../images/Emo184.gifאז ככה ...
תודה לך וליעל על התגובות עד כה. מעניין ששניכם לא הייתם בטוחים אם הבנתם את שאלותי. ביקשת שאבהיר את עניין המכשול :
אני, הנה ... כתבתי את המילה, נכון. עכשיו, אומר אותה בקול רם (אם היית פה היית שומע)
אני. כשהמילה מהדהדת בגרוני, במחשבותיי ובאויר סביבי, כשהיא נאמרת על ידי, זה נותן לי (כמו לרובנו לדעתי) הרגשה של - מילה שמתארת "אותי", זה עליי "המילה" הזאת. מצד שני, המילה הזאת יכולה להאמר גם מפיך ואתה תרגיש ותתכוון שהיא מתארת אותך ומכוונת אלייך וכך גם הדבר במקרה של יעל וכן הלאה.
אני היא
מילה, מונח. אין לי כוונה להתעכב שלא לצורך בסמנטיקה, אטימולוגיה בפרט ובבלשנות באופן כללי אך
אני זו מילה. כשאנחנו מנסים לענות על השאלה
מי אני או
מה זה אני, אנחנו מנסים להבין משהו שנמצא בתוכנו, את עצמנו ... יש משהו שמונע מאיתנו להגיע לתשובה\הכרה הטקסטואלית-מחשבתית לפחות (מישהו יודע לענות באופן מוחלט על השאלה הזו ?). ה
משהו הזה שמונע, ה
מכשול להשערתי, הנו העובדה שכשאנחנו מנסים לענות על השאלה
מי אני ובכך להתייחס אל הפנימיות שלנו, אנחנו אומרים וחושבים
אני, שכאמור היא מילה וככזו היא "חיצונית" לנו, מילה אשר יכולה להיאמר על ידינו לאדם אחר תוך שהפנימיות שלנו שאותה אנחנו מנסים להסביר, נשארת אצלנו וכשאנחנו אומרים וחושבים על המילה הזו
(אני), אנחנו ממוקדים החוצה
במילה ולא פנימה "בעצמנו", הדבר שאנו כל כך רוצים להבין ולהסביר. מצטער על ההסבר המגושם, אני עושה עכשיו 700 דברים במקביל ... תשאלו שוב חופשי אם לא הבנתם ואנסה להסביר בדרך אחרת - אין עם זה שום בעייה ! שוב