מי אני ומה שמי ? במקור נקרא -William Broad איך הוא מוכר כיום?
I Ice machinE New member 3/4/03 #5 איידול = אליל ../images/Emo163.gif היום אין לי שמץ של מושג מה איתו, אתה הצהובון של הפורום (במובן החיובי כמובן )
איידול = אליל ../images/Emo163.gif היום אין לי שמץ של מושג מה איתו, אתה הצהובון של הפורום (במובן החיובי כמובן )
G greenzg New member 3/4/03 #9 לכבוד הוא לי להיות הצהובון של הפורום - ככה גם גיל ריבה התחיל ( והפך להומו מעצבן...) ד"א אמש חיפשתי את תמונותיה של טיפני בפלייבוי וזה לא פשוט - הבעיה אם זה יעבור את הצנזורה ?
לכבוד הוא לי להיות הצהובון של הפורום - ככה גם גיל ריבה התחיל ( והפך להומו מעצבן...) ד"א אמש חיפשתי את תמונותיה של טיפני בפלייבוי וזה לא פשוט - הבעיה אם זה יעבור את הצנזורה ?
I Ice machinE New member 3/4/03 #4 ואם כבר שאנשים במסווה ../images/Emo163.gif מי אנחנו? פול יוסון - _______ גורדון סאמנר - __________ רוג'ר נלסון - __________
ואם כבר שאנשים במסווה ../images/Emo163.gif מי אנחנו? פול יוסון - _______ גורדון סאמנר - __________ רוג'ר נלסון - __________
I Ice machinE New member 3/4/03 #8 3+2 ../images/Emo45.gif 1-../images/Emo128.gif ../images/Emo163.gif
I Ice machinE New member 3/4/03 #12 ../images/Emo128.gif ../images/Emo163.gif אם התכוונת לדייויד בואי
I Ice machinE New member 3/4/03 #11 ועוד מישהו ../images/Emo163.gif רמז: הוא שייך לקהילת ה-one hit wonders קנת' גורדי - ________
I Ice machinE New member 3/4/03 #15 jimmy nail? ../images/Emo163.gif הוא אמנם שחקן אבל היה לו "להיט" ain't no doubt
I Ice machinE New member 3/4/03 #18 נרא הלי אני יודע למה אתה מתכוון לאח פשפוש עצבני בזכרון ג'ימי מקשיין הוא הילד האירי שצועק או או או או או או בלטימורה ומה עם 3 השמות שאני פרסמתי? פול יוסון דייויד אוונס קנת' גורדי
נרא הלי אני יודע למה אתה מתכוון לאח פשפוש עצבני בזכרון ג'ימי מקשיין הוא הילד האירי שצועק או או או או או או בלטימורה ומה עם 3 השמות שאני פרסמתי? פול יוסון דייויד אוונס קנת' גורדי
I Ice machinE New member 3/4/03 #14 ועוד מישהו ../images/Emo163.gif אמנם לא שייך PURELY לקהילת שנות ה-80 אבל די מוכר. וינסנט פורניר - _________
ועוד מישהו ../images/Emo163.gif אמנם לא שייך PURELY לקהילת שנות ה-80 אבל די מוכר. וינסנט פורניר - _________