מי אני שיחליט?!

Scaly

New member
מי אני שיחליט?!

משחקון קטן מבית היוצר דובי מנו לי את החולשות של כל אחד מהאקס מן וולברין: ציקלופ: ביסט: סטורם: רוג: גמביט: ותגידי לי איזה אויב מכל אחד מהאקס מן האלה מנצח אותו בלי קושי...ולמה.

YONI567

New member
שיחקת אותה זה באמת קשה אז ננסה

ככה חולשות אני יודע חלק שסטורם קלסטרופובית, סייקלופס לא יכול להסתדר בלי המשקפיים וברוג אי אפשר לגעת (לפי הקומיקס אז כבר לא... עכשיו כן אפשר אבל לא משנה) כל השאר אין לי מושג זה ממש קשה.... חברה תענו על זה אני מת לדעת את התשובות

The Crusader

New member
אוקי...

ציקלופ-לא יכול לשלוט בקרן שלו...והוא מנצח בקלות את סיניסטר וולברין-נכנע לחייתיות שלו (וגם במקרה של מגנטו הוא בעצם בובה בגלל המתכת שלו) והוא יכול לנצח כל אוייב זוטר וכל אחד כמעט בקלות...כי הוא סוס ^_^ אבל אם אתה רוצה דוגמא ספציפית אז...אממ...סנטינל ביסט-הוא נראה שונה ולכן הוא לא יכול להסתובב באור יום ברחוב...ואין לו אוייב ספציפי שהוא מביס בקלות סטורם-קלסטרופובית והיא מביסה בקלות כל מי שכחותיו תלווים באלמנט..כמו פיירו או איש קרח כי היא היא שולטת במזג האוויר רוג-לא יכולה ליצור מגע עם אף אחד מנצחת בקלות כל אחד כמעט כי היא סופר חזקה והכי הרבה היא נוגעת ומהממת אותו...או יותר...לדוגמה מיסטיק גמביט-אממ....שוויצר מדי ושבוי קצת לעבר שלו... ואין לו אוייב מיוחד שהוא יכול לנצח בקלות..אולי סנטינל או משהו כזה...

למעלה