מי אני שיחליט(2)?!

Scaly

New member
מי אני שיחליט(2)?!

עוד משחקון מבית היוצר דובי בוא נפריד את האקס מן ואת האויבים של אקס מן לצמדים, זוג זוג אממ אני יתן לכם את "הרעים ביותר" שאני מכיר...והחזקים ביותר כמובן.. אפוקליפסה ומגנטו הכלים שלכם: שתי/שני דמויות מהאקס שאמורות לנצח אותם א אתם ממש רוצים אתם יכולים לבחור שלוש כאלה.. אבל לתת לי סיבות למה הם דווקא ומה מייחד אותם מהאחרים.. דובי , מחייה פורמים מוסמך

אממממ...

אפוקוליפסה ומגנטו..ואו, זה קשה... למגנטו אוליי אוליי ג´יין מאבולושין, כי באבולושין היא יכולה להזיז דברים עם המחשבה בקליי קלות [זה בכוונה ג´יין מאבולושין, לא נראה לי שברגיל היא יכולה לשלוט ככה בחפצים] וגם צייקלופ ביחד. הסיבה: אצל מגנטו אחד הכוחות השולטים אצלו זה שהוא זורק כל מיני דברים ממתכת שנמצאים באזור, הוא שולט בה. ג´יין, תוכל להעסיק את מגנטו ולהעיף הצידה את הדברים שהוא ינסה להעיף עליהם, או שהיא סתם תעסיק אותו, ובינתיים ציקלופ יירה עליו את ה"אופטיק בלאסט"[ככה קוראים לזה, נכון?] טוב, זהו בקשר לאפוקוליפס...אין לי מושג.......

Silver Surfer

New member
...

לג´ין יש בכל מקום טלקנזיס, אפילו בסרט. לפי דעתי הזוג הכי טוב הוא קוויקסילבר ואקסאוויר, קוויקסילבר יוריד למגנטו את הקסדה ואז הפרופסור ישתלט על מגנטו ועם הכוחות של מגנטו הוא יעיף את אפוקליפס רחוק רחוק (אי אפשר להשמיד אותו) ואז הוא יגרום למגנטו לאבד את הזיכרון שלו וזהו.

charmedman

New member
אני הייתי לוקח את רוג ואקסוויר

כי אז אקסיוויר יוריד למגנטו את הקסדה בזמן שרוג תתעסק עם אפוקליפס ואז רוג תשאב את כוחותיו של מגנטו וביחד עם הכוחות שלו היא צתטפל באפוקליפס ביחד עם אקסיוויר.

אה לי בא לקחת לאו דווקא את החזקים

אלה את אומגה רד וסייבר טוט ונגדם הייתי מביא את קולוסס כי הוא כבר מכיר את היכולת של אומגה רד ואת רוג שתשאב מסייבר טוף כוחות וותנטרל אותו

charmedman

New member
הייתיי לוקח את סופה וסייקלופ מהאקסמ

ן הרגיל נגד סיניסטר ונגד מפולת ואז סייקלופ היה רוצח את סיניסטר בעזרת העינים שלו וסופה הייתה מפעעילה את כוחותיה והייתה קודם כול עפה בכדי שמפולת לא יפגע בה ואז סופה הייתה מקפיאה בקרח את מפולת ואז מעיפה אותו לאלף עזעזאל או שפשוט שוק הולם היה נחמד.

yotamsh

New member
לי יש את אפוקליפס

מניטו אני לא יודע כי אפשר לעשות הרבה שילובים וזה יכול להצליח אבל עם אפוקליפס הייתי לוקח את ארקאיינג´ל הכחול עם הכנפי מתכת כי הוא יודע איך להרוס אותו אני ראיתי בפרק אחד

למעלה