מי אתה?

ghsufvi

New member
מי אתה?

הראשונה שאותה שואלים היא צליל (XXXמשתיקה בנשיקהXXX) אז תתחילו לשאול אותה שאלות.

נועוW

New member
שאלות../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo27.gif

סמיילי אהוב: סמיילי שנוא: קטגוריות- סמיילי אהוב מפרצופים ומחוות: סמיילי אהוב מניגודים: סמיילי אהוב ממילים: סמיילי אהוב מכללי: סמיילי אהוב מחיות: סמיילי אהוב מחורף: סמיילי אהוב מאוכל: וההפך:] סמיילי שנוא מפרצופים ומחוות:סמיילי שנוא מניגודים: סמיילי שנוא ממילים: סמיילי שנוא מכללי: סמיילי שנוא מחיות: סמיילי שנוא מחורף: סמיילי שנוא מאוכל:

ghsufvi

New member
שואל

מה את אוהבת לאכול? מה את שונאת לאכול? את מעשנת? את בתנועת נוער?

../images/Emo163.gif../images/Emo152.gif

מה את אוהבת לאכול? מקרוני של אמא
ו... גם פרוזן יוגורט
מה את שונאת לאכול? מממ לא יודעת, לא חשבתי על זה
, יש הרבה... את מעשנת? לאאא!!!! ואפילו שכמעת כל החברות שלי ניסו אני היחידה שלא ניסיתי!!!
זה מגעילל כל כך!!
את בתנועת נוער? כן!! הנוער העובד

../images/Emo9.gif

סמיילי אהוב:
סמיילי שנוא:
קטגוריות- סמיילי אהוב מפרצופים ומחוות:
סמיילי אהוב מניגודים:
סמיילי אהוב ממילים:
סמיילי אהוב מכללי:
(יש עוד הרבה חחח) סמיילי אהוב מחיות:
סמיילי אהוב מחורף:
(יש קיץ לא חורף) סמיילי אהוב מאוכל:
וההפך:] סמיילי שנוא מפרצופים ומחוות:
סמיילי שנוא מניגודים:
סמיילי שנוא ממילים:
סמיילי שנוא מכללי:
סמיילי שנוא מחיות:
סמיילי שנוא מחורף:
(קיץ
) סמיילי שנוא מאוכל:

לירן 22

New member
אני אשאל גם

מה אוהבת לראות? מה אוהבת לשמוע? את מי את מעריצה? (זמר,זמרת,שחקן, שחקנית,להקה) מה אוהבת לאכול? מה אוהבת לשתות? (שאלה מפגרת)

חהההההההה זה כיףף../images/Emo67.gif

מה אוהבת לראות? את הסדרות של כריס מורנה(קטנטנות, המורדים פלוריסיינטה וכו'), בזמנו גם אקזיט(אבל זה עבר להוט) והשיר שלנו מה אוהבת לשמוע?כל מיני, כמעת כל דבר, חוץ ממזרחית
את מי את מעריצה? (זמר,זמרת,שחקן, שחקנית,להקה)זמר= אף אחד, זמרת= שירי מימוןןןןן המושלמתתתתתתתתתת
, שחקן= הרבה!!! שחקנית= גם הרבה!!!, להקה= אממ אין...
מה אוהבת לאכול? את המקרוני של אמא
ופרוזן יוגורט
, אפשר גם להוסיף את השקשוקה של אבא
מה אוהבת לשתות? אייס קפה, מילק שייק ו.. עוד כמה

Miss Nushi

New member
יאללה שאלות לצליל..

החלום הכי גדול שלך שהתגשם
הדבר שאת הכי מתחרטת עליו שעשית/לא עשית
עבר פלילי
[לכו תדעו מה נגלה פה
]
חבר
כלב
צפרדע
תוכי
כמה שנים את מעריצה את שירי
למי הצבעת אתמול בכוכב נולד
[תגידי נעמה..תגידי נעמה..
]
הספר האחרון שקראת
היה טוב
הסרט האחרון שראית
קולה או מים
יום ראשון או יום שני
למה לא חמישי
מה את באמת חושבת על שערוריית המין שמאחורייה עומד אליל הפופ הבלתי מעורער צביקה פיק
חח סתם..מייקל ג'קסון
לדעתך, העזיבה של עודד מנשה את ערוץ הילדים מסמלת שתם לו עידן
יאללה..כשתסיימי אני אתן לך עוד הרבה הרבה שאלות
מבית היוצר של נעה בע"מ..

נועוW

New member
לא לרדת על עודדוש../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo27.gif

אני אוהבת אותו את אבי קורניק מהשמינייה,הראל סקעת ושמעון גרשון ועל אף אחד מהם לא יורדים
ברור

Miss Nushi

New member
לא ירדתי על עודד..אני ירדתי עליו../images/Emo35.gif

חלילה..אני מעריכה את פועלו למען הדור שלי, הדור הבא של מדינת ישראל..
ממ ושמעון גרשון שמעון של מלמל?! חח הוא חמוד..הוא מצחיק כזה

................

החלום הכי גדול שלך שהתגשם הדבר שאת הכי מתחרטת עליו שעשית/לא עשית עבר פלילי [לכו תדעו מה נגלה פה] חבר כלב צפרדע תוכי כמה שנים את מעריצה את שירי? אמממ מהרגע ששמעתי אותה בכוכב נולד
למי הצבעת אתמול בכוכב נולד? [תגידי נעמה..תגידי נעמה..] חחחח לא הצבעתי לאף אחד, אבל אני בעד נעמה עוד מהאודישנים
הספר האחרון שקראת? מי הזיז את הגבינה שלי... היה טוב? כןןןן מאודדדד
הסרט האחרון שראית? אממ משפחת סופר על
קולה או מים? מיםםםםםםםם!!!!!!!!
, אני לא אוהבת קולה
יום ראשון או יום שני?נראה לי ששני, כי זה יום יותר קצר בבי"ס חחח למה לא חמישי? גם חמישי חחחח
מה את באמת חושבת על שערוריית המין שמאחורייה עומד אליל הפופ הבלתי מעורער צביקה פיק חח סתם..מייקל ג'קסון? חחח אמממ לא מתעסקת בזה
לדעתך, העזיבה של עודד מנשה את ערוץ הילדים מסמלת שתם לו עידן? כבר לפניי חמש שנים תם לו עידן!!!!

שכחתי ת'ראשונים חחחח

החלום הכי גדול שלך שהתגשם? אממ הוא עדיין לא התגשם...
הדבר שאת הכי מתחרטת עליו שעשית/לא עשית? ואאו איזו שאלה, אמממ אני אחשוב על זה ואענה לך אחר כך... עבר פלילי [לכו תדעו מה נגלה פה]?
אמממ גניבה, חטיפה, אונס ועוד כמה דברים סתם.. אמממ אין
חבר? אין
כלב? כלבה
צפרדע? צפרדעה...... סתם חחח לא חחחחחחח
תוכי? כן, של אחותי, קוראים לו יהושוע והוא נובח,ואומר כל מיני דברים חחח

ghsufvi

New member
שואלות

בתוך 7 דקות את אוהבת לאכול גם שקשוקה די מוזר את לא חושבת? חחחחחחחחחחח לאיזה כיתה את עולה? היה לך בגריות השנה ועם כן איך היה? למה ההורים שלך קראו לך צליל? יש לך אחים או אחיות?

עונההההההההההההה../images/Emo110.gif

בתוך 7 דקות את אוהבת לאכול גם שקשוקה די מוזר את לא חושבת? חחחחחחחחחחח- חחח לא, פשוט נזכרתי שיש גם את השקשוקה של אבא שלי.... לאיזה כיתה את עולה? ט'
אני אוהבת את כיתה ח'.. היה הכי כיףףףףף!!!!!!!!!!! היה לך בגריות השנה ועם כן איך היה? לא, למזלי עדיין לא.... למה ההורים שלך קראו לך צליל? אממ על שם סבתא רבא שלי... יש לך אחים או אחיות? כן שתיי אחיות מושלמות

ghsufvi

New member
שאלות+הודעה לכולם

דבר 1 השאלות מה היית עושה אם היה לך מיליוון דולר? מה מספר המזל שלך? מה החלום שלך? וההודעה עד 15:00 אפשר לשאול את צליל שאלות אחר כך מחליפים למשהוא או משהיא אחרת

Dorushh 3

New member
אוקי.. ואם באיזשהו שלב אתה מגיע

אליי...אז אני בן!!.. פשוט נמאס שאף אחד לא מבין בגלל הכינוי..חחח..

עונההההההההההההההההה

מה היית עושה אם היה לך מיליוון דולר? אממ קונה לי מלא דבריםםם (בגדים נעליים, תכשיטים, בית ענק וכו') קונה לחברים ולמשפחה שלי גם מלא דברים וגם חופשה איפשהו..., וגם תורמת לצדקה או משהו.... מה מספר המזל שלך? 2 ו4... מה החלום שלך? אמממ.. יש לי את החלום הזה של מה שאני רוצה לעשות ומה אני רוצה להיות וכו', ויש את החלומות הרגילים, למשל, יש לי חלום שזה להיות שחקנית...!!!!!, ויש לי חלום שזה לפגוש את שירי
ושיהיה למשפחה שלי ולחברים שלי ולכל מי שאני אוהבת ובכלל בארץ, שיהיה להם רק טוב, ושיהיה שלום כמובן!!!

Miss Nushi

New member
יאללה צליל עוד שאלות..

אם לא היו קוראים לך צליל, איך היית רוצה שייקראו לך
מי עדיפה, זהבה בן, או אודטה
מה את חושבת על מצב החסה בשטחים
מיכאל או אסי
או עפר
משהו שבחיים לא תלבשי
ההופעה הכי יפה שהיית בחיים שלך
האם גם את חושבת, שערוץ 10 צריכים לשדר ת'פרומו של שירי כל הזמן, ומצידי אפילו שייפנו בשבילו תוכנית ויישדרו בלופים
האם גם את חושבת שורוד זוהר זה אימפרייה
האם את בטוחה שהשתגעתי וצריך לשלוח אותי לאברבנל
מה עדיף, לשמוע את יהודה סעדו שר, או לשמוע את אוהד אלישע שר
האם גם את מאמינה בתיאוריית ה"עברי לידר מלך..למה לעזאזל יש לי את הראל סקעת בפלייליסט
"
יאללה..מספיק שאלות
בהצלחה צליל..

עונההההההההההההההה../images/Emo6.gif

אם לא היו קוראים לך צליל, איך היית רוצה שייקראו לך? אמממ, שאלה יפה... לא הייתי רוצה שיקראו לי אחרת... אני אוהבת את השם שלי
מי עדיפה, זהבה בן, או אודטה? פחחחחחחחח שתיהן
מה את חושבת על מצב החסה בשטחים?
מיכאל או אסי? אף אחד....
או עפר? עפרררררר
משהו שבחיים לא תלבשי? טייצים (אם ככה רושמים) ההופעה הכי יפה שהיית בחיים שלך? ואאו, אמ לא יודעת... האם גם את חושבת, שערוץ 10 צריכים לשדר ת'פרומו של שירי כל הזמן, ומצידי אפילו שייפנו בשבילו תוכנית ויישדרו בלופים? דההה ברורררררר
האם גם את חושבת שורוד זוהר זה אימפרייה? אמממ כה
האם את בטוחה שהשתגעתי וצריך לשלוח אותי לאברבנל? גם
מה עדיף, לשמוע את יהודה סעדו שר, או לשמוע את אוהד אלישע שר? אוהד אלישע!!!! יהודה סעדו בעעעעעעעעעעעעע האם גם את מאמינה בתיאוריית ה"עברי לידר מלך..למה לעזאזל יש לי את הראל סקעת בפלייליסט"?
חחחחחח בנאדם קרוע, אהבתי ת'שאלות!!!!

למעלה