מי אני ומה אני?

חחחחחחחחחחחחחחחחח

כולכם העתקתם את ה:בתקווה שיהיה לי בת וזה בכלל לא היה אמור להיות חלק מהשאלה...זה לקוח מתגובה של מישהו על הסקר הזה בעבר חחחחחחחחחח

gargamich

New member
יאפ

איך קוראים לכם? מיך אתם אוהבים תשם? כע
בת/בן כמה את/ה? 14 איך יקראו לילד שלך? בן
צפון, צדק או קרח.
בת
ארגמן, דובדבן, חיטה או טבעת.
התאהבת פעם? לא כמה ילדים יהיו לך? לא יודע
מה את/ה לובש/ת ברגע זה? בגדים [?] מעשן/ת סיגריות?
סמים?
פעם חשבת להתאבד? כן מצב חברתי? לא החברים הכי טובים? כן הקול האחרון ששמעת? הקריין של ערוץ הספורט או משהו
המקום האחרון שהיית בו? החדר שלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? איש שירות של סלקום התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא התנשקתי עם בן עם בן, אני לא מכיר אותו
יש לך חברים הומואים/לסביות?
החלום שלך? יש הרבה... איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? אני רוצה לטייל הרבה בעולם אבל לחיות בארץ. למה דווקא שם? כי ישראל מגניבה
והעולם גדול ויפה
קר לך או חם לך? חם האמת
משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: עליי באיזה גיל תתחתנ/י? DON'T KNOW DON'T CARE הפחד: הכל בערך...
את מי אתם הכי אוהבים בעולם? לא יודע, קשה לבחור עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? ידיד השיר האחרון ששמעת? WYWF של גוון סטפני
השיר שנדבק לך: כנ"ל שיקרת פעם?
מה הדבר הכי מטורף שעשית? אני לא עושה דברים מטורפים הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: ויוה, 3, MTV תוכנית: יש הרבה מילה שעולה לך בראש: איכס התאהבת בידיד? לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? לא אם כן קרה לך? לא הסרט האחרון שראית:
היה יפה? כן, אני לא רואה סרטים לא יפים, רק אני לא זוכר איזה
בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה נראה לי
אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן
מי האיש האחרון שראיתם? אמא מי בא לכם לראות? אמא מאמינ/ה באלוהים? כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים? אמונה רגילה [?] עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא תכונה שאתם שונאים בעצמכם? כן אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? כן הרבצת למישהו? כן איך היה הסקר? קצת מסר לאומה? אני אוהב אתכם

ממ ../images/Emo26.gif

איך קוראים לכם?נוֹמי אתם אוהבים תשם?כה איי גס אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא..מעדיפה ככה בת/בן כמה את/ה?20 איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: כרגע... נטע\ניצן התאהבת פעם? יאפ כמה ילדים יהיו לך?2 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?טרנינג מעשן/ת סיגריות?לא סמים?גמלא פעם חשבת להתאבד?אה מצב חברתי? סביר החברים הכי טובים? יש כמה.. אשמור על פרטיותם (סתם כי בא לי) הקול האחרון ששמעת?משו מהטלויזיה אני חושבת המקום האחרון שהיית בו?לפני שהייתי בבית מול המחשב אז.. הוצאתי את הכלב האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ממ.. סבתא שלי אולי? אה לא..ממ אמא שלי בבוקר התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? רק עם בן יש לך חברים הומואים/לסביות? ככה בערך החלום שלך?אושר ובריאות לי וליקרים לי איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ת"א או באיזה עיר קצת יותר קטנה עם גישה לערים היותר גדולות למה דווקא שם? ככה. קר לך או חם לך?חצי חצי משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:קצת פחות פחדים.. חח באיזה גיל תתחתנ/י? אמצא שנות ה20 ככה הפחד:מפחיד? חח את מי אתם הכי אוהבים בעולם?משפחה וחבר איי גס עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?איפה שאני עכשיו השיר האחרון ששמעת?ממ.. אחד מהשירים שיש לי על המחשב לא זוכרת עכשיו איזה מהם זה היה השיר שנדבק לך:"זה היה ביתי".. להלה שיקרת פעם?קצת מה הדבר הכי מטורף שעשית?כל מיני הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: 3 נראה לי תוכנית:אנג'ל מכושפות משחק מכור וכל מיני מילה שעולה לך בראש:כאב גרון חח התאהבת בידיד? אה במובן מסויים חח מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?לא בדיוק אם כן קרה לך?לא הסרט האחרון שראית: ממ אתמול אצל חברה "ילדות רעות" (ילדות או בחורות?) היה יפה?כה בקולנוע או בטלוויזיה?מחשב חח אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לא מי האיש האחרון שראיתם?אבא שלי בא לפה ללטף את הכלב חח מי בא לכם לראות?בא לי שחבר שלי יבוא מאמינ/ה באלוהים?במובן מסויים מה לדעתך קורה אחרי שמתים?לא בטוחה.. היה נחמד אםפ היה משו אחרכך עשית פעם סיאנס?לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים?בסדר עם זה בערך תכונה שאתם שונאים בעצמכם?לא ממש שונאת.. קצת פחדים אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כמובן היית פעם בחו"ל?כה הרביצו לך?חח והחזרתי אלא מה הרבצת למישהו?כה קרה איך היה הסקר?כיף
מסר לאומה?ממ אקספט יורסלבס? חח

BloodyRose

New member
עוד אחד

איך קוראים לכם?
You can call me bloody אתם אוהבים תשם?
אני בחרתי אותו, לא?
אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?
נו, די בת/בן כמה את/ה?
19 איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות:
יהיו לי ילדים? התאהבת פעם?
פעם אחת?
כמה ילדים יהיו לך?
יהיו לי ילדים? מה את/ה לובש/ת ברגע זה?
ג'ינס, גולף וסריג של אמא מעשן/ת סיגריות?
פאסיבי סמים?
לא פעם חשבת להתאבד?
חשבתי? אולי. מצב חברתי?
טוב, תודה החברים הכי טובים?
קיימים (מה? רציתם שמות?) הקול האחרון ששמעת?
זמר לא מוכר עושה קאבר לביטלס המקום האחרון שהיית בו?
סלון? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?
אחותי התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?
לא יש לך חברים הומואים/לסביות?
כה החלום שלך?
להיות בלונדון? איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?
לונדון למה דווקא שם?
הייתם פעם בלונדון? נשמתם פעם את האוויר הלונדוני? קר לך או חם לך?
כרגע? נעים לי משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:
כמה תכונות אופי מציקות באיזה גיל תתחתנ/י?
אני אתחתן? הפחד:
למות בשריפה
את מי אתם הכי אוהבים בעולם?
אותי?
עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?
עם מישהו שבטח מתכרבל כרגע עם חברה שלו השיר האחרון ששמעת?
Strawberry Fields Forever השיר שנדבק לך:
Seconds של U2 שיקרת פעם?
כה מה הדבר הכי מטורף שעשית?
קעקוע ביד? הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:
למי יש זמן לטלוויזיה? תוכנית:
הישרדות? מילה שעולה לך בראש:
פאקינג התאהבת בידיד?
לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?
לא אם כן קרה לך? הסרט האחרון שראית:
בקולנוע? "דרום אמריקה באופנוע" היה יפה?
כה בקולנוע או בטלוויזיה?
כבר עניתי על זה? אתם שומעים עכשיו מוזיקה?
כה מי האיש האחרון שראיתם?
אמא מי בא לכם לראות?
אותו אחד שמתכרבל עם חברה שלו? מאמינ/ה באלוהים?
לא מה לדעתך קורה אחרי שמתים?
נקברים עשית פעם סיאנס?
כה, ימי כיתה ה' העליזים אתם אוהבים את איך שאתם נראים?
לא משהו תכונה שאתם שונאים בעצמכם?
עצלנות, עקשנות אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?
כה היית פעם בחו"ל?
כה הרביצו לך?
אזקו אותי לכיסא
הרבצת למישהו?
כה (כיסחתי אותו מכות
) איך היה הסקר?
לא רע, לא רע מסר לאומה?
אל תשתו ותנהגו

Kerenushi

New member
ארוך :)

קורל, אוהבת את השם שלי,אגם, 18, בנים: שגיא, אלמוג בנות: נוגה, זוהר, כן התאהבתי, 5 ילדים, פיג'מת פליז, מנסה להפסיק עם סיגירות, לא מעשנת סמים, חשבתי להתאבד, מצב חברתי מצויין! (טפו טפו טפו), לירי קארין אלון ושי, טיפטוף הגשם על הסורגים, נאפיס, דיברתי עם קארין, התנשקתי עם בת, יש חברים הומואים וחברות לסביות, החלום שלי- להיות מאושרת, נהריה או במושב, מנהריה יש לי זיכרונות טובים ומושב כי רגוע שם,נעים לי, חפרנות מוגזמת בדברים= הייתי רוצה לחיות יותר את הרגע, 26-28, הפחד: להיות בסוף לבד, הכי אוהבת את סבתא, עם שי, לא זוכרת, שיר של עופר ניסים, כן שיקרתי, חרטתי על עצמי, ערוץ 3, חברים, לייט, התאהבתי בידיד, לא- מאמינה במשיכה ממבט ראשון,כן קרה,הסרט עם מריה קארי שמבוסס על החיים שלה, היה יפה, טלוויזיה, לא שומעת מוזיקה, אחי הגדול, את שי, מאמינה, הנשמה מתגלגלת הלאה, עשיתי סיאנס, אוהבת איך שאני נראית, מאד בוטחת באנשים ונפגעת מהר כשמאכזבים, אמרתי והתכוונתי, הייתי בחו"ל, הרביצו לי, הרבצתי, סקר סבבה, צריך לשרוד- אל תקחו הכל כל כך קשה .....

טלי12546

New member
הסרט בכלל לא מבוסס

על החיים שלה פוסטמונת..אמן תחנקי מהסיגריות...חבל שלא התאבדת יא קופה

קוֹבּ

New member
טלי תשמרי על הפה שלך בבקשה.

אני מבקש להתנצל בשמה של טלי - אם זה לא היה מובן, מה שהיא אמרה הוא ציטוט מהסרט "חתולות מן המזרח", טלי לא מבינה שרק אותה זה מצחיק
ושוב סליחה אם היא הובנה לא נכון. טלי את חסרת טאקט.

EROTOMANIA

New member
YANKEES SUCK

איך קוראים לכם? קריסטין אתם אוהבים תשם? לא ממש אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? קים בת/בן כמה את/ה? 17 איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: מאיה התאהבת פעם? כן כמה ילדים יהיו לך? 2 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מכנסיים בצבע כחול, טי שרט וקפוצ'ון בצבע שחור מעשן/ת סיגריות? לא
סמים? לא! פעם חשבת להתאבד? לא מצב חברתי? עלוב החברים הכי טובים? אין הקול האחרון ששמעת? אמא המקום האחרון שהיית בו? הקניון האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אנטוני
התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא יש לך חברים הומואים/לסביות? כן החלום שלך? להיות עשירה איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? פה למה דווקא שם? כי נחמד פה קר לך או חם לך? קר לי משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: כלום באיזה גיל תתחתנ/י? לפני 30 הפחד: עכבישים את מי אתם הכי אוהבים בעולם? המשפחה ואנטוני
עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? עם אנטוני
השיר האחרון ששמעת? הממ לא זוכרת השיר שנדבק לך: אין שיקרת פעם? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודעת הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: אמטיוי תוכנית: סקס והעיר הגדולה מילה שעולה לך בראש: SUCK התאהבת בידיד? כן מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? לא אם כן קרה לך? לא הסרט האחרון שראית: SLEEPOVER היה יפה? כןןןןןןן בקולנוע או בטלוויזיה? דיוידי אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא מי האיש האחרון שראיתם? אמא מי בא לכם לראות? אנטוני
מאמינ/ה באלוהים? כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים? שאני אדע אני אגיד לכם עשית פעם סיאנס? כן אתם אוהבים את איך שאתם נראים? כן
תכונה שאתם שונאים בעצמכם? אני נאיבית אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? כן הרבצת למישהו? כן
איך היה הסקר? נחמד מסר לאומה? רוצים שקל?

lolly1

New member
|Yawn|

איך קוראים לכם? אירית אתם אוהבים תשם? לא ממש אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא יודעת בת/בן כמה את/ה? 18 איך יקראו לילד שלך? לא יודעת התאהבת פעם? כן כמה ילדים יהיו לך? 3 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מכנס וחולצה :| מעשן/ת סיגריות? לא סמים? לא פעם חשבת להתאבד? כן מצב חברתי? בעע הקול האחרון ששמעת? של ג'רי סיינפלד כי ראיתי את התוכנית Reunion
המקום האחרון שהיית בו? אממ סינמה סיטי P: האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא יש לך חברים הומואים/לסביות? כן החלום שלך? לא יודעת איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? לא פה למה דווקא שם? כי שם יהיה יותר טוב קר לך או חם לך? קר לי
משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: הכל?
באיזה גיל תתחתנ/י? אממ לא יודעת הפחד: לא יודעת את מי אתם הכי אוהבים בעולם? ביל
עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? :| השיר האחרון ששמעת? K's Choice - Shadowman השיר שנדבק לך: אממ משו של לאה שבת נראה לי, שרתי אותו כל היום :| שיקרת פעם? אהא מה הדבר הכי מטורף שעשית? אממ רכבת הרים בעמידה ^^
הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: מפוצל
גלגל"צ
תוכנית: הכי גאים שיש, סקס והעיר הגדולה
, חברים
, ER ועוד..
מילה שעולה לך בראש: קלמנטינה o_O התאהבת בידיד? לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? שיהיה אם כן קרה לך? לא הסרט האחרון שראית: האיש במסכת הברזל P: היה יפה? נחמד בקולנוע או בטלוויזיה? טלויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן מי האיש האחרון שראיתם? אמא מי בא לכם לראות? :| מאמינ/ה באלוהים? לא מה לדעתך קורה אחרי שמתים? לא יודעת עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא תכונה שאתם שונאים בעצמכם? הכל :| אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן :| היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? לא זוכרת הרבצת למישהו? לא זוכרת איך היה הסקר? פסדר מסר לאומה? :|

LovesGirl

New member
תשובהההההההה :]]]]]]]]]]

איך קוראים לכם? שיר אתם אוהבים תשם? כן אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? שיר )השם האמיתי שלי זה אלכסה) בת/בן כמה את/ה? 18 איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: ילד דניאל ילדה מלודי התאהבת פעם? כן כמה ילדים יהיו לך? 1 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מכנסי טרנינג וסריג מעשן/ת סיגריות? לא סמים? כן פעם חשבת להתאבד? כן מצב חברתי? מעולה החברים הכי טובים? דנה ורועי הקול האחרון ששמעת? של אמא המקום האחרון שהיית בו? סבתא האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אסף )סלקטור במועדון לא ממש ידידים) התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? כן יש לך חברים הומואים/לסביות? כן החלום שלך? להיות צלמת גדולה איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? בתל אביב למה דווקא שם? בגלל האקשן קר לך או חם לך? קר משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: רגישות באיזה גיל תתחתנ/י? 23 הפחד: להזדקן את מי אתם הכי אוהבים בעולם? עידן עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? אדם השיר האחרון ששמעת? chromosome - the genome project )פסיכודלי) השיר שנדבק לך: EASY AS LIFE שיקרת פעם? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? כיסחתי ילדה ששכבה עם חבר שלי באמצע הקניון הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: 3 תוכנית: הכי גאים שיש מילה שעולה לך בראש: מיאו התאהבת בידיד? לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? כן אם כן קרה לך? לא הסרט האחרון שראית:אפקט הפרפר היה יפה? נחמד בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה?כן מי האיש האחרון שראיתם? אמא מי בא לכם לראות? את אדם מאמינ/ה באלוהים? לא מה לדעתך קורה אחרי שמתים? נהיים רוחות עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים? כן תכונה שאתם שונאים בעצמכם? יותר מדי רגישה אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? כן הרבצת למישהו? כן איך היה הסקר? מוזר מסר לאומה? שיהיה שלום בעולם ?!?@!?

לימור1977

New member
עונה

איך קוראים לכם? לימור. אתם אוהבים תשם? כן. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? מאי. בת/בן כמה את/ה? 27. איך יקראו לילד שלך? סתיו. בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: מאי. התאהבת פעם? כן. כמה ילדים יהיו לך? 4. מה את/ה לובש/ת ברגע זה? פיג'מה. מעשן/ת סיגריות? לא. סמים? לא. פעם חשבת להתאבד? לא. מצב חברתי? מצויין. החברים הכי טובים? יש הרבה. הקול האחרון ששמעת? רעש של מים. המקום האחרון שהיית בו? אילת. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא. החלום שלך? לטוס לספרד. איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? בבאר שבע. למה דווקא שם? כי זאת העיר שלי. קר לך או חם לך? קר לי. משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: לא יודעת. באיזה גיל תתחתנ/י? לא יודעת. הפחד: למות. את מי אתם הכי אוהבים בעולם? המשפחה שלי. עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? עם אף אחד. השיר האחרון ששמעת? פינוקיו של אבי מסיקה. השיר שנדבק לך: פינוקיו של אבי מסיקה. שיקרת פעם? כן. מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודעת. הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: 22. תוכנית: ארץ נהדרת. מילה שעולה לך בראש: עייפות. התאהבת בידיד? כן. מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? כן. אם כן קרה לך? כן. הסרט האחרון שראית: לב פצוע. היה יפה? כן. בקולנוע או בטלוויזיה? בטלוויזיה. אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא. מי האיש האחרון שראיתם? אמא שלי. מי בא לכם לראות? אף אחד. מאמינ/ה באלוהים? כן. מה לדעתך קורה אחרי שמתים? מגיעים לגן עדן. עשית פעם סיאנס? לא. אתם אוהבים את איך שאתם נראים? ככה ככה. תכונה שאתם שונאים בעצמכם? ביישנות. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן. היית פעם בחו"ל? לא. הרביצו לך? כשהייתי קטנה חטפתי פה ושם סטירה אבל אף פעם לא היה מצב של אלימות. הרבצת למישהו? לא. איך היה הסקר? מצויין. מסר לאומה? תהיו אתם עצמכם.

../images/Emo58.gif

איך קוראים לכם? שלומצה אתם אוהבים תשם?כן אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? בר בת/בן כמה את/ה? 15 וקצת יותר מחצי איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: כול דבר העיקר לא מור התאהבת פעם?כן... כמה ילדים יהיו לך? אם יהיו... זה יהיה אחד ..סיני מאומץ מה את/ה לובש/ת ברגע זה? טרניג וחולצה ארוכה מעשן/ת סיגריות?כן סמים?לא פעם חשבת להתאבד?כן מצב חברתי?טוב החברים הכי טובים?הדר בר שני מרסל הקול האחרון ששמעת?אמא המקום האחרון שהיית בו?בחוץ האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?כן יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי החלום שלך?להיות עם אסף כול החיים איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ת"א...אח"כ ניו יורק למה דווקא שם?כי אני אוהבת ת'מקום קר לך או חם לך?קר משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: עצים, פינוק באיזה גיל תתחתנ/י?27 הפחד:להיפרד מאסף את מי אתם הכי אוהבים בעולם?את אסף עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?עם אסף השיר האחרון ששמעת? דה קולינג-אדריאן השיר שנדבק לך:אמ סי מנצור- תן לי כאפות על התחת שיקרת פעם?כן מה הדבר הכי מטורף שעשית?אין דבר כזה הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:MTV תוכנית:חברים מילה שעולה לך בראש:אסף התאהבת בידיד?כן מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?כן אם כן קרה לך?בערך הסרט האחרון שראית:צ'יצ וצ'אנג...משהו כזה..סרט מעפן ביותר היה יפה?לא בקולנוע או בטלוויזיה?בטלוויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה?כן מי האיש האחרון שראיתם?אסף מי בא לכם לראות?אסף מאמינ/ה באלוהים?לא מה לדעתך קורה אחרי שמתים?כלום עשית פעם סיאנס?ניסיתי ולא הלך אתם אוהבים את איך שאתם נראים?בערך תכונה שאתם שונאים בעצמכם?עצבים אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כןןן היית פעם בחו"ל?לא הרביצו לך?כן הרבצת למישהו?כן איך היה הסקר?נייס מסר לאומה?תעשו חיים בחיים כי מהחיים בחיים לא תיצאו בחיים

קורטי

New member
../images/Emo72.gifאלכוהול לשלטון!

איך קוראים לכם?
בלה או קורטי אתם אוהבים תשם?
רק את קורטי... אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?
אלכס או דניאל בת/בן כמה את/ה?
16 וחצי איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות:
מיקה התאהבת פעם?
כן כמה ילדים יהיו לך?
2 או 3 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?
גרביים ורודות עד הברכיים, נעלי ארנבונים צהובות ופרוותיות, מכנסי 3\4 בצבע אדום וחלצה ענקית עליי בכ-6 מידות של נירוונה עם קפוצ'ון- כן אני יודעת שזה נשמע לא תואם, מגעיל ומזוויע- אבל בזה מתבטאת הפאנקיות שלי כבר מילדות... מעשן/ת סיגריות?
כן סמים?
שבוע הבא פעם חשבת להתאבד?
כן וכמעט עשיתי משהו בסגנון... מצב חברתי?
מודחת ע"י החברה בגלל היותי מקוטלגת בחברת "הפריקים"... ושתבינו- לא משנה מה אני אלבש- תמיד ישאלו אותי אם אני שטניסטית מכת השטן- וגם אם אני לובשת שמלה ורודה- כמה עצוב שזה לא יהיה... החברים הכי טובים?
מושה שלי, הגוטית האישית שלי, שיסקי, לדושקה ועוד כמה חברים ממש טובים... הקול האחרון ששמעת?
אחותי מזמזמת לי משהו באוזן... המקום האחרון שהיית בו?
אצל איתמר- היום עד חמש לפנות בוקר.. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?
יונתן הגיטריסט המדהים!!! התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?
לא יש לך חברים הומואים/לסביות?
יש בייסקסואלים... החלום שלך?
להיות מאושרת איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?
איפה שיתחשק לי כשאני אהיה גדולה.. למה דווקא שם?
האמ.. כי ככה יתחשק לי? קר לך או חם לך?
נעים לי... משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:
על כלום... באיזה גיל תתחתנ/י?
אם הכול ימשיך כמו שהוא- בקרוב..חח אני צוחקת- לאדעת.. מתשיהו... הפחד:
בדידות וכאב את מי אתם הכי אוהבים בעולם?
את החמניות... עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?
עם מושה והגוטית שלי... השיר האחרון ששמעת?
Scarlet rose- Edguy השיר שנדבק לך:
Chop Suey- System of a Down שיקרת פעם?
כן מה הדבר הכי מטורף שעשית?
קפצתי מחלון- קומה שניה... סתם כי התחשק לי... הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:
לא ממש רואה טלויזיה- בד"כ רק בובספוג... תוכנית:
בובספוג מילה שעולה לך בראש:
קולה התאהבת בידיד?
כן מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?
כן אם כן קרה לך?
לא הסרט האחרון שראית:
"התפוז המכני"- הגאונוניות בשלמותה. היה יפה?
היה מדהים! בקולנוע או בטלוויזיה?
בטלויזיה... אתם שומעים עכשיו מוזיקה?
כן מי האיש האחרון שראיתם?
אחותי שמנדנדת לי שאני אלך לשמוע אותה מנגנת משהו על אורגנית... מי בא לכם לראות?
השקסי שלי מאמינ/ה באלוהים?
לא מה לדעתך קורה אחרי שמתים?
הולכים ללוציפר עשית פעם סיאנס?
עוד לא.. אתם אוהבים את איך שאתם נראים?
לא תכונה שאתם שונאים בעצמכם?
רחמנות יתר.. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?
כן היית פעם בחו"ל?
כן ולא פעם אחת.. הרביצו לך?
כן הרבצת למישהו?
כן איך היה הסקר?
נחמד פלוס מסר לאומה?
בירה זה המשקה האלכוהולי הכי הכי שיש!!!

Eden McFadden

New member
עונה על השאלון...

איך קוראים לכם? עדן אתם אוהבים תשם? כן אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אורנית בת/בן כמה את/ה? 19 איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: יאיר ומור התאהבת פעם? כן כמה ילדים יהיו לך? אני רוצה שלושה או ארבעה מה את/ה לובש/ת ברגע זה? טרנינג לבן מעשן/ת סיגריות? כן סמים? לא פעם חשבת להתאבד? כן מצב חברתי? טוב מאוד החברים הכי טובים? ניקול ואיליה הקול האחרון ששמעת? צחוקים בטלוויזיה בתוכנית "ארץ נהדרת" המקום האחרון שהיית בו? בבסיס האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? כן, אבל זה היה בלי כוונה יש לך חברים הומואים/לסביות? כן החלום שלך? למצוא מישהו שיאהב אותי כפי שאני אוהבת אותו, ואפילו יותר איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? אני מתכננת על אנגליה או ארגנטינה למה דווקא שם? כי אני מתה על שתי המדינות האלו קר לך או חם לך? חם משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: הביישנות באיזה גיל תתחתנ/י? אני מתכננת להתחתן לפני גיל 25, ולהיות אמא צעירה הפחד: שיקרה משהו רע למישהו שאני אוהבת את מי אתם הכי אוהבים בעולם? יאיר עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? עם יאיר השיר האחרון ששמעת? רינת בר ומושיק עפיה - שבועת הנצח השיר שנדבק לך: הראל סקעת - הנני כאן שיקרת פעם? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא זוכרת... הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: |music box ב-"יס" תוכנית: אין לי זמן לראות תוכניות, בגלל הצבא מילה שעולה לך בראש: אהבה התאהבת בידיד? לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? כן אם כן קרה לך? לא הסרט האחרון שראית: "שקרן שקרן| היה יפה? כן, כמו כל סרט עם ג'ים קארי בקולנוע או בטלוויזיה? בטלוויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא מי האיש האחרון שראיתם? אמא שלי מי בא לכם לראות? את יאיר מאמינ/ה באלוהים? כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים? חלקם הולכים לגן עדן וחלקם הולכים לגיהנום עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים? אפשר לומר תכונה שאתם שונאים בעצמכם? ביישנות אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? לא הרבצת למישהו? לא איך היה הסקר? סבבה
מסר לאומה? הפורום הזה שולט!!!!

adamsplit

New member
או קי,בואו נלך על זה

איך קוראים לכם?אדם אתם אוהבים תשם?כן אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?... בת/בן כמה את/ה?בן 18 איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות:אממ,אני לא בטוח התאהבת פעם?כן כמה ילדים יהיו לך?4 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?ג'ינס שחור וחולצה לבנה מעשן/ת סיגריות?לא סמים?לא פעם חשבת להתאבד?כן מצב חברתי?מה זה אומר? החברים הכי טובים?שירן, יעל, שחר, שי, יעלה, יודפת, לין, רעות, חן, טל ,רז ,אייל ,יהודית ,אלה אלה,איה ,אסף, פינקי ,דניאל. הקול האחרון ששמעת?השיר שמתנגן לי פה המקום האחרון שהיית בו?חנות עתיקות בדרום תל אביב האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?שירנושקה שלי התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?גם יש לך חברים הומואים/לסביות? כן החלום שלך?לגרום אושר עצום להמון אנשים איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ישראל, אז אוף קורס למה דווקא שם?אוהב את הארץ הזאת, ולהיות מוקף בעברית קר לך או חם לך?לא זה ולא זה משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:חוסר וודאות באיזה גיל תתחתנ/י?לא יודע הפחד:להיות מי ששונאי חושבים שאני את מי אתם הכי אוהבים בעולם?שירנושקה שלי עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?נא לעיין בשאלה מלמעלה השיר האחרון ששמעת?נץ השיר שנדבק לך:נעלולי פלא שיקרת פעם:די סביר מה הדבר הכי מטורף שעשית?לטייל בסוריה הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:דיסקברי(נשיונל מיצה את עצמו) תוכנית:רנדומלי מילה שעולה לך בראש:שמופסיק(אז מה אם בשבילכם זו לא מילה) התאהבת בידיד?כן מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?אהבה ממבט ראשון היא אהבה עצמית אם כן קרה לך?לא הסרט האחרון שראית: היה יפה?כן בקולנוע או בטלוויזיה?טלוויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה?כן מי האיש האחרון שראיתם?אח שלי מי בא לכם לראות?שרנושקה שלי מאמינ/ה באלוהים?כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים?אישי עשית פעם סיאנס?לא! אתם אוהבים את איך שאתם נראים?לא תכונה שאתם שונאים בעצמכם?חראיות אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן היית פעם בחו"ל?כן הרביצו לך?כן הרבצת למישהו?לא איך היה הסקר?סבבה, טיפה מוכר מסר לאומה?אל תחכו לשינוי, תעשו אותו!

דנטל

New member
ישששששששששש מי אני ומה אני?

איך קוראים לכם? דנה אתם אוהבים תשם? לא אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? דנטל בת/בן כמה את/ה? 31.5 איך יקראו לילד שלך? לא יהיו לי ילדים התאהבת פעם? כן כמה ילדים יהיו לך? 0 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? סווטשירט מעשן/ת סיגריות? לא סמים? לא פעם חשבת להתאבד? כן מצב חברתי? טוב מאוד החברים הכי טובים? ערן, יוסי, סוזי הקול האחרון ששמעת? של החתול שלי... או של החתולה שלי... לא זוכרת המקום האחרון שהיית בו? פה, בסלון האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? יזיז-עבר התנשקת פעם עם בן עם בן/בת עם בת? לא יש לך חברים הומואים/לסביות? כן החלום שלך? סקס במושב אחורי של פורשה וסקס בגשם איפה תגור/י כשתהיי/ה גדול/ה? פה, בבית שלי למה דווקא שם? כי זה עלה לי הון קר לך או חם לך? כרגע נעים עם נטיה לקר משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: עצבנות יתר באיזה גיל תתחתנ/י? לא בגלגול הזה הפחד: ג'וקים את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את כל החתולים עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? יגאל השיר האחרון ששמעת? ג'אסט לוז איט - אמינם השיר שנדבק לך: פיינלי או איך שקוראים לשיר הזה שהוא יחסית חדש ובלתי נסבל שיקרת פעם? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? סקס בציבור הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: אם.טי.וי בייס תוכנית: כל דבר עם סאבלימינל מילה שעולה לך בראש: עייפה התאהבת בידיד? לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? לא אם כן קרה לך? לא הסרט האחרון שראית: אולי 50 דייטים אחרונים היה יפה? נחמד מאוד בקולנוע או בטלוויזיה? קולנוע אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא מי האיש האחרון שראיתם? הבוס שלי מי בא לכם לראות? יגאל מאמינ/ה באלוהים? לא מה לדעתך קורה אחרי שמתים? כלום עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא תכונה שאתם שונאים בעצמכם? עצבנות יתר אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? כן הרבצת למישהו? כן איך היה הסקר? נדוש מסר לאומה? נמאס מסקרים נדושים

עונה..

איך קוראים לכם? בתאל אתם אוהבים תשם? הוא בסדר אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אממ לא יודעת בת/בן כמה את/ה? 18 וחצי עוד מעט איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: עדיין לא חשבתי על זה התאהבת פעם? כן כמה ילדים יהיו לך? 3 או 4 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? פיג'מה מעשן/ת סיגריות? לא סמים?לא פעם חשבת להתאבד? כן
מצב חברתי? טוב החברים הכי טובים? החבר שלי הקול האחרון ששמעת? של מאיר איינשטיין
המקום האחרון שהיית בו? קניון האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר שלי התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי החלום שלך? להיות מאושרת איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? בישראל למה דווקא שם? כי הכי טוב בבית קר לך או חם לך? קר לי משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: רגישות יתר באיזה גיל תתחתנ/י? במידה שתהיה אפשרות, בגיל 25 בערך הפחד: מוות את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את המשפחה שלי עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? עם חבר שלי השיר האחרון ששמעת? וואלה לא זוכרת השיר שנדבק לך: דודי לוי - דוד שיקרת פעם? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? ישנתי בשיא הקור בגן הבוטני הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: ביפ וחמש פלוס תוכנית: חברים מילה שעולה לך בראש: לישון התאהבת בידיד? כן
מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש אם כן קרה לך? הסרט האחרון שראית: רצח בבית הלבן היה יפה? היה בסדר בקולנוע או בטלוויזיה? בטלוויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא מי האיש האחרון שראיתם? אבא שלי מי בא לכם לראות? אבא שלי מאמינ/ה באלוהים? כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים? לא יודעת עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לפעמים תכונה שאתם שונאים בעצמכם? רגישות יתר אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? תמיד היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? כן הרבצת למישהו? כן איך היה הסקר? סבבה מסר לאומה? היי אני חדשה

JamicaniT

New member
../images/Emo3.gif

איך קוראים לכם? מורן. אתם אוהבים תשם? יש לי ברירה ..? אבל התרגלתי :) אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? מורן. בת/בן כמה את/ה? 17 והרבה. איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: לוידעת. התאהבת פעם? כה. כמה ילדים יהיו לך? 2-3 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? ג'ינס וחולצה, וכפפות :) מעשן/ת סיגריות? לא סמים? לא פעם חשבת להתאבד? לא מצב חברתי? סבבה. החברים הכי טובים? מה איתם ? יש הרבה. הקול האחרון ששמעת? איזה משו בערוץ 3 .. המקום האחרון שהיית בו? בחוץ ? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה של אמא. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? כה. יש לך חברים הומואים/לסביות? כה. החלום שלך? להיות מאושרת :) איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? לוידעת, בטח בארץ. למה דווקא שם? כי זה מה יש .. קר לך או חם לך? קצת קר. משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: לוידעת. באיזה גיל תתחתנ/י? עד 30. בערך. הפחד: להיות לבד. את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אותי :) ואת המשפחה חברים וזה. עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?
מישהו :) השיר האחרון ששמעת? משו ברדיו. השיר שנדבק לך: פשוט ונאמן. שיקרת פעם? כה. מה הדבר הכי מטורף שעשית? יש הרבה. הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: 24. תוכנית: מה שיוצא. מילה שעולה לך בראש: שקט ! התאהבת בידיד? כה. מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? לא. אם כן קרה לך? לא. הסרט האחרון שראית: החדר. היה יפה? סביר. מצחיק. בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה. אתם שומעים עכשיו מוזיקה? תמיד :) מי האיש האחרון שראיתם? אחותי. מי בא לכם לראות? בנדוד שלי. מאמינ/ה באלוהים? בשלי. מה לדעתך קורה אחרי שמתים? הרבה. עשית פעם סיאנס? כמעט. אתם אוהבים את איך שאתם נראים? נגיד. תכונה שאתם שונאים בעצמכם? עצלנות ;[ אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כה. היית פעם בחו"ל? כה. הרביצו לך? כה. הרבצת למישהו? כה. איך היה הסקר? משעשע. מסר לאומה? אני רוצה לעשות צניחה חופשית ;[

למעלה