מי אני?

0mroosh

New member
מי אני? ../images/Emo9.gif

ובכן, חיכיתם וציפיתם והנה זה בא, אחרי שבועות של התאכזרות מצד בר, נקמה וייסורים של רועי, אבי (הסנדק
) הוא המרואיין הבא,
. תהיו נחמדים
. אבי- במהלך השבוע לשלוח לי מסר לגבי המרואיין הבא,
גוד שאבס
.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

למי שלא יודע הכוונה לא באחד שמחזיק תינוקות שנייה לפני שהם מאבדים חלק מהאיבר המשמעותי ביותר בגופם, אלא בסנדק מהסרט. אין לי מושג למה פשוט התחברתי לשם הזה... לחבר שלי היה את הניק הזה ואימצתי אותו גם... ואני מרגיש מצויין, תודה. מה איתך?

Roy1232

New member
שלום לסנדק ../images/Emo6.gif

1. מה קורה? 2. תהיה בריא
3. נכון ש
חמוד?

lol lypop

New member
Avi

do you like answering our questions? do you know a kid named aliran ifrah? <he's supposedly in your school/ ok i gtg i'm in school

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

I'd prefer answering. I don't know anyone by the name you've mentioned, is he at senior year
לעצלנים: אני לא מכיר מישהו בשם הזה, הוא בכיתה י"ב?

ברררר

New member
אבי

איך זה להיות אחראי על פינת החוליה החלשה? למה לעזאזל אתה לא עושה אותה כל יום שישי אלא בכל יום שעולה על רוחך? שבת שלום
.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

זאת אחריות מאוד מאוד גדולה על הכתפיים של בן נוער מן השורה (בגלל זה אין לי זמן לשיעורים). אני כמעט תמיד עושה ביום שישי אבל לפעמים זה פורח מזכרוני (כמו השבוע שעשיתי רק היום (שבת)).

0mroosh

New member
אבי../images/Emo152.gif

איך אתה אוהב את השוקו שלך? מה היית עושה עם בקבוק מיפ מינרלים, אבקת כביסה וק"ג תפו"א? נכון שעוגי זה כיף? יש לך בע"ח? מה אתה לומד? כמה זמן אתה בפורום? מה אתה לוקח לקרוא בשירותים? איזה מרק אתה אוהב? כמה אתה אוהב את הפורום מ1-10? גבינה צהובה או לבנה? חני נחמיאס או ציפי שביט? ואיך אתה רוצה שכריס וגביניט
יקראו לתינוקם החדש?
יום נפלא.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

איך אתה אוהב את השוקו שלך? קר. מה היית עושה עם בקבוק מיפ מינרלים, אבקת כביסה וק"ג תפו"א? נותן לנזקקים. נכון שעוגי זה כיף? ממממ... בטח! יש לך בע"ח? לא מה אתה לומד? מה ז"א? יענו מקצוע מוגבר? אז מחשבים (לצערי) וביולוגיה (שאני לא באמת לומד ואני אוטוטו יוצא מזה) כמה זמן אתה בפורום? 5 חודשים (מה-1 ביוני השנה). תראו את ההודעה הראשונה שכתבתי כאן. מה אתה לוקח לקרוא בשירותים? אני לא אוהב לשבת. אצלי זה פגע וברח. איזה מרק אתה אוהב? לא אוהב מרקים. כמה אתה אוהב את הפורום מ1-10? 11! גבינה צהובה או לבנה? צהובה! חני נחמיאס או ציפי שביט? ציפי שביט ואיך אתה רוצה שכריס וגביניט יקראו לתינוקם החדש? אשכולית. תודה, גם לך

אהמ אהממ

מה אתה חושב על תרנגולים? האם יצאת אי פעם לצייד תרנגולים? אתה צמחוני? למה? אהה.... טוב, אז אם היית תרנגול איך היו קוראים לך? מאיפה מגיע ה'פתגם' - "קוד קוד קוד קוד קוד קודההה" ? שובעטופ!

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

מה אתה חושב על תרנגולים? הם טעימים
האם יצאת אי פעם לצייד תרנגולים? לא אתה צמחוני? לא למה? כי עוף ובשר פה ושם זה טעים (כל עוד זה בא בצורה של שיפוד, שווארמה או המבורגר) אהה....
טוב, אז אם היית תרנגול איך היו קוראים לך? קרקר. מאיפה מגיע ה'פתגם' - "קוד קוד קוד קוד קוד קודההה" ? ממך ? שבוע טוב

למעלה