מי אתה, משה יוסף?!

gamegir

New member
לא ידעתי איפה לתקוע את זה.....

אבל המחזמר "מרים לובוביץ´- יעל בר זהר האישה והאגדה", הידוע בכינוי "מרי לו", קיבל ביקורות ממש טובות ב"ידיעות". אפילו הצפרדע הבלונדה אעלק הרשימה את המבקר. או מאמה. יומטוב. גומא

gamegir

New member
משהו אמיתי, מהאתר של "הבימה"

מתוך תקציר על "מרי לו". "עלילת המחזמר מתרחשת בישראל של שנות השבעים, ומתפרשת על פני עשור שלם. במרכזה סיפור אהבה של שלושה צעירים בעיר חוף ישראלית בתחילת שנות השבעים: גבריאל השעיר נקלע בין אהבתו למרי לו התוססת, החולמת להיו כוכבת, לבין אהבתה המסורה של אלה, חברתו". ידעתי, ידעתי שהוא לא נבחר כי הוא מוכשר. הכל עניין של טיפפ קאסטינג. סתאאאאאאאאאם. משעמם לי, שוב. גומא

YARONֹR

New member
אם שאלת בתמימות

אז משה יוסף הוא מהמפיקים היותר גדולים ומוכרים שיש בארץ. הוא כאמור שותף מלא בהפקה הישראלית ל"רמבטיקו" ול"גבירתי הנאווה". הוא עשה עוד כמה דברים מיוחדים אבל זה פחות חשוב כרגע. דרך אגב, אתה (גומא) משחק ב"קטנטנות" או רק פועל שחור כמו נחמיאס?

gamegir

New member
אל תקרא לו שחור!!

את מה שכתבת לעיל יודע אני. הכוונה הייתה מי הוא, ומה האינטרסים שלו ליצור מחזות זמר בארץ. ו.. אני משחק, אם אפשר לקרוא לזה ככה. :) ערב טווווב גומא

YARONֹR

New member
טוב שאתה משחק../images/Emo103.gif

רק תואיל בטובך לספר לנו את מי, כדי שלפחות נוכל להזכר בפרצופך.... ווווווו.... היית בהצגה בטבריה או שדילגת עליה? ווווווו... בן כמה אתה בכלל??? וווווו.... אולי תסתמו לי כבר את הפה?

gamegir

New member
תשובות...

אני "זבוב".. לא תפקיד שזוכרים במיוחד אחרי ההצגה, אבל "אין תפקידים קטנים, יש שחקנים קטנים!" (בטח.). לא הייתי בטבריה, זה היה הקאסט השני.. ואני בן 15. ותסתום את הפה.
יומטוב גומא

YARONֹR

New member
אז אתה ודניאל מתחלפים?

אם כן, אני מקווה שיכולות הריקוד שלך, קצת יותר טובות משלו.... ודווקא זו דמות שכן זוכרים

gamegir

New member
כן..

אנחנו מתחלפים... דווקא ריקוד? בריקוד הוא יותר טוב. מה לעשות? :) נהנית בקטנטנות? הסבר, פרט ונמק. ותן דוגמאות. גומא.

YARONֹR

New member
נהניתי../images/Emo105.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

יום אחרי, כיניתי את זה "מכון מתוק לכאב ראש". רוב ה"קטנטנים/ות" היו בסדר חוץ מאיזה שתיים שאני לא יודע את השם שלהן. אמרתי שלמרות שהתפאורה ניסתה להרוג את ידידינו מר נחמיאס, היא נראית מאוד טוב לעין ושכמובן לא הייתי מתנגד לקחת את התפקיד שלך או של דניאל או.... של תום (אבני) בהצגה. האכזבה העיקרית שלי הייתה השירים עצמם. היה מקום אמיתי לשיפורים פרט לשניים שלושה שירים. וכמובן שקובי מחט משחק כמו *** (זה היה אמור להיות חרוז) בערימת שחת. אבל בסך הכל... יש פוטנציאל, יש....

למעלה