את את לא איזבל (אם אתם לא מבינים,עזבו ) את אוהבת עיניים D: ואת במגמת תקשורת ואת לא ייבשנית XD
D dinora12 New member 16/5/07 #83 ../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאת../images/Emo23.gif את לא איזבל (אם אתם לא מבינים,עזבו ) את אוהבת עיניים D: ואת במגמת תקשורת ואת לא ייבשנית XD
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאת../images/Emo23.gif את לא איזבל (אם אתם לא מבינים,עזבו ) את אוהבת עיניים D: ואת במגמת תקשורת ואת לא ייבשנית XD
M Miss Menta New member 16/5/07 #74 ../images/Emo71.gif את. תומר, את צמחונית, ואת אוהבת רוק ישראלי. :}
א אני חסרת שם New member 17/5/07 #115 אני צמחונית?../images/Emo12.gif לא נראה לי, בהתחשב בכמויות הבשר שאכלתי בימים האחרונים ד"א, הציטוט בחתימה שלך מצחיק . מאיפה הוא?
אני צמחונית?../images/Emo12.gif לא נראה לי, בהתחשב בכמויות הבשר שאכלתי בימים האחרונים ד"א, הציטוט בחתימה שלך מצחיק . מאיפה הוא?
M Miss Menta New member 17/5/07 #149 ../images/Emo71.gif אהה.. התבלבלתי. DD: סורי. המשפט שייך לבחור שכתב את "הלוחש לסוסים".
B baril New member 16/5/07 #59 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאת הילדה הכי כאפות שאני מכירה. :\ סתם D: את אחת החמודות אוהבת את מקפליי ואת דאגי במיוחד D::::::: התרגשת כמוני שראינו את SNGE בMTV הרגיל XD
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאת הילדה הכי כאפות שאני מכירה. :\ סתם D: את אחת החמודות אוהבת את מקפליי ואת דאגי במיוחד D::::::: התרגשת כמוני שראינו את SNGE בMTV הרגיל XD
M Miss Menta New member 16/5/07 #75 ../images/Emo71.gif את. את שיר, אוהבת את דאגי, ואת מקפליי.. אוהבת מבטא בריטי ועיניים כחולות D: וממש מותק!
../images/Emo71.gif את. את שיר, אוהבת את דאגי, ואת מקפליי.. אוהבת מבטא בריטי ועיניים כחולות D: וממש מותק!
J just Kaya New member 17/5/07 #111 את! D: שיר. מטורפת על דאגי. [XD] אוהבת את מקפליי. גרה ברעננה. ^^' כיתה ט'. כוסית. המ. פעילה בפורומים. והמ.. אני מתגעגעת לשיחות המצחיקות שלנו!!1 33>
את! D: שיר. מטורפת על דאגי. [XD] אוהבת את מקפליי. גרה ברעננה. ^^' כיתה ט'. כוסית. המ. פעילה בפורומים. והמ.. אני מתגעגעת לשיחות המצחיקות שלנו!!1 33>
J just Kaya New member 17/5/07 #112 אוו ואיך שכחתי- דאגי/הארי זה ה-דבר. [נכון? (;] הוו ואם כבר אז גם הארי/דראקו. ^^'