מי אני

Rוית

New member
מי אני../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

וכמו שהוצע פה, באמת הרבה הלכו, הרבה חזרו והרבה באו אז בשביל הסדר הטוב-שירשור הכירות מחודש שם: רוית גיל: 17 ו9 חודשים (מי סופר מי?
) אזור מגורים: חיפה אוהבת: את אלאניס!
ואת הגיטרה שלי!
חח טוב סתם, למעשה אני חייבת לזוז ובגלל זה רשמתי ארבע שורות, אבל שכל אחד יענה על השאלות האלו ויוסיף שאלות משלו ושזה שאחריו יענה על השאלות כולם ויוסיף משלו וכו´ וכו´ וכו´...

C L A Y M A N

New member
או קיי

שם : רועי גיל: 16 אזור מגורים: אריאל תחביבים: מוזיקה והמון, (אלניס בראש הרשימה) הגיל ששמעתי את אלאניס לראשונה (אין לי משהו אחר להגיד..): 10 ICQ: 92132696

avivs

New member
אנוכי...

שם- אביב גיל- 17 וחמישה חודשים. אזור מגורים- קריות. תחביבים- מוזיקה! אלאניס, מדונה, טורי, לייף האוס וכו´...

symptoms

New member
../images/Emo151.gif

שם- רעות גיל 16 ו7 חודשים (כרגע בי"א) אזור מגורים- חיפה תחביבים- אלאניס אלאניס אלאניס ועוד כל מיני מוזיקה שונים ומשונים(פינק פלויד,הקורז,טורי איימוס,שריל קראו ועוד..)ובנוסף אני אוהבת טניס ולראות טלויזיה(ובעיקר באפי) השיר האהוב של אלאניס-וואי זה קשה אממ HAED OVER FEET ,SYMPTOMSואיירוניק ואני אעצור כאן כי אחרת זה לא יגמר אלבום אהוב- JLP מה לעשות אני דבקה בישן ובטוב(אבל לא בממש ישן
) שיר אהוב (לא של אלאניס)-EVERYBODY HURTS בעיקר הגרסה של REM אבל באופן עקרוני אני פשוט אוהבת את השיר מתי התחלתי לאהוב את אלאניס-מהרגע הראשון ששמעתי את איירוניק בערך לפני 5 שנים... טוב זהו אין לי עוד רעיונות לכתוב עליהם משהו על עצמי זה הבסיס

מי אני ומה שמי?../images/Emo3.gif../images/Emo153.gif

שם: ניצן
מגורים: רעננה
תחביבים: מוזיקה, ספורט, לישון...
מוזיקה: מנגן על גיטרה בס!
זבנג וגמרנו: זהו, אין לי יותר מה להגיד...

FeastOnScraps

New member
מי? מה? מו?../images/Emo12.gif

בני אנוש קיראים לי: סעיד זמן שהותי על פני כוכב זה: 20 וחצי מקום מגורים על כוכב זה: חיפה עיסוק: סטודנט בטכניון תחביבים: מוזיקה(אלאניס), מחשבים, וכו´... מעריץ של הוד מעלתה מ1996 שמעתי את Head Over Feet ברדיו במהלך נסיעה באוטובוס, ירדתי מהאוטוביס לפניי היתה חנות דיסקים נכנסתי, קניתי את JLP והמשכתי הביתה ברגל כי לא נשאר לי כסף לנסיעה.

אני? אתם שואלים מי אני? אני????

סתם! שם: דן גיל: עוד מעט 16 תחביבים:אלאניס!סוסים, מוזיקה, חברים והכי חשוב צחוקים (תרופה לחיים) מעריץ את אלאניס: 5 שנים! הנה משהו חדש... הפחד הגדול שלי:עכברים וכול מה שדומה להם! דיסק אהוב: fos (ראיתם הדיסק השתנהה!!!) אמנים אחרים:פיונה אפל פרל ג´אם! זהו היה נחמד להכיר אותכם!

נריה פי

New member
my name is...

שם:נריה גיל: 14 ושבוע (כן כן, אני יודעת אני קטנה) תחביבים: לשמוע מוזיקה (אלאניס כמובן ועוד רבים אחרים), לראות טלוויזיה, צחוקים שיגועים (אני קצת משוגעת...) ונראה לי שזהו...

alanis2

New member
אני

אני ונראה לי שזה הכי חשוב... לא מוסרת על עצמי פרטים בנט, מצטערת. לילה נהדר!

suns32

New member
מואה

שם : רן איזור מגורים : אילת גיל :18 תחביבים : מוזיקה , אןביאי (פיניקס פריק) הרבה אלניס במיוחד את הJLP AND THE UNPLUGGED

AlanisJunkie

New member
ואני...

שם: יוסי גבאי. גיל: 19...בעעעע..שונא את הגיל הזה. יותר מדי קרוב ל-20. איזור מגורים: חדרה. חייל בחיל האוויר, מעריץ של אלאניס...חולה על אלאניס...מת על אלאניס..אלאניס היא החיים שלי. היא ומוריסי.

I Was Hoping

New member
טדאם טדאם...

שם: הילה גיל: 23 פחות חודש [גם אני בגיל של רווית ספרתי קדימה, היום אני כבר סופרת אחורה...] מגורים: כרגע כרמל אבל במקור מהקריות אין לי יותר מה להגיד... המוח שלי מיובש כרגע

AlanisJunkie

New member
מוריסי....../images/Emo99.gif

מוריסי היה סולן להקת הסמית´ס, אשר פעלה בשנות השמונים ויצרה מוזיקה אלטרנטיבית ומדהימה לכל אלה שסינדי לאופר לא עשתה להם את זה. כשהלהקה התפרקה הוא התחיל לפעול לבד והוא הוציא מספר דיסקים מדהימים. מי שרוצה להתחיל להאזין לקול המדהים שלו, שיתחיל מהדיסק "The Queen is Dead".

BaBa LiVe

New member
אני!

טוב, אז קוראים לי רן, אני בן 16..עוד מעט 17.. אני מפ"ת, עיר הדוסים! לא כדאי לכם לנסות.. טוב, אז אצלי זה אלאניס, אלאניס! ואלאניס, ומוריסט, מוריסט! השיר האהוב עליי הד אובר פיט האנפלאגד.. והדיסק האהוב לי..האנפלאגד!

j u n k

New member
../images/Emo26.gif

שמי בישראל: נופרי גיל- 16.5 קצת עליי: הגיטרה היא חיי המוזיקה היא החמצן שלי ואלאניס היא האלוהים שלי עוד אומנים: פיונה אפל, אנוק, קייס צ´ויס, פינק פלויד , רייג´ אגיינסט דה מאשין, גארבג´, ג´ניס ג´ופלין, קולדפליי, גאנז אנד רוזס..ואחרים.

THE CORRS

New member
אני...

הגר ואני חולה על מוזיקה!!! אני בת 13 אני אוהבת הקורז ואת אלאניס ואת הקרנבריז ורובי וויליאמס ומוזיקה אירית... ואני מכפר סבא ודבר אחרון יש לי גיטרה שאני חולה עליה וזהו בערך...

למעלה