי? לשנוא אחים?.. איך בן אדם מגיע למחשבה כזו מעוותת?

למעלה