מי אני ומה שמי

shahar615

New member
מי אני ומה שמי

בגלל שלאחרונה הצטרפו הרבה חדשים מה דעתכם שנעשה שירשור הכרות? אז ככה:
שם:
דמות אהובה:
רואה עונה שלישית/קורא ספויילרים:
ספר על עצמך/משפט טוב:
תמונה מגניבה: אתם מוזמנים להוסיף משלכם...

../images/Emo175.gifאני../images/Emo175.gif

גזוז|שם: אנה גזוז|גיל: 17 גזוז|זכר/נקבה: נקבה
גזוז|דמות טלוויזיונית אהובה: גרגורי האוס גזוז|דמות ספרותית אהובה: הולמס, ווטסון, סנייפ, לופין, והדוד אולף. גזוז|רואה עונה שלישית/קורא ספויילרים: כן, שניהם. גזוז|ספר על עצמך: טוב, אני לא ממש חדשה, אבל כל הכבוד לשחר על היוזמה של ההכרות. אני, כפי ששמתם לב, מכורה להאוס, כמו כל אחד כאן כנראה, ובמיוחד מכורה ליו לורי. אני אוהבת לצייר, לקרוא ספרים, לכתוב למגירה, להכין גרפיקות בפוטושופ, לצפות בטלוויזיה ולחרוש על האינטרנט במחשב. אני מאוד אוהבת לגלות דברים חדשים, ואם הם מורכבים, אז זה עוד יותר מסקרן אותי, אה כן, אני אוהבת לחפור. גזוז|משפט אהוב:
What is good? All that heightens the feeling of power in man, the will to power, power itself. What is bad? All that is born of weakness. What is happiness? The feeling that power is growing, that resistance is overcome. Friedrich Nietzsche, The Antichrist, section 2​
http://www.quotationspage.com/quotes/Friedrich_Nietzsche/ גזוז|תמונה מגניבהגזוז| גזוז|ספר אהוב: מעבר לטוב ולרוע - פרידריך ניטשה גזוז|יום בשבוע אהוב: רביעי גזוז|מה אני מצפה לשבוע הבא: ציון גבוה בעבודה בגרפיקה. שבת שלום אנה

שב"ש../images/Emo70.gif

שם: נעמה גיל: -- זכר/נקבה: נקבה
דמות אהובה: מהסדרה? אם כן אז האוס כמובן [למרבה המקוריות] רואה עונה שלישית/קורא ספויילרים: צופה בעונה השלישית ספר על עצמך/משפט טוב: תמיד בשמחה
תמונה מגניבה: אשליה אופטית, הנקודות A וB הן באותו צבע. מגניב, לא כן? אם תרצו עוד כאלה אני אביא. קרדיט לפורום מדע פופולרי

ataliani

New member
תשובות לשאלון

שם: עתליה גיל: 24 זכר/נקבה: נקבה דמות אהובה: גרגורי האוס רואה עונה שלישית/קורא ספויילרים: רואה עונה שלישית ספר על עצמך/משפט טוב: משהו על עצמי - אני שונאת שאלות שמבקשות לסכם דברים במשפטים. ננסה: בת 24, סטודנטית, סדרנית בתיאטרון, מתה על קולנוע וטלויזיה (אבל רק דברים מאוד מסוימים)... תמונה מגניבה: אין כרגע.

ataliani

New member
משהו לא נראה לי...

ממש לא רוצה לקלקל, אבל אין מצב ששתי הנקודות האלה באותו צבע.... אלא אם כן אני ממש עיוורת. ואני מקווה שלא. מישהו אחר רואה את זה? :)

זה כל העניין

נסי לכסות את כל מה שמסביב לשני הריבועים הספציפיים האלו... [אפשר להיעזר בצייר, לחתוך את שני הריבועים ולשים אותם אחד ליד השני ואז לראות. בלי נדר אדגים מחר
]

לא כאלה בדיוק

אבל סתם עוד כל מיני תעתועים מגניבים
[תתמקדי על הנקודה השחורה ותראי ששני המעגלים "זזים"]

shahar615

New member
אני

שם:שחר גיל:15 זכר/נקבה:
דמות אהובה:האוס רואה עונה שלישית/קורא ספויילרים:לא ספר על עצמך/משפט טוב:התקבלתי לביולוגיה! תמונה מגניבה:

A1B2C37

New member
היי ../images/Emo9.gif

שם:בר גיל:18 עוד פחות מחודש זכר/נקבה:
דמות אהובה: דמות אהובה ב"האוס" או בכללי? בהאוס הדמות היא גרג האוס ו-ווילסון
בכלליות זה ג'ק ספארו, ג'ון ווילמוט ("ליברטין"), סנייפ (אנה כתבה פה ושמחתי שיש לי אפשרות להעלות את אחת הדמויות הכי אהובות עליי מספרים פה), דמבלדור, רט באטלר ("חלף עם הרוח", מישהו?
) וצ'אנדלר בינג
רואה עונה שלישית/קורא ספויילרים:רואה עונה שלישית, וקוראת רק על אותם דברים שראיתי, לרוב מנסה להתחמק ממש"ש ספר על עצמך/משפט טוב: "אנשים לא ייזכרו אותך ע"פ משאלות לבך, אלא על פי מעשיך" גבריאל גרסייה 3>.

A1B2C37

New member
בדיוק ../images/Emo99.gif

הפורום הראשון בתפוז שהייתי בו היה של ג'וני דפ, וכשנכנסת ואמרת שאת אוהבת את אלן ריקמן, מת'יו פרי ויו לאורי גם ממש נדהמתי מהדמיון :) (ההבדל הוא שאני גם סוגדת לטל פרידמן.. אחח השנינות:)). [והשילוב הזה של אלן ריקמן משחק את סנייפ.. איזו גאוניות! פשוט אחד לאחד כמו שדמיינתי].

בהחלט../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

אבל אני לא אוהבת את טל פרידמן בארץ נהדרת. ההומור שם מוגזם להחריד, זה עובר כבר את גבול הטעם הטוב, והרע. העונה הראשונה הייתה הכי טובה ובלתי נשכחת. אני לא חשובת ששנינות הייתה קיימת בשתי העונות האחרונות, לדעתי לפחות. אני אהבתי יותר את טל בחלומות בהקיציס, אוי, זה קאלט עבורי. ובשערוריה. זוכרת? בהחלט, כשראיתי את הסרטים, וראיתי את סנייפ, אמרתי לעצמי: "איך לא חשבתי לעצמי שאלן פשוט מושלם לתפקיד?" כי לפני שראיתי את הסרטים, דמיינתי לעצמי מי הם השחקנים, ולא חשבתי שאלן מתאים, חשבתי יותר בכיוון של כריסטופר ווקן והנכה ששיחק באקס מן, אבל כשראיתי את הסרטים, אני הייתי בשוק כמה שהוא פשוט מתאים, בדיוק, אחד לאחד, לסנייפ, וכמו שאמרתי, גם אני, בדיוק כפי שדמיינתי. בשבילי, זה היה מפתיע לראות את אלן ככה אחרי "על תבונה ורגישות" אבל לא עד כדי כך מפתיע, כי הוא שיחק רשע ברובין הוד ומת לחיות, אני מקווה שאני לא טועה. (מעניין לאן יגיע רחוק אלן בדמותו של סנייפ כשיעשו סרט 6
) אם כבר מציינים שחקנים מעולים בשילוב קומיקאים. ג''ים קארי, אחח הוא אגדה. וקנת' בראנה, איי, משובח. אוי, והרשימה ארוכה...
אבל בשבילי, יו, הוא מספר 1!

A1B2C37

New member
../images/Emo132.gif

כן, בהתחלה הם היו ממש שנונים וטובים, אבל נראה שהם טיפה אבדו את זה בעונה השנייה ויותר הלכו על מיינסטרים וקונצנזוס כזה, והורידו את ההומור לרמה נמוכה יותר... אחחחחחח "חלומות בהקיציס" עונה שנייה ושלישית (את הראשונה לא הצלחתי להשיג בשומקום- יש טיפים? ;)) לגמרי גאונות.. אני כלכך אוהבת את השילוב של השניים האלו! (ממש האוס ווילסון, רק מבחינת הומור, הם כאלו הפכים :)) זהו גם בשבילי סנייפּ היה דמות שאין לגעת בה- לא חשבתי שיצליחו לקלוע בדיוק לאיך שראיתי אותו בדמיון שלי, וממש פחדתי שיהרסו לי אותו, אבל אלן.. ווואו- הוא כלכך טוב! הוא ענק פשוט, וזו רק אני או שבקטעים מסוימים הוא עושה את הדמות הזאת על גבול הקומדיה? יש קטעים שהוא פשוט מפיל אותי (ליטרלי) מצחוק! (באמת ממש מענין אותי מה יעשו עם סנייפ בסרט השישי, אבל נראה לי שנאי אחרים אותו- בזמן שדמבלדור הראשון היה -מדהים-, השני פשוט מזעזע, אני לא אהיה מסוגלת לראות אותו בכלכך הרבה סצינות עם הארי.. ואני בכלל חושבת שסנייפ טוב והכל היה מתוכנן עם דמבלדור, ויש לי תאוריה שלמה למה דמבלדור לא ממת- מה את חושבת? :)) אחחחח ג'ים קארי, תכלס :) פשוט קומיקאים, בעיקר אלו שמתעסקים ב"פיסיקל קומדי" (זה יהיה נוראי לתרגם את זה) הם הדבר הכי מושך שקיים, הם מצליחים להעביר הכל בהבעה, זה מדהים (ואם יש להם מבטא בריטי כמו ליו לאורי ועיניים כחולות כמו שלו, אז בכלל ;))

מסכימה.

שילוב של טל ואייל זה משהו מיוחד. וגם לי יש תאוריה שדמבלדור לא מת. ואני כל הזמן, מהספר הראשון, כל הזמן הייתי משוכנעת שיום יבוא ויכיחו שסנייפ הוא אכן טוב, לא כמו שהארי חושב. אבל הפעם, אני חושבת שאין דרך חזרה. לדעתי, דמבלדור לא מת, מסתתר איפשהו כדי לעזור להארי בדרך ניסתרת ולהגן עליו. אבל אני חושבת שסנייפ לא קשור לזה, שהוא אכן התכוון להרוג את דמבי
וגם אני חושבת שהשחקן בסרט הראשון היה הכי טוב, איזה מבאס זה. אני מתה על פיזיקל קומדי! לדעתי, זה הדבר הכי חשוב בקומיקאי, א"כ הטקסט. ואין לי את העונות של "חלומות בהקיציס" בכלל, אז ככה שאני לא יודעת...>< אבל אני חושבת שלא משנה איזו תיאוריה מעריץ ימציא של ה"פ, בסופו של דבר, יש לי תחושה שזה יהיה משהו אחר לגמריי, ושנופתע בספר השביעי. ברררר הוא כבר יצא באנגליה, הוא לא הגיע עדיין לפה.

bubbIes

New member
עונה:)

שם: טניה גיל: 19 זכר/נקבה: נקבה דמות אהובה: האוס מן הסתם, אנחנו בפורום שלו לא? רואה עונה שלישית/קורא ספויילרים: את האמת רק מהעונה השלישית התחלתי לראות את הסדרה.. אז כמובן:) ספר על עצמך/משפט טוב: אין לי משפט מגניב אז על עצמי.. עושה שירות לאומי בתור חובשת במד"א.. אז מתחברת המון לקטעים הרפואיים אממ וזהו. תמונה מגניבה: תמונה אין אבל ראיתי אחרים שהמליצו על ספרים? או שרק דמיינתי בכל אופן "מרד הנפילים" חובה חובה חובה המשך יום נעים:)

shanistern

New member
אני

שם: שני שטרן גיל: אוטוטו 27 (בתאריך של יו) זכר/נקבה: נקבה דמות אהובה:האוס, כאילו דאה רואה עונה שלישית/קורא ספויילרים: לא יכולה בלעדיהם ספר על עצמך/משפט טוב: לא עולה לי כלום לראש... תמונה מגניבה:

הנני כאן חח.. אני

שם:נוי גיל:15 זכר/נקבה:נקבה דמות אהובה:האוס בעיקר אבל את כולם אני אוהבת!! רואה עונה שלישית/קורא ספויילרים:לא אני מחכה שהיא תגיד לארץ זה ממש לא כיף לראות במחשב!!! ספר על עצמך/משפט טוב:מה לספר? אממ משפט? אני נוסעת לשפייר !!זהו עוד משו?? אני אוהבת את האוס ורוניקה מארס וסינרגיה!!חחח......... תמונה מגניבה:אני במחשב הני אין לי פה תמונות!!.. אולי אחרי זה אני השם עם היה לי כוח!!

למעלה