גמני לא, טחחחח זה בסדר.
S shaharrr53 New member 16/5/07 #18 אחלה ילדה../images/Emo140.gif גם מפורום הפיג'מות,מהרצליה,אוהבת את מקפליי,פעילה פה הרבה בפורום.
F fireyes New member 16/5/07 #22 את!!! אריאלוש' כפרעלייך,יש לך גמר מחר,את מהרצליה,את פעילה גם בפורום הפיגמות וגם פה והכי חושב-אני מתעלייך!!
את!!! אריאלוש' כפרעלייך,יש לך גמר מחר,את מהרצליה,את פעילה גם בפורום הפיגמות וגם פה והכי חושב-אני מתעלייך!!
M Miss Menta New member 16/5/07 #67 ../images/Emo71.gif את. אריאלושקה, אוהבת את מקפליי ובמיוחד את דאגי פוינטר! היה לך גמר היום, ולא נצחתם, אבל אני בטוחה שתנצחו בפעם אחרת. ואת ממש מתוקה! וחושבת שרמי הויברגר חתיך!!11 אהה. כפרה.D:
../images/Emo71.gif את. אריאלושקה, אוהבת את מקפליי ובמיוחד את דאגי פוינטר! היה לך גמר היום, ולא נצחתם, אבל אני בטוחה שתנצחו בפעם אחרת. ואת ממש מתוקה! וחושבת שרמי הויברגר חתיך!!11 אהה. כפרה.D:
B baril New member 17/5/07 #123 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifגם את מתוקה D: ואת מלכת הסבב ורמי הויברגר חתיך 3>
ה הורקרוקשנס New member 17/5/07 #136 כי הואS: רמי הויברגר |: כאילו- על דייב גהאן עוד אפשר להבין [מכוער נורא], יש לו הרבה סקס אפיל. אבל רמי הויברגר? הוא כזה מיוזע OO אבל תהני לך, אם זו דעתך[:
כי הואS: רמי הויברגר |: כאילו- על דייב גהאן עוד אפשר להבין [מכוער נורא], יש לו הרבה סקס אפיל. אבל רמי הויברגר? הוא כזה מיוזע OO אבל תהני לך, אם זו דעתך[: