מי אני בדיוק?

a e q u i t a s

New member
מי אני בדיוק?

היי אני חדש בפורום וגם הנושא הוא לא ממש מוכר לי, אבל פניתי לפורום הזה, כי נראה לי שפה אוכל לענות על כמה מהחידות היותר גדולות של עולמי הפרטי שלי, אני בן 20 בעוד פחות חודש, ואני לא ממש מכיר את עצמי, אני לא יודע בדיוק ממה אני פוחד או מתרגש, מה מלהיב אותי או מה אני רוצה לעשות אחר כך, אני לא מכיר את "האני שלי" טוב, אולי זה חוסר בתקשורת ביני לביני אולי כי לא הקדשתי מחשבה רבה. מה אני צריך לעשות כדי להכיר את עצמי יותר, ללכת לחוף הים ולהתבודד לכמה שעות או ימים, סתם לנעול עצמי בחדר ולערער על דברים, אני ממש רוצה להכיר את עצמי, נראה לי לפעמיים שאני נמצא בקונפליקט עצמי, וזה מוזר לא לדעת מה אני בדיוק אוהב ורוצה ממני, לפעמים אני חושב, שאולי בגלל גילי הצעיר,יחסית מותר לי להיות מבולבל ולא עיקבי, אם זאת גיל 20 כמעט, זה לא בדיוק הגיל הכי צעיר בעולם, ואתה אמור לדעת בערך מהי האידאולוגיה והקווים המנחים שלך,

ברוך בואך../images/Emo24.gif

מעצם הרגע שהעלת את דבריך על כתב פתחת במסע אל נבכי הנשמה שלך. אף אחד לא יכול לספר לך מי אתה, רק אתה. אתה הוא זה שצריך לשאול את השאלות. אתה הוא זה שצריך לתת את התשובות. זה בסדר אם במקום תשובה עולה לה עוד שאלה ועוד שאלה. ללכת לחוף הים זה נפלא, להתבונן בגלים מצוין, ללכת על שפת הים גם טוב. וכל תובנה שחולפת במוחך פשוט לרשום בכתב במחברת. לציין יום תאריך ושעה למען המעקב. אין שום פסול בלהתבודד בחדר. בהצלחה בדרך

a e q u i t a s

New member
שאלה ?!

היי מיכל, תודה על הברכה, אבל מאיפה מתחילים ממה אני אוהב או שונא או מה שיעלה פתאום זה זה, לא צריכים הדרכה בנושא הזה או לפחות הכוונה? האם כך אוכל למצוא את האושר הפנימי שלי ואת הדרך בא אצטרך ללכת בחיים שלי או לפחות הכיוון הכללי?

מאיפה מתחילים?../images/Emo22.gif

מרישום הבעיה שהכי מציקה לך... פשוט תעלה אותה על כתב כמו שרשמת כאן מעל דפי הפורום. דרך נוספת להתפתחות אישית היא אם לא אכפת לך לחשוף את עצמך לכולם התחל לנהל בלוג ותראה לאן זה יקח אותך. הבלוג- הוא יומן אישי שבו אתה מנהל דו שיח עם עצמך וקורא את דבריך כמה פעמים לפני הדפסה ואז מה שקורא הוא שהבלוג הופך להיות מראה משקפת שלך ואם יש גולשים נחמדים שמשאירים תגובות אתה מחזק עוד יותר. אם לא בא לך לנהל בלוג פשוט תתחיל לרשום במחברת כל מיני דברים שעולים לך באינטואיציה לאחר שהעלת את הבעיה על הכתב. רצוי שתדליק נר לפני כל פעולה מהסוג הזה, כי אני מאמינה באופו אישי שנר מחבר אותנו אל הנשמה: "נר השם נשמת אדם"... ליד הנר שים כוס מים. מים הם סוג של זיכוך וטיהור הנפש. אדם מרגע שהוא עומד על דעתו הוא מחפש אחר האושר הפנימי שלו. כולנו מחפשים אחר השקט השלום והשלווה. בהצלחה...

למעלה