בוא נראה... זה דני שכותב את זה אז.. אתה גריסום מCSI?
ה הקוסם השחור New member 22/4/04 #22 נאא... עזפו אנשים, אין לכם מספיק רמזים בשביל לקלוע... שאלו עוד שאלות על הדמות עצמה.
G GoLd FlOwEr New member 22/4/04 #23 מייסוןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif אני יודעת שאתה מייסי אתה לא בלונדיני, אתה לא דמות ראשית, אתה לא הולך מכות, זהו, אני בטוחה שאתה מייסי
מייסוןןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif אני יודעת שאתה מייסי אתה לא בלונדיני, אתה לא דמות ראשית, אתה לא הולך מכות, זהו, אני בטוחה שאתה מייסי
ה הקוסם השחור New member 22/4/04 #24 רגע, רגע, --> סטופ! מי אמר לך שאני לא דמות ראשית? אולי אני כן...? בכל מקרה, לא - זה לא מייסון... זה היה קצת ברור מדי אם הייתי בוחר דמות מ"24" לא? (אבוי! נפלט לי רמז! כך שתשכחו מניחושי ה: ג'ק\טוני\שאפל\מישל\קים\קלואי=ושות')
רגע, רגע, --> סטופ! מי אמר לך שאני לא דמות ראשית? אולי אני כן...? בכל מקרה, לא - זה לא מייסון... זה היה קצת ברור מדי אם הייתי בוחר דמות מ"24" לא? (אבוי! נפלט לי רמז! כך שתשכחו מניחושי ה: ג'ק\טוני\שאפל\מישל\קים\קלואי=ושות')
G GoLd FlOwEr New member 23/4/04 #25 אוף, איזה ביאוס...../images/Emo10.gif טוב, אז לפחות מותר לשאול מאיזה ערוץ הסידרה של הדמות