מי אתה "קוסטדינוב"?

בלאקוב

New member
מי אתה "קוסטדינוב"?

לכל מי שלא יודע,זהו אדם אלי כמובן. כדי שתיווכחו באיזה אדם מסוכן מדובר,אני מצרף לינק מזעזע של אחד מטוריו באתר המבחיל "פנחס הקטן". אני מתפלא איך אתר מכובד כמו "תפוז" נותן לאיש הזה פיתחון פה,ועוד מעניק לו כפרס את הודעת היום. דרך אגב,יש לי הוכחות רבות שמדובר באותו בן אדם.נתחיל מזה שכתובת הדואר האלקטרוני שלו נושאת את שמו. מוגש כחומר למחשבה מאגודת אש"א-אזרחים שונאי אדם.

אני מציע לך לנקוט במספר צעדי מחאה

א-להחרים מעתה והלאה כל הודעה שלי בפורום הזה ב-להחרים את הטורים של בפנחס הקטן ג-להחרים את פנחס הקטן ד-להחרים את אדומאניה שהם מעסיקים אדם נאלח כדוגמתי ה-להחרים באקט סמלי של מחאה כל פורום בו אני כותב ו-להחרים כל אתר בו אי פעם ביקרתי ז-לא לקרוא לעצמך בשמם של שחקני נבחרת בולגריה לדורותיה ח-ללכת למכון לפיתוח אופי שילמד אותך לא להסתתר מאחורי שמות בדויים כשאתה מעביר ביקורת על אנשים* *האחרון הוא לא צעד מחאה,סתם עצה ידידותית

רק תזכורת...

מוני פנאן הנשמה שלנו הוא בולגרי!!!!!! נ.ב:חבל שלא יכולתי לראות ת´פרצוף שלך כשגביע אירופה הגיע לתל-אביב כ-ו-ל-ם יודעים שאירופה צהובה אירופה צהובה אירופה צהובה!!

Red Man

New member
רונן,האם בולגרי נחשב אשכנזי??

דא שמעתי שפנאן סיים את צילומי הסרט המחודש כוכב הקופים ולא היה צריך לאפר אותו

לשאלתך...

אשכנזי בעיני נחשב רק מי שמוצאו מ"אשכנז"(כלומר:מגרמניה) ARIBBA ASHKENAZ וכל ההשמצות הזולות שלך ושל חבריך לתנועה על המכבים רק מוכיחים עד כמה אתם מקנאים בהצלחת מכבי נ.ב:לך לפירסומאי שלך ובקש ממנו שידאג שהמכבים יגיעו לדרבי הקרוב אחרת א-י-ן משכורות!!! יאללה,רק שוולטר סמית´ ייקח כבר ת´גרשון הזה שאדומי העיר יוכלו לשיר לו:"נה נה נה נה נה נה נה(X2)... סיימון גרשון בן-____" (הבטחתי שאני לא מקלל אף קומוניסט אחרי הזכיה של האימפריה בגביע אירופה(עמך ה-
)

אל תקשיבו לשקרים שלו

מוני פנאן לא בולגרי,וגם לא הגזען פנחס גרשון. זה סתם שקר שנועד להכפיש את הקהילייה המפוארת שלנו.

פיני,כמו שמעון גרשון וכמו שמעון

מזרחי הם בולגרים גאים(אמא של הפטיש היא מרוקית כך שהוא לא י-כ-ו-ל להיות גזען ולחשוב על מישהו אחר שהוא "שחור") וגם מוני פנאן הוא בולגרי והוא בטח עדיף על סטויצ´קוב השנוא על האולטראס ממדריד

אל תתייחסו ברצינות לאף מילה

שיוצאת מהפה שלו. הבן אדם הוא שקרן פתולוגי ששם לו למטרה להכפיש את שמה של הקהיליה הבולגרית בישראל. דון שמעון לא בולגרי,והננס הזה שלו מוני פנאן לא בולגרי,ופנחס"גם בין השחורים יש צבעים שונים"גרשון לא בולגרי ואף אחד מהם לא עדיף על בורא עולם.

אגב,זה לא נכון ש"בין השחורים...

יש צבעים שונים" כי זה ברור שלבהירים יותר יש דם לבן/אינדיאני מה שדווקא משביח אותם

למעלה