מי אתה עכשיו?!?!

מי אתה עכשיו?!?!

אל תגיד לי - אתה שניצל עם קטשופ!! אוי, בוקי, תהיה כבר מקורי, נראה לך שמושיקו לא יעלה על זה שאתה שניצל עם קטשופ?!?! הרי בסוף אתה תצרח את זה לנועה ומושיקו בדיוק ייכנס, אז אל תטרח בכלל!!! חתיכת... שניצל!! עם רוטב בצל!! האאאא תאכל ת'לב.

בוקי, תירגע. נכון, רננה די שרמוטה

ומגעילה ומגיע לה למות בייסורים כואבים, אבל... אופס... שוב אמרתי יותר מידי? זהו! אני סותמת את הפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיה היא בעצם גבר. אוחחחח טיפשה!!!!!! זהו, לא מדברת יותר.

כן בוקי, תקשיב לנועה! היא הרי היחידה שקיימת!

נועה, נועה, תעשי לי ריטה!!! פליזזזזזזזזזזזזזזז תעשי לי עופרה חזה!!!!!!!!! פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזז!!!! תעשי ציפור מתה!!!! פליזזזזזזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!!!!!!

כתבתי לך שיר:

תיזהר ממנה, היא כמו דבורה, מיד עוקצת סתם מסכה שהיא לובשת. ונועה דיין בת זונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם אני כתבתי לך שיר:

לנונו יש חולשה לבושם, אך הוא חושב על העוקם. קונה ביוקר - איזו שטותי! במקום לקנות בזול בדיוטי! רינגו רואה פורנו כל השנה! יודעים את זה? בזכותי - כל המדינה!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחחח מצג מרשים של החלפת משתמשים

באמת כל הכבוד על ההשקעה בפתיחת המשתמשים ועל ההחלפה ביניהם, אפילו השקעת בעריכת הפרופיל, תפוז מודים לך על תרומתך למאזן המשתמשים. חבל רק שניבלת את הפה וזה ייאלץ להימחק. נ.ב. לך לקופת חולים ותבקש מרשם לפסיכאטר המתמחה בתסמיני פיצול אישיות.

רשמתי לפניי:

פורום בלי הומור.

חחחחחחחחחחחחחחח

זה מה שקורה כשיוצאים לחופש הגדול, ושוכחים לקחת את החיים הביתה..
אבל זה באמת מצחיק
(ואני חיפשתי מתי בדיוק החליטו פה על המשחק של "כל-אחד-בוחר-דמות-ומדובב-אותה".. XD)

למעלה