מי אתםםםם הייתם בוחרים להחליף את אקסל

rockninja

New member
מי אתםםםם הייתם בוחרים להחליף את אקסל

וולווט ריבובלר זה כידוע פחות או יותר גאנז. הלהקה כללה את סלאש, איזי סטראדלין, דני סטראדלין (אח שלו), מאט סורום, ודאף מקייגן. בהמשך איזי הועף כי יש לו סוג של פיגור בעקבות הסמים, ואח שלו עזב בהתאם. החבר'ה הנותרים לא רצו להחזיר את גילבי קלארק מסיבות ברורות, וחיפשו סולן שיחליף את אקסל.. אה וגם עוד איזה גיטריסט כי ההוא עזב נכון? אז הם עשו מלא אודישנים במשך כמה חודשים כדי למצוא סולן שיכנס לתפקיד הדגול, וראו איזה מישהו שיודע לנגן על גיטרה אז הציעו לו להצטרף (הבחור הקירח). מי אתם הייתם בוחרים בתור סולן? התשובות שלכם יכולות לנוע

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifדבר ראשון,

"וולווט ריבובלר זה כידוע פחות או יותר גאנז" זאת ממש טעות (וכבר היה לנו דיון ענק פה על הטענה הזאת). גאנז זה גאנז, אחת הלהקות היותר מדהימות שקמו כאן ו-וולווט (לפי דעתי) להקה ממוצעת ביותר שהגאנזים הפורשים (נזרקים) שנמצאים שמה לא מוציאים אפילו חצי מהפוטנציאל שלהם (אהמ סלאש אהמ). דבר שני, לא ממש הבנתי את השאלה שלך - להחליף את אקסל? איפה בדיוק? בגאנז? אקסל הוא זה שהעיף את כולם, הוא ה"גאנז אנ' רוזס"! (ואם אני לא טועה אז גם דיזי שם, ואיזי קפץ פעם לביקור) ובוולווט? יש להם את סקוט הזה. בקיצור, עלייך להזהר בדברייך ולהיות גם יותר ברור בשאלות

rockninja

New member
אחחח נולי, נולי...

וולווט ריבולבר פחות או יותר גאנז- זה ממש לא טעות. לא דיברתי על איכויות השירים, דיברתי על הדבר הכי תכלס שיש- האנשים שבלהקה. וולווט זה גאנז מינוס אקסל (כמו שציינתי מקודם, איזי היה בהתחלה בוולווט וגם דני) פלוס דייב קושמרו. בסך הכל שאלתי את מי הייתם בוחרים להחליף את אקסל בלהקה... זה הכל. לא אמרתי שוולווט יותר טובים ממה שהיה גאנז פעם כי זה מן הסתם לא קרוב להיות נכון.

Alice108

New member
חחחחחח גם אני לא הבנתי את התחביר של המשפט../images/Emo6.gif

rockninja

New member
חחח יו קהל קשה

הלהקה היא גאנז מינוס אקסל. עד כאן הכל טוב ויפה. (-"לא נכוןןן גאנז זה אקסל לא כל השאר!!" בלה בלה עזבו את הויכוח המיותר הזה!) פליטי גאנז מחפשים להם סולן חדש............. הם בחרו את סקוט ויילנד ונהיו ולווט ריבולבר. השאלה היא מי אתם הייתם בוחרים ללהקה?

dukeyness

New member
אקסל, אקסל, אקסל...

עם כמה שהוא הרס ושינה את GNR האהובים וטובים, עם כמה שהוא הוא שמוק, עם כמה שקול שלו נחשב לגרוע, לא הייתי מחליף אותו! אף אחד לא יכול לשיר אקסל! אקסל רוז הוא אחד, יחיד ופאקינג מיוחד! אקסל רוז הוא הרוח של Guns 'n' Roses!

למעלה