מי אתם חושבים...

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך

Aeon

New member
מי אתם חושבים...

מתאימה לשחק את הארלי קווין?

deddy23

New member
באמת שאלה טובה...

היחידה שהשם שלה עולה לי בראש בכל הנוגע לאיכות משחק לדמות כמו של הארלי זו הלנה בונהם קרטר, אבל מצד שני אולי יהיה נחמד נגיד לראות את כריסטינה אפלגייט משחקת אותה, אולי מדונה - הכי מטופש יהיה אם פריס הילטון תנסה להכנס להעליים של הארלי...

Aeon

New member
הלנה בונהם קרטר?! מדונה?!?!

אני חשבתי יותר בכיוון של נעמי ווטס או סקרלט ג'והנסון...

DDN

New member
אני גם חשבתי על נעמי ווטס

אבל לא סיימתי לגבש עמדה.

Artoo Detoo

New member
נעמי ווטס

הג'וקר - דיוויד טנאנט (הוא שיחק את ברטי קראוץ' ג'וניור בגביע האש), הוא די מתאים לדעתי.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאני מצטער אבל חוץ מזה שהן

"בלונדיניות" אני לא רואה שום קשר או כישרון מישחק מאחורי ההצאה הזו ^^"

El ad

New member
דרך אגב, יש לי שאלה:

מה דעתכם על אנג'לינה ג'ולי בתור סיילוק מאקסמן? היא אמנם לא אסייתית, אבל יש לה מראה אקזוטי, ומשום מה היא הראשונה שקופצת לי לראש, מה גם שנראה לי שהתלבושת והשיער הסגול של סיילוק יתאימו לה מאוד.

gloria23

New member
אני חשבתי על השחקנית ששיחקה

את קליסטו בזינה...היה שם פרק שהיה לה את הכובע שיש להארלי, והיא ממש ממש הזכירה אותה. גם בזינה היא הייתה מטורפת....כן! היא לפי דעתי צריכה להיות הארלי. ד"א חשבתי על חואקין פיניקס בתור באטמן, מה אתם חושבים? יש בו את האפלוליות של ברוס, אבל....האם יש לו את מה שדרוש להיות באמת באטמן? במחשבה שנייה, אם ג'ורג' קלוני יכול אז גם חואקין יכול!

deddy23

New member
יש כבר באטמן וברוס ויין והוא -

כריסטיאן בייל, אז אולי ההצעות שלי להארלי לא הכי מקובלות אבל לדעתי האישית כריסטיאן בייל גם כבאטמן וגם כברוס ויין זו אחת הבחירות היותר טובות שנעשו לתפקיד הזה ככה שלא צריך את חואקין פיניקס... מה גם שהפיניקס הזה לא מסתדר לי בכלללללללל כברוס ויין...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאני בטוח שהיא היתה עושה את

התפקיד בצורה מצויינת אבל היא בת 31 היום והארי לי היא גרופית צעירה וקופצנית ^^"

spidey 82

New member
אנג'לינה ג'ולי? הוא התכוון לפסיילוק

מאקס-מן, לא הארלי.

spidey 82

New member
אני לא חושב על אף אחת.

אבל צריך מישהי צעירה, קופצנית ומטורפת. אף אחת מאלו שהוצעו לא מתאימה להגדרות.

למעלה