אני ^.^ בבקשה תרשמו לי XD
ה הורקרוקשנס New member 17/5/07 #133 you! יש לי אותך ברשימת אנשי קשר, אבל המון זמן לא יצא לנו לדבר O: את גם נורא חמודה ואופטימית. :}
H hilonet14 New member 17/5/07 #139 אוו נכוןןן באמת מזמן לא דיברנו מה קרה? =[ בטוח נמשיך לדבר, הרי אני אופטימית לא? חחח
S shaharrr53 New member 17/5/07 #141 את. שולחת לי אחלה טראקים במסנ',צריכה להיזהר מפדופילים,אוהבת את רובי ורד הוט ,מבאר-שבע.
M Miss Menta New member 17/5/07 #154 ../images/Emo71.gif את. הילה, בת 14 וחצי מב"ש, אוהבת את רובי וויליאמס-האיש החסר שפתיים מתוקה מאוד, כיף לדבר איתך כי את עושה מצברוח טוב. :}
../images/Emo71.gif את. הילה, בת 14 וחצי מב"ש, אוהבת את רובי וויליאמס-האיש החסר שפתיים מתוקה מאוד, כיף לדבר איתך כי את עושה מצברוח טוב. :}
H hilonet14 New member 17/5/07 #170 אני ממש משתדלת למצוא את כל הטוב גם ברע... לפעמים זה קשה אבל לרוב מצליח לי.. הסוד לחיים טובים זה שמחה תודה לך מתוקה 3>
אני ממש משתדלת למצוא את כל הטוב גם ברע... לפעמים זה קשה אבל לרוב מצליח לי.. הסוד לחיים טובים זה שמחה תודה לך מתוקה 3>
F fireyes New member 18/5/07 #178 ../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif הילונת!! הילונת,גרה בבאר שבע,יש לי אותך במסן,את מתה על רובי וויליאמס,את בת 14.5,את מאוד אופטימית וחמודית,ואת יפה מאוד!!!אה ודרך אגב את הארת את התמונה החשוכה שלי עם ידיד שלי..אז..תודה 3> מתעלייך!!
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif הילונת!! הילונת,גרה בבאר שבע,יש לי אותך במסן,את מתה על רובי וויליאמס,את בת 14.5,את מאוד אופטימית וחמודית,ואת יפה מאוד!!!אה ודרך אגב את הארת את התמונה החשוכה שלי עם ידיד שלי..אז..תודה 3> מתעלייך!!
M Mami Girl 4 Ever New member 18/5/07 #188 את../images/Emo3.gif הילה, מבאר שבע, חמודה מאוד, וצריכה לעשות חתימה לכינוי שלהה דחוף
I I L O V E MCR New member 17/5/07 #158 הממ יש לי אייסי..ואממ של אחד שלי החורג..הוא התקין אותו בבית...אני יכולה לדבר דרכו...רוב האנשים שם שלי:].. אממ אם את עדיין רוצה תגידי... אהה ותודה
הממ יש לי אייסי..ואממ של אחד שלי החורג..הוא התקין אותו בבית...אני יכולה לדבר דרכו...רוב האנשים שם שלי:].. אממ אם את עדיין רוצה תגידי... אהה ותודה