מי אני?

matilda

New member
מי אני? ../images/Emo12.gif

קודם כל, תודה לכולם, אתם ממש מקסימים! אני כל-כך שמחה שמצאתי את הפורום הזה... מישהו פה אי פעם הרגיש שאין לו "אני"? כי זה מה שאני מרגישה. אני פשוט מרגישה ריקנות איומה, לא משנה כמה אני מנסה לשנות את זה. אני יודעת שבאתי לעולם הזה למטרה מאד חשובה, ואני לא מצליחה להבין אותה. איך מגיעים לסיפוק רוחני? איך מתמודדים עם כל הרע שבעולם? (הרי אי אפשר לראות רק את הטוב...) אני מרגישה שאני מלאה באנרגיות רעות מאנשים שפגשתי בחיים, הייתי רוצה לנקות את הנשמה שלי ולקבל אנרגיות טובות. איך??
ושוב תודה לכולכם, ושבוע טוב!

itsikd

New member
קודם כל 3 דברים חשובים

1 . יש לך מטרה לחיים רק עוד לא גילית אותה 2 . לוקח זמן לגלות וצריך הרבה סבלנות 3 . התשובות הן רק אצלך - רק את בתוכך יודעת אותן בהצלחה - ומי יתן ותגלי את האור

עננים.

New member
מתילדה, מזמן מזמן כתבתי ../images/Emo39.gif

אם היינו יודעים אם הייתי יודע שאלוהים קיים, הייתי יכול לבקש בקשות. אני מבקש בקשות מאלוהים? או שאני מבקש בקשות מעצמי, לעצמי? כי אני קיים! אלוהים קיים? אם אני קיים אומר שיש אלוהים? אם אני מבקש בקשות, ממי אני מבקש בקשות? אלוהים, אתה קיים? אם היינו יודעים מה שאנו רוצים היינו יודעים מה שאנו רוצים ומכיוון שאין אנו יודעים אנו ממשיכים לחפש אנו ממשיכים לחפש את מה שאנחנו רוצים ואין אנו יודעים מה אנו רוצים קשה לנו להגדיר את מה שאנו רוצים כי הורגלנו לחפש במקומות זרים, חיצוניים הורגלנו לחפש / לדרוש אצל אחרים את מה שאנחנו צריכים ומה שאנו מחפשים / דורשים לא נמצא אצלנו בחיים זה נימצא אצלנו, בפנים בחיים שאותם אנו יוצרים ע"י מחשבות, תגובות ומעשים בחוויות שאנו חשים לאחר מעשים בתחושות הפנימיות שאנו חשים אשר דוחפות אותנו למעשים בזעפנות או בחיוכים אילו היינו יודעים מה אנו מחפשים איזה כייף היה לנו בחיים היינו יודעים היינו שומרים אל אותם דברים שאנו כל כך מחפשים מחפשים, מחפשים מחפשים שואפים שיהיה לנו אחללה חיפוש פנימי מחייך עננים נ.ב אני עדיין תלמיד המחפש מחייך

מרלן

New member
מטילדה יקרה ../images/Emo20.gif

לדעתי, ככלי פשוט וראשון, כדאי לך ללכת לסדנת רייקי. זה יתן לך כלי מיידי להתחיל לטפל בעצמך. דבר שני, כל קורסי המודעות, דמיון מודרך, פרחי באך בטוח, ועוד כאלה ילמדו אותך לראות את האני שאת לא רואה והוא בטוח נפלא. אין כאן עניין של להסתכל על הטוב או הרע. לכל מה שאת רואה כ "רע" יש איזה רווח משני. בעזרת מטפל או מדריך טוב, את תלמדי להשיג את אותו הדבר בלי להיות "קורבן" או כל דבר אחר ואת תראי כמה שיש בך עולם ומלואו, בטוח לא "ריק". אוהבת ומחבקת

ליאת1

New member
מטילדה -

אני מבינה ומזדהה עם השאלות, טוב שאת שואלת אותן, זה מראה עליך שאת בחורה אינטלגנטית ושלא מספקת אותך שגרת היומיום כמו אותו שיטוט ללא משמעות בקניונים.(לא שאני דוקא מזלזלת בו) את לא רדודה ולכן גם כאשר יגיעו אליך התשובות, השמחות הקטנות- את תדעי לשמוח מהם אולי יותר מאותו אדם מדחיק ו"זורק" שכמעט רק עובד,ישן ואוכל.את שואלת את השאלה ועל כך תבורכי.אני לא שופטת איזה סוג אדם יותר טוב את או מי שאינו שואל. שניכם טובים.והשפיטה לא תשנה הרבה כי זו את וזהו. נקודה. ועכשיו לעצם הענין: נכון, אני מסכימה עם קודמיי שנתנו לך עצות לחיפוש עצמי, אני בעד. אבל עוד דבר חשוב לי להזכיר: אני מציעה לך, לי , לכל אחד בנתיים להתעסק בשאלה "איזה קפה לשתות בבוקר?","עם איזה חברים להיפגש היום?" ובעיקר להירגע, להניח,תשובות נקבל בהתהלכינו במשעולי החיים, לאט לאט, אבל לעת עתה אפשר לאכול משהו,לשתות,להעניק מנוחה לעצמינו גם מהשאלות הגדולות, לשתות קפה, התשובות יגיעו,הכל יסתדר, הכל יהיה בסדר,לאט לאט- בואו נרגע, זה כאילו לא קל אבל בעצם כן, לאט לאט,להנות, לעשות כייף, להרגע- זאת מילת המפתח- להירגע מהמחשבות הקשות קצת,לנוח, להנות, הכל יסתדר באמת...אוהבים אותך בפורום,מליאת

matilda

New member
תודה לכם וגם אני

אוהבת אותכם
במקרה הייתי אתמול בשיעור ראשון של רייקי, והיה ממש מדהים. אני כבר מרגישה יותר טוב. אני חושבת שזה לא ממש עוזר אם יושבים ומחכים שדברים יקרו. צריך לעשות משהו על מנת שהם יקרו, וזאת הבעיה שלי - אני לא יודעת איך. אתמול למדתי שצריך להגיד תודה על דברים שאין לנו כדי שיהיו לנו.... כי אם אני אומרת "אני רוצה שיהיה לי....", אני בעצם אומרת שאין לי. ת´אמת זה קצת בילבל אותי, כי איך אפשר להגיד תודה על משהו שאין לי, ולהתכוון לזה??? חוץ מזה, גם למדתי להתרחק מאנשים ששואבים ממני אנרגיות ("ערפדי אנרגיות"..) - אבל מצד שני להיות בחברת אנשים שיתנו לי אנרגיות - ואז זה אומר שאני כמו האנשים שאני צריכה להתרחק מהם...
ביבלתי אותכם?... כי אני בעצמי היתבלבלתי!

מרלן1

New member
יש ערפדים שהם שואבי אנרגיה, אבל

אנחנו אוהבים חברה שבה יש חילופי אנרגיות. יופי שאת לומדת רייקי. זה יעשה המון טוב.

למעלה