מי אני ןמה שמי?

Cantinflas

New member
מי אני ןמה שמי?

זהו מה שמות הדוברים. כולם לקוחים משירים לועזיים 1. אני עכבר ואין לי בית! 2. אני לובשת את הפנים ששמרתי בצנצנת, על יד הדלת. 3. רצחתי את אשתי באקדח אחרי שתפסתי אותה בעיר עם גבר אחר. 4. שמור איתי על קשר. ספר לי לאן הלכת ואיפה היית. 5. מתתי על ידי בעיטה לצרכי בידור 6. מספרים עליי שאני אמיץ ולא מפחד למות בדרכים איומות 7. עברתי דירה אחרי 24 שנים שחייתי בה. 8. אני אאכיל אותך בתה ותפוזים מסין. 9. הייתי נערת בידור בצפון הוואנה. 10.אני מקסיקני. אשתי מנדנדת לי כל הזמן לחזור הבייתה... יש נקודה לכל שם של דובר, שם השיר, ושם המבצע. בהצלחה!

Cantinflas

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

תשובה מלאה! 3 נקודות!

2, 9?,10?

2. אלינור ריגבי, הביטלס. 9. האם מדובר על לולה מקופקבנה של בארי מנילו? 10 האם מדובר על ספידי גונזלס של פאט בון?

Cantinflas

New member
סיכום פתרנות + רמזים

1. אני אמנם מזדקן כבר, אבל אני עכבר טוב. 2.
: אלינור ריגבי, מהשיר אלינור ריגבי של הביטלס. (Wearing the face that she keeps in a jar by the door) 3. עכשיו אני חייב לברוח דרומה למקסיקו. שם אהיה חפשי. 4. ספר לי על הגשמת הפנטזיות, על לישון מאוחר ולעשן תה. 5. אני בעצמי שכחתי איך קוראים לי... אולי אתם זוכרים? 6. יצאתי לדרכי מטירת קאמלוט 7. כשעזבתי את הדירה הקודמת, חיכתה לי לימוזינה גדולה. 8.
: סוזן, מהשיר סוזן של לאונרד כהן. (And she feeds you tea and oranges That come all the way from China) 9.
: לולה, מהשיר קופה קבאנה של ברי מנילו. (Her name was lola, she was a showgirl) 10.
: ספידי גונזלס, מהשיר ספידי גונזלס של פאט בון (Speedy gonzales, why don´t you come home) יש רעיונות?

Cantinflas

New member
מה קורה איתכם?

אף אחד לא עונה אז...: סקרון קטנטן: מה אתם רוצים עכשיו??? קשה לאללה, תן עוד רמזים!!! (הצביעו 1) נמאס מהמשחק! גלה לנו כבר את התשובות ונחתוך עניין... (הצביעו 2) מה בוער?! תן עוד קצת זמן! אם נתאמץ, נעלה על זה! (הצביעו 3) אחר: _________ (פרט)

Cantinflas

New member
../images/Emo127.gifנכון מאוד (תשובה מלאה)

חברה, נא לענות לסקר שלמעלה (בהודעה "מה קורה איתכם")

פ י י

New member
4

לוקח לי זמן... פתאום אני מצליחה לקשר את מה שמצלצל כ"כ מוכר לשיר: הדוברת: Mama Kin מתוך: Mama Kin... של: Aerosmith

Cantinflas

New member
רמזים, רבותיי, רמזים

לא קיבלתי מספיק תגובות לסקר, אז הלחטתי לתת עוד רמזים! הרמזים נוגעים למבצעי השירים: 1. הלהקה ששרה את השיר הזה הוקמה בשנת 1964, תחת השם Leonard´s Lodgers, ותוך זמן קצר שינתה אותו. 3. לשיר זה יש מעל 400 גירסאות של מבצעים שונים, ואין דעה אחת לגבי מי באמת היה זה שכתב את השיר או ביצע אותו ראשון. אם זאת, ישנו מבצע אחד שללא ספק לא היה הראשון, אך נהוג לת לו את הקרדיט על שיר זה בעקבות הביצוע המקורי שלו. 5. להקה בריטית ידועה, שאחד משיריה הוא המקור לשיר "רכבת לילה לקהיר" של משינה. 6. המבצעים הם לא ממש להקה מוזיקלית, ובעבר הייתה להם סדרת טלוויזיה מצליחה.

יותר טוב בערך מבכלל לא? (1, 5)

1) הלהקה היא פינק פלויד 5) הלהקה היא Madness השיר שמשינה "חידשה" נקרא Night boat to Cairo שמות השירים לא עולים לי בינתיים... אולי אח"כ כשיהיה לי זמן אני אתאמץ קצת יותר.. (חח ולא אצליח) וסליחה שלא הגבתי לסקר פשוט חשבתי שפיי היא המייצגת שלי

Cantinflas

New member
2 נקודות!

אולי לא הבהרתי כמו שצריך, אבל גם תשובות חלקיות מתקבלות. מישהו אולי עכשיו יידע באילו שירים מדובר?

Crazy_Bitch

New member
מותר לנחש?

6- יש מצב שזה מונטי פיית´ון? היו להם כמה שירים מבדרים...

למעלה