מי אני? |דובי גל|

0mroosh

New member
מי אני? |דובי גל|

לאחר שרון (
), החליטה להתעלם במשך שבועיים מהשאלות ששאלו אותה, נאלץ להמשיך. המרואיינת השבועית היא- גמבה לשלטון. אתם מוזמנים לשאול אותה כל מה שליבכם חפץ בו ולגלח לדובי גל את הכתפיים. -- יום נפלא!
.

lol lypop

New member
אוווופסס

וואו אפילו לא ראיתי
אמממ סורי!!!! גמבה: מה קורה? איך החיים? האם קולדפלי הלהקה הכי טובה בעולם לדעתך? אם לא, נמקי. האם את אוהבת שאלונים? האם את אוהבת פרות? האם אפשר לראות שרק קמתי? שיהיה לך אחלה יום! <וגם לכל מי שקורא את זה...אבל בעיקר לך
>

איזה כבוד !! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

האאהההאא [יענטו פנינה ר.] חח יאללה תפציצו אותי נראה אותכם
מה קורה? טוב תודה משלומך? איך החיים? אחלה באחלה האם קולדפלי הלהקה הכי טובה בעולם לדעתך? אם לא, נמקי. ממ כן ! האם את אוהבת שאלונים? ממ כן ! האם את אוהבת פרות? ממממווווו חיעע ברורר!! |סוגדת|
האם אפשר לראות שרק קמתי? ממ? שיהיה לך אחלה יום! <וגם לכל מי שקורא את זה...אבל בעיקר לך> תודה גמלך..

ברררר

New member
שלום ../images/Emo98.gif

שאלתי הרגילה: כמה את אוהבת אותי מ-1 עד 10
(ותזהרי עם התשובה שלך
).

MarishA M

New member
שאלווווות!!

מה שלומך? איך החיים?? מי יותר שווה ספיידרמן או באטמן? מה את מעדיפה פלאפל או בורקס? איזה מכשיר פלאפון יש לך? לפעמים בא לך לבעוט בו ולהעיף אותו לאלף עזאזל מרוב שהוא כ"כ "נעל"? יש לך פובייה ממשהו? קר לך ברגע זה?כי לי כן..
יש לך השנה איזו בגרות? בת כמה את אם כבר הגענו לנושא בגרויות? לי יש עוד יומיים מתכונת במתמטיקה ומשעמם לי היית מאמינה? אני גרועה במתמטיקה,שלא תחשבי. (זו סתם עובדה..לצורך העניין) נהנית? שיהיה לך המשך יום נאה!

../images/Emo3.gif

מה שלומך? טופתודה איך החיים?? חביביים מי יותר שווה ספיידרמן או באטמן? ג'יפהמן! מה את מעדיפה פלאפל או בורקס? ממ פלאפל ! כזה עסיסי... איזה מכשיר פלאפון יש לך? נוקיה אחד :) הוא ממש נדיר ! כתום וקוראים לו שימי
לפעמים בא לך לבעוט בו ולהעיף אותו לאלף עזאזל מרוב שהוא כ"כ "נעל"? ברוררר...שלא! חלילה וחסה הוא קדושש הוא כזה שימאי יש לך פובייה ממשהו? לא ממש פוביה אבל אני מפחדת מכשלון
קר לך ברגע זה?כי לי כן.. אני מסתובבת בבית עם מעיל כזה דובי כזה שאי אפשר לזוז איתו..כזה חמוד כזה...אז כזה! אז לא קר לי! יש לך השנה איזו בגרות? לא
בת כמה את אם כבר הגענו לנושא בגרויות? עודד שבוע וחצי 15 !!! [אהמ 22.01]
לי יש עוד יומיים מתכונת במתמטיקה ומשעמם לי היית מאמינה? בהצלחה:] אני גרועה במתמטיקה,שלא תחשבי. (זו סתם עובדה..לצורך העניין)
קיבלתי 97 במבחן!!! נהנית? כה..תודה עשית לי תיום..

Roy1232

New member
../images/Emo26.gif

ממתי את מעריצה את קולד? כמה סופגניות אכלת בחנוכה? מה האלבום האהוב עלייך של קולד? אריק שרון - סמל מין?
דובי גל - סמל מין?
מה הגובה שלך? מה תעשי עם ספר היסטוריה, בננה וגרבר מחית עוף?

../images/Emo69.gif

ממתי את מעריצה את קולד? רר מאז ששמעתי את קלוקס ב-NOW4 [נראה לי 4..] :] שזה בערך ממש ממש ממש ישן..שזה בערך כיתה ו'.. שזה בערך לפני 3שנים...בערך.. כמה סופגניות אכלת בחנוכה? 38947156930816...וחצי מה האלבום האהוב עלייך של קולד? לאדעת שונאת השוואות! ולא..זה לא כמו לבחור את אבא מול אמא כי את אמא תמיד אוהבים יותר!!
חחח סתאם אריק שרון - סמל מין? סמל מין עם מחלה בכלי הדם...מממ תן לי לחשוב על זהה דובי גל - סמל מין? ברוררר....אבל את הכתפיים שלו אני אגלח בתשלום . יש גבול . מה הגובה שלך? גבוה..באמת..לאדעת כמה אבל מספיק גבוה מה תעשי עם ספר היסטוריה, בננה וגרבר מחית עוף? אההא!! יש לי תוכנית! מהספר אני יכין כנפיים, מהבננה אנטנות ואני יטוס לכריס ויאכל אותו במחית עוף עד שהוא ישבר ויבוא לארץ!! מואהאהאהאהאהאהאההה....

למעלה