מי אתה?

ghsufvi

New member
מי אתה?

הפעם שואלים את נועה (Miss Nushi) אז להתחיל לפוצץ אותה בשאלות

נועוW

New member
השאלון האהוב עליי../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo27.gif

סמיילי אהוב: סמיילי שנוא: קטגוריות- סמיילי אהוב מפרצופים ומחוות: סמיילי אהוב מניגודים: סמיילי אהוב ממילים: סמיילי אהוב מכללי: סמיילי אהוב מחיות: סמיילי אהוב מקיץ: סמיילי אהוב מאוכל: וההפך:] סמיילי שנוא מפרצופים ומחוות:סמיילי שנוא מניגודים: סמיילי שנוא ממילים: סמיילי שנוא מכללי: סמיילי שנוא מחיות: סמיילי שנוא מקיץ: סמיילי שנוא מאוכל:

Miss Nushi

New member
הופ הופ..

סמיילי אהוב:
סמיילי שנוא:אפפעם לא חשבתי על זה..אבל נראהלי שזה עם השפם..
קטגוריות- סמיילי אהוב מפרצופים ומחוות:
,
סמיילי אהוב מניגודים:
סמיילי אהוב ממילים:
סמיילי אהוב מכללי:
סמיילי אהוב מחיות:
סמיילי אהוב מקיץ:
[זה נראה כמו לב תכלת..זה מגניב כזה
] סמיילי אהוב מאוכל:
וההפך:] סמיילי שנוא מפרצופים ומחוות:
סמיילי שנוא מניגודים:
[למה להיות שליליים? סמיילי שנוא ממילים:
סמיילי שנוא מכללי:
סמיילי שנוא מחיות:
[הוא ממש מכוער
] סמיילי שנוא מקיץ:
סמיילי שנוא מאוכל:
[זה נראה כמו שן..]

ghsufvi

New member
סליחה והנה שאלות

מה היית עושה עם מיליון דולר? מה את אוהבת לאכול ומה לא? מה החלום שלך? מה לא היית עושה בחיים? באיזה עוד פורמים את? את מאמינה באלוהים? לאיזה כיתה את עולה?

Miss Nushi

New member
עונההה../images/Emo3.gif

מה היית עושה עם מיליון דולר? ממ קונה טונה בגדים ונעליים..וכשהיה נמאס לי אז שמה את השאר בבנק לעתיד..
מה את אוהבת לאכול ומה לא? אוהבת?! כל מיני..שוקולד..
לא?! לאדעת..המון דברים..
מה החלום שלך? אין לי חלומות גדולים כאלה, כמו לכבוש ת'עולם וכאלה..יש לי חלומות קטנים..נגיד, ללכת להופעה של עברי, לפגוש את שירי, שכל מי שאני אוהבת יהיה בסדר..וכאלה דברים..דברים קטנים שניתנים להגשמה
מה לא היית עושה בחיים? כל האקסטרים הזה..בגלל שאני פחדנית בטירוף.. באיזה עוד פורמים את? הייתי בפורום של נעה ורוני לשירי..ממ..בפורום התכלת..וזהו.. את מאמינה באלוהים? אני מאמינה בכוח עליון
לאיזה כיתה את עולה?י'

dovratl120

New member
שמתי לב שאת ואני אוהבות את אותם

האנשים...שירי
...עיברי
...צ'אד
....

לירן 22

New member
תורי

מה אוהבת לראות? מה אוהבת לשמוע? את מי את מעריצה? (זמר,זמרת,שחקן, שחקנית,להקה) מה אוהבת לאכול? מה אוהבת לשתות?

Miss Nushi

New member
עונה עונה עונה..

מה אוהבת לראות? ממ אקזיט..כוכב נולד..דוסון זכרונה לברכה..ורוניקה מארס..אני איתה..ג'ואי..חברים.. מה אוהבת לשמוע? ר-ק מוזיקה ישראליתת
את מי את מעריצה? (זמר,זמרת,שחקן, שחקנית,להקה) זמר ממ עברי לידר..זמרת בואו ננחש..שירי..שחקן צ'אד מייקל מארי, דה מאן..שחקנית קייטי הולמס המלכה שבאמתצ שאין עלייה בעולם..ולהקה ממ..פעם יוסלס איידי, עכשיו אפאחת.. מה אוהבת לאכול? פיצה.. מה אוהבת לשתות?קולהההה..

Miss Nushi

New member
אנידעת את רוב הפרקים של חברים בע"פ

אעאע
אני חולה על חברים בדם..זו פשוט סדרה מעולה..

למעלה