מי אני...?

ויימס

New member
מי אני...? ../images/Emo12.gif

(שאלה שכל אדם מתייצב מולה בסופו של דבר). אם אתם חושבים שניצלתם... בשל בורותכם המשוועת... אתם טועים! מו הא הא הא! רוע רוע רוע. להזכירכם: 1. נקבה? לא. 2. אנושי? כן. 3. דמות ראשית? כן, ולא היחידה. 4. מהתת סדרה של סתמרוח? לא. 5. מופיע ביותר מספר אחד? לא. 6. קוסם? לא. 7. תורגם? כן. 8. אווק שאל האם מתת סדרה מכשפות? ואני אומרת: לא ולא! זה בהחלט מצמצם את האפשרויות, הלא כך? אמצו את תאי מוחכם (ואלה מכם שאין להם, אמצו את של חבריכם- לא, סתם התלוצצתי...) ושאלו! חוץ מזה, אני פגשתי את רוני ואת הגזבר ואתם לא (או שמא כן?), נה נה בננה! והם פגשו את אחותי המפורסמת בשם, "אחותי הקטנה"!

Rincewind

New member
צודק. אם כך,

זה חייב להיות מישהו מראי-נוע. לצערי הרב אני לא זוכר דבר מהספר הזה...

ויימס

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif דינג דינג דינג ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לו שפמפם דק, ועיניים לוהטות או משהו כזה... הוא מקבל 84 בכל המבחנים, הידד לויקטור! תוך 9 שאלות... וואו, אנחנו הולכים ומשתפרים... אולי מי שמנצח כל פעם יעשה את המי אני הבא? גדיל, רוצה..?

Gdil

New member
דינג דינג דינג?

זה אומר שנופלים מטבעות, נכון? ואז אני יושב כמה שעות ומפסיד את כולם, לא?

smadarbi

New member
אה...

מה זאת אומרת "דמות ראשית ולא היחידה?" בכל מקרה- אם נסכם - זכר אנושי, לא קוסם, שהופיע רק בספר אחד שתורגם- לא מסדרת סתמרוח והוא מהווה דמות ראשית בעלילה. המלך (המת) מפירמידות? טומג'ון מאחיות הגורל?

למעלה