מי אני?

מי אני?

אני רוצה לשתף אתכם בחוויה שהיתה לי , בעודי יושב על סלע על שפת הים בפרדייז ביץ' - הודו (כשמו - כן הוא...) , התחלתי לשאול את עצמי - מי אני? מי אני באמת? האם אני הגוף שלי? לא , הגוף הוא רק בגד שאני לובש.. המחשבות? המחשבות נוצרות על ידי או שמגיעות אלי מאיפשהו.. הרגשות? אולי הן עוזרות לי להגדיר את עצמי , אבל הן הרגשות שלי הן לא אני אז גם התכונות שלי , האישיות שלי - הכל דברים שנובעים מתוכי אך הם לא האני האמיתי! אז מה נשאר? כלום! אין אני! האני הוא אשלייה! ואם אין אני אז מה יש? יש הכל! הכלום הוא הכל! אלוהים... ואז הבנתי שהביטוי שלי כאן הוא ניצוץ אלוהי שצמצם את עצמו בעזרת ההגדרות של תכונות מחשבות רגשות וכו' , אך כל אלה הם חלק מהאשלייה , כי אין אני... ומאותו מקום של ריק מוחלט , שהרגשתי שאין כלום - בעצם הרגשתי את הכל - את החיבור האמיתי להכל... זה קשה מאוד לתאר את זה במילים , ונשמע קצת מבולבל , אבל התחושה אמיתית וברורה מאוד. אז גם הבנתי איך עובד התקשור , כי ממקום של ריק מוחלט יכולתי להתחבר להכל. באנגלית יש ביטוי - you are so full of yourself - אין מקום לשום דבר אחר! וזו הסיבה שקשה לתקשר , אנחנו צריכים להתרוקן , להזיז את האישיות שלנו הצידה בשביל לתת מקום למה שנמצא תמיד מאחורי זה... בהתחלה הריק היה מפחיד , אבל זה בדיוק הפאראדוקס - הריק הוא הכל , רק ממקום של ריק מוחלט אפשר להתחבר להכל... בעצם זה אפילו לא ריק , הוא רק נראה ככה כשלא נכנסים אליו , בגלל זה הוא מפחיד אבל כשעושים את הצעד לתוך מה שנראה כריקנות מוחלטת מגלים שזה בדיוק ההפך... חוויתי את זה כבר במדיטציה גם לפני זה , אבל לא הבנתי את זה כמו שהבנתי את זה עכשיו... אז זהו , מקווה שנהניתם מהחוויה שלי...

ישלישם

New member
אין../images/Emo79.gif

אני אין אני אין אני אין אני אין אני. יש. אנחנו גם גוף וגם נפש וגם רוח. הגוף כשהוא מקבל את זה שהוא לא השולט פה, הופך לעבד, ומפנה את המקום לאדון - האני העליון, זיק האלוהי שבאדם. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל.

ישלישם

New member
השאלה היא רק

מיהו האני האמיתי?... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל נ.ב. מקווה שלא הנחתתי אותך חזק מדי אל הקרקע, אחרי כל השהיה הנפלאה הזו בגן-עדן. חיברת אותי לשם ובהחלט הצלחת להעביר את החוויה. תודה.

אני רואה את זה כך...

הדבר היחיד שבאמת קיים זה אלוהים. כל השאר זה פיצול של האחדות האלוהית , ניצוצות מפוזרים שיוצרים יחד את כל היקום/קיום , כל ניצוץ כזה מצמצם את עצמו ומגביל את עצמו לצורה ספציפית , וכך אנחנו יוצרים את האני... זה מזכיר לי קטע מהסרט אלאדין: PHENOMENAL COSMIC POWERS!! , iti bity living space...

איל באש

New member
עבד?../images/Emo35.gif

סיגלי הגוף לעולם לא יהיה עבד של הנשמה, דרך זו רק יוצרת מלחמה. הגוף יחיה בשלום עם הנשמה וככה יוכל להתממש הפוטנציאל הנשמתי בכדור הארץ.

היי השאלה הנצחית../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

אני מכירה את התחושה הזאת.קשה מאוד להסביר את החוויה הזו במילים. זה ביטול אגו,זה להיות אחד עם הבורא,רגע של אמת.נמצאים בשקט ומקבלים את כל התשובות.פשוט יש ואין באותו רגע.יש כאילו את המושג שהכל בסדר ,כי הריק הוא הכל . דעתי זה להגיע להארה. אביבה.

איל באש

New member
מאוד אהבתי את שכתבת../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif

אני מאוד מתחבר לחוויה שלך ולדרך הכתיבה שלך, תודה לך על עצם היותך כאן . החוויה הזו עלייה אתה מדבר מאוד מוכרת לי. כמתקשר זה בדיוק מה שאני לומד לעשות ועושה בכל יום בו אני מתקשר, פשוט זז הצידה ומתחבר לצינור האור. שמתי לב לאורך הדרך של לימוד ועיסוק בתקשור שבכל פעם שאני מנסה להתערב במידע שזורם דרכי אני מתנתק מצינור ההזנה, כל פעם כזו פשוט מרחיקה אותי . (מתערב זה שיש לי מה לומר, יש לי דעה או ביקורת על מה שמועבר דרכי) לאט לאט עם האימון בא האמון ואני לומד לשחרר, עם המון סבלנות וסובלנות, כל פעם מעיז יותר, שואל על עוד נושא שאין לי מושג קלוש עליו, מתקשר לעוד אדם שלא פגשתי "מעולם". זה מדהים איך שזה עובד, וכמה שזה עוצמתי. ולשים את האני בצד אינו אומר לבטל אותו כלל וכלל, אני קןרא לזה פשוט ללכת לטייל בעולמות אחרים, בעוד המידע זורם דרכי מעצמו ובעצמו. אשמח לענות על שאלות בנושאי תקשור.

../images/Emo141.gifאיל שאלה על תקשור

כשאדם חווה את התקשור .והוא יודע מה זה תקשור. האם יכול להיות מצב שכל הזמןנמצאים בתקשור,ומקבלים מסרים? תודה לך. אביבה.

איל באש

New member
אביבה היי ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

יכול להיות בוודאי זה נקרא להיות בגלי אלפא כל הזמן אותו מצב בו המח נמצא לפני השינה. ככל שמתרגלים יותר מדטצייה, ותקשור, ויוגה ובכלל ... כל מה שמחבר אותנו לגלי אלפא, אז נפתחים יותר למצב הזה ואז לאט לאט אפשר להיות יותר ויותר במצב הזה גם בערות ביום יום. אני אישית חוויתי את המצב הזה לפני שנה, אחרי שסיימתי מדיטצייה , חשתי שאני עדיין בגלי אלפא, אצלי יש תחושה של זרם ועיקצוצים נעימים בעיין השלישית באף ובראש. הייתי בעיניים פקוחות וזה המשיך, ואז ניסיתי לאט לקום, וזה המשיך, והתחלתי לזוז בחדר וזה המשיך, זה היה אדיר, חדש ועוצמתי, חשתי שאני ממש ב - SLOW MOTIOM ערני לחלוטין, אבל מחובר לעוד משהו אדיר ועוצמתי, פה ולא פה בעת ובעונה אחת. המצב הזה נשאר כמה שעות ונעלם. ומאז התחלתי לחוש את אותו המצב בלי התראה, ככה באמצע היום, בסוף היום, בא והולך, וזה עשה לי נעים והמון שמחה ובטחון, שקט ושלווה. היום אני חש מצב זה כל הזמן , וזה מדהים, זה בא והולך כל היום בתדירויות משתנות, בעוצמה אדירה. וזה להיות בגלי אלפא כל הזמן, זה להיות מחובר לכל חלקי הנשמה , וזה להכיל את כל מי ומה שאני פה בגוף ברגע הזה. דרך גלי האלפא אני מקבל מידע על כל נושא שרק ארצה, משוחח עם המדריכים שלי כל מתי שאני בוחר,נזכר בעוד גילגולים,והכל נעשה בעירנות מלאה ותוך כדי היום יום,ממש יחד עם החיים, עבודה לימודים , חברים משפחה, פורום, נגינה, מנוחה, ועוד... להגיע למצב הזה זו לא בעיה, לא פרויקט על ולא משימה בלתי אפשרית, ממש לא . רק צריך לרצות ולבחור לעשות שינוי, ואז מקבלים מתנות מהחיים, בניהם גם מתנה זו. אני נמצא בגלי אלפא משמע אני מייצר גלי אלפא, קולט ומשדר. גלי האלפא מרגיעים ומרפאים, נכנסים ויוצאים ממני ואלי כל הזמן. נכון שההתחברות לתוכנת האנוש החדשה טומנת בחובה את ההתחברות למצב של גלי אלפא כל הזמן, זה קורה מעצמו עם התהליך של השינוי. התרגילים שאני מעביר בפורום מחברים לגלי אלפא, הנושאים שאני מעביר, והתקשורים מהותם חיבור את התוכנה החדשה, אל גלי האלפא, אל השינוי.

היי אייל!

אני מתקשרת כבר כמה שנים- לא הזמנתי זאת, לא נכנסתי למדיטציות ולא כלום. זה פשוט קרה. פתאום הייתי מרגישה מין 'התבייתות' על אדם מסוים- והייתי יודעת עליו דברים. זה קורה לי גם במקומות הומי אדם, כמו בסופרמרקט. פתאום מישהו 'נתפס לי בראש' ואז אני חוזרת הביתה ומקבלת מאותו אדם טלפון. אני יודעת להבחין בתחושה הזו של גלי אלפא הכה-מדוברים, והאמת? אני לא מנסה להכנס אליה מרצוני מפני שהתחושה הזו לא הכי נעימה לי- מין תחושה מעופפת כזו- כאילו אני פה ואני לא פה.....

איל באש

New member
ברוכה הבאה ברכה המברכת../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

קודם כל אני מאוד אוהב את הכינוי שלך, הוא מגניב. יש המון סוגי מתקשרים , והמון דרכים לתקשר, לכל אחד זה קורה בצורה אחרת. אני שמח על השיתוף שלך, זה מאוד מעניין איך שזה קורה לך. נכון יש אנשים שזה פתאום קורה להם ככה , כמו שאת מתארת. אני מדבר על לימוד דרך השינוי, על התעוררות בגוף פיזי כנשמה מודעת. בחיבור לדרך השינוי וההתעוררות אנחנו מתחברים גם לגלי אלפא. שוב אצל כל אדם זה יעבוד בצורה שונה, בצורה המיוחדת רק לו. לי באופן אישי גלי האלפא עושים טוב, הם מאזנים אותי ומחברים אותי לקרקע. אני חושב שאם את חשה לא בנוח במצב הזה אז אולי יש משהו מאחורי זה,אולי התנגדות מסוימת שלך שיוצרת את התחושה הלא נעימה. אולי גם לא. הכל יכול להיות. בכל מקרה לא חיבים להכנס לגלי אלפא, רק רוצים ובוחרים מאהבה. אשמח שתעבירי לנו תקשורים בפורום בכל נושא שמעניין אותך. ושוב ברוכה הבאה .

בכיף! ../images/Emo24.gif

אהבתי מאוד את מה שכתבת איל, ואני מזדהה עם המון דברים. במהלך השלוש שנים האחרונות עברתי שינויים פנימיים רבים וממש 'חרשתי' על כל נושא המודעות והקבלה העצמית. היום אני מרגישה שאני כבר נמצאת בשלב אחר- אני כבר יודעת 'מי אני' ועכשיו אני מנסה לקחת את האני הזה הלאה. מאוד נחמד כאן ואני אשתדל לשתף בחוויות ובידע שלי.

אבל איך קשור הביטוי באנגלית

לאותו ריק שאתה מדבר עליו? הרי הפירוש של- you are so full of yourself הוא- אתה מלא בחשיבות עצמית. כשמתרוקנים למעשה נותנים מקום לדברים חדשים להכנס לחיינו אבל לאו דווקא מתרוקנים מחשיבות עצמית כמו גם מחוסר בטחון ורגשי נחיתות, מאמונות מושרשות וכל מה שלמעשה ספגנו במהלך חיינו. בקשר לכך שאתה אומר שאין אני והאני הוא אשליה- אני חייבת לומר שאיני מסכימה איתך. האני חי וקיים, והוא לא כלום אלא הכל- הגוף והנפש והשכל יחדיו. אני לא או-או, אני גם וגם. אני הכל.

קשור...

אם תתרגמי את זה - אתה כל כך מלא בעצמך - בלי לפרש את זה הלאה.. וברגע שאת לא מלאה בעצמך אז יש מקום להדרכה הרוחנית להכנס. את לא חייבת להסכים איתי בקשר ל-אין אני , זו החוויה שלי וכך אני רואה את הדברים את אומרת שהאני הוא הכל - גוף ונפש ושכל גם יחד - אני טוען שכל אלו הם חלק מהאשלייה שיצרנו , וזה לא הופך אותם לפחות "אמיתיים" כמו כל דבר אחר בעולם הזה... אבל הם לא האני האמיתי... זו המסקנה שאני הגעתי אליה בעקבות החוויות שלי.

ל ש ם

New member
אני

אני, רצף של חוויות, זיכרונות, תובנות, כמיהות, רגשות, מחשבות, יעדים עצבות, שמחה, כאב - למחוק את כל זה במחי יד ולהגיד שאני זה כלום נראה לי כמעט לא סביר - את הדרך הזאת של לבחור להיוולד ולעבור את מסלול החיים עד כה אני בחרתי כך שלומר שאין אני לא עושה לי שכל. אולי שם על הסלע, במצב של "התגמדות" אל מול עוצמת הבריאה הדברים באמת נראים אחרת ואז-שם-בנקודת הזמן הזאת אני יכולה להבין את האני שהתפוגג פתאום אל מול העוצמה שאפשר כמעט להחזיק ביד. זאת אני !

לגיטימי....כל אחד לוקח לעצמו מה

שמתאים לו. רציתי רק להראות לך צורה אחרת להסתכלות על 'האני'. לי עצמי קרה שההדרכה הרוחנית הגיעה למרות שהייתי מלאה (מלאה בשטויות ובאיכסות של אנשים אחרים, אבל מלאה). מה שכן, מאחר והייתי במצב של 'אני לא יכולה להמשיך לחיות בצורה שחייתי בה עד היום' קיבלתי הכל והייתי צמאה לעוד מידע. ידעתי שאם אני רוצה להמשיך לחיות, ורציתי להמשיך לחיות, אני צריכה להחליף כל המערכת הפנימית שלי. אם נעשה אנאלוגיה למכונית- החיצוניות שלי נשארה כפי שהיתה וכל הטיפול היה פנימי- פעם החלפתי מצבר, ופעם החלפתי מנוע, פעם את השמן...מה שאני מנסה לומר לך זה שכל הזמן הזה הייתי 'מלאה' ואף פעם לא בריק.

למעלה