מי אני

מי אני ../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

האורך שלי הוא בערך 20 ס"מ. מהתפקוד שלי נהנים שני בני המין. יש לי קצה אחד שעיר וקצה אחד עם חור. בזמן השימוש אני מוחדר מעט תמידמרצון לתוך איבר חם ורטוב. לפעמים מהר לפעמים לאט. כל מי שיאזין לצליל ישמע את השיפשוף הלח והקצוב. כשבסוף מוציאים אותי אני משאיר אחרי נוזל לבן ודביק המצריך ניקוי. אחרי שהכל נגמר שוטפים אותי מנערים אותי ומחזירים אותי למקום מאוורר וחופשי. במקרה הטוב אני חוזר על הפעולה עוד פעם-פעמיים ביום, למרות שלפעמים גם זה לא. כמו שכבר ניחשתם אני....

חשיבותה של אהבה

אישה יצאה מביתה וראתה שלושה אנשים בעלי זקן לבן ארוך, יושבים בחצר ביתה. הם לא היו מוכרים לה. פנתה ואמרה להם: "אינני מכירה אתכם, אך ודאי רעבים אתם. היכנסו בבקשה לביתי כדי לאכול משהו." "האם בעלך בבית?" שאלו. "לא", היא ענתה. "אם כך, לא נוכל להיכנס", השיבו. בערב, כשחזר בעלה, ספרה לו האישה את שארע. "לכי ספרי להם שאני בבית והזמיני אותם פנימה!". האישה יצאה והזמינה אותם להיכנס. "איננו נכנסים לבית יחדיו" הם ענו. "מדוע?" בקשה היא לדעת. אחד הזקנים הסביר: "זהו עושר", אמר והצביע על אחד מחבריו. "זהו הצלחה" אמרכש הוא מצביע על השני. "ואני אהבה". והוסיף: "כעת לכי להתייעץ עם בעלך את מי מאתנו אתם רוצים בביתכם". נכנסה האשה וספרה לבעלה את הדברים שאמרו. שמח בעלה מאד: "נהדר!", אמר, "נזמין את העושר!. נזמינו למלא את ביתנו בעושר". אך אשתו לא הסכימה. "יקירי, מדוע לא נזמין את הצלחה?" כלתם, שהאזינה לשיחתם התפרצה והציעה: "האם לא יהיה זה עדיף להזמין את האהבה? ביתנו יתמלא באהבה זה לזה". חשבו האיש והאישה, והחליטו לקבל את הצעת כלתם. "צאי והזמיני את האהבה לביתנו" אמר האיש לאשתו. יצאה האישה ושאלה את שלושת הזקנים: מי מכם הוא האהב ה? בבקשה היכנס והיה אורחנו" אהבה קם והחל ללכת אל הבית. מיד קמו שני חבריו והחלו ללכת בעקבותיו. מופתעת, שאלה האישה את העושר וההצלחה: "הזמנתי רק את האהבה, למה גם אתם באים?" השיבו הזקנים יחדיו: אם היית מזמינה את עושר או את הצלחה, השניים האחרים היו נשארים ב חוץ. אך מכיוון שהזמנת את האהבה- לכל מקום שהוא הולך, אנו הולכים בעקבותיו. כי בכל מקום שנמצאת האהבה – באים העושר וההצלחה בעקבותיה

לעולם אל תתוכח עם אישה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בוקר אחד הבעל חוזר מעוד יום של דייג ומחליט לקחת תנומה. למרות שלא הכירה את האגם, החליטה האישה לקחת את הסירה ולשוט באגם. היא שטה קצת בסירה, הנחיה עוגן והחלה לקרוא בספרה. אחרי זמן קצר הגיע שוטר הגנים, ועצר לידה. "בוקר טוב גברתי, מה את עושה?" "קוראת ספר" היא נאנחה ("זה לא ברור?" חשבה לעצמה) "את באיזור האסור לדייג" הוא הודיע לה "אני מצטערת שוטר, אבל אני לא דגה, אני קוראת ספר" "כן אבל מבחינתי את יכולה להתחיל לדוג בכל רגע, יש לך את כל הציוד... אני אצטרך לקחת אותך לתחנה ולמלא טופס תלונה" "כן אבל אם תעשה זאת אני אצטרך להגיש נגדך תלונה על הטרדה מינית" אמרה האישה. ".. אבל אני אפילו לא נגעתי בך!!" אמר השוטר "כן זה נכון, אבל יש לך את כל הציוד, ומבחינתי אתה יכול להתחיל כל רגע" "שיהיה לך יום טוב גברתי" אמר השוטר והלך. הערה: לעולם אל תתוכח עם אישה שקוראת. סביר להניח שהיא גם יכולה לחשוב!

../images/Emo140.gif

זוג צעיר שזה עתה התחתן מגיע לביקור אצל זוג חברים ותיקים. שתי הנשים הולכות למטבח ואילו הגברים נשארים בסלון לפטפט. "שמע...", אומר אחד מהם, "לפני יומיים היינו במסעדה מצוינת". "באמת?" שואל הגבר המארח, "איך קוראים למסעדה?" הצעיר מהרהר כדקה ואז שואל: "איך קוראים לפרח שאתה נותן לבחורה בפגישה הראשונה?" "כלנית?" משיב לו המארח. "לא לא, האחר", "רקפת?" ניסה המארח שוב. "נו לא זה, אדום כזה". "אהה, ורד". "בינגו!" אומר הבחור וצועק לכיוון המטבח: "ורד מותק, איך קוראים למסעדה שהיינו בה לפני יומיים?"

משיייי

New member
אני חושבת שזה ממש מגעיל

קודם כל השיר הזה דוחה ממש ועוד הקטע של תמונות מהמלחמה לצד השיר ממש לא מתאים לדעתי

חיוכית2

New member
מסכימה עם משיייי

השיר מזכיר לי את החינוך של כל אותם ילדים ונערים שמתאבדים. זה מתחיל בשירים,אחר"כ הימנון ובסוף שולחים אותם להתאבד. ותמונות של חיילנו ממש לא מתאים. לא נראה טוב,אנחנו לא צריכים להראות לעולם שאנחנו כמותם,ההפך.

חיוכית2

New member
רק הבעתי את דעתי,

לא באתי אליך בטענה חלילה. סורי עם נפגעת,זו לא היתה הכוונה.

CHIKOLULU

New member
מיברשת שיניים? נו באמת!

קושקוש? קבלי בהפוכה!!
מי אני? האורך שלי הוא מטר ושייבה בערך. מהתפקוד שלי נהנים רוב חברי הפורום. (לא נשמע טוב) בקצה אחד אני סבוכה ומתולתלת ובקצה השני שני חורים... בזמן השימוש ,מוחדר אליי ,"גחנון" חם ורטוב!! כל מי שיאזין ,ישמע אותי גונחת: "אהווה" ,"אהווה" יא' חביבי|
כש"מוציאים" אותי(לסרט או משהו..), אני מודה לאלוהים על שיש אנשים עם לב טוב אחרי שהכל נגמר ,שולחים אותי לראות אם אני נמצאת שם... ובורחים.
במקרה הטוב ,חוזרים אליי לעוד סיבוב של מרק תימני עם חילבה ,וברוב הפעמים גם זה לא קורה מי אני??? רמז לקשיי הבנה: _____ מתולתלת! מקווה להמשיך לחיות...

למעלה