מי אמר על מי ?

Helicon HipHop

New member
מי אמר על מי ?

לא, זה לא חידון התנ"ך הישראלי. סתם חידה - מי אמר על מי: If she could sing any better, She would have to be two people ובתרגום חופשי: "אם היא היתה יכולה לשיר יותר טוב היא הייתה צריכה להיות שני אנשים." ? ? ?

Da Judge

New member
עם הכחול, ולהיום

מחר או עוד שבוע-שנה אני לא מבטיח

Ambitionz

New member
יופי,מתלהב לי כי הוא יודעלעשות כחול

:) טוב אני מפסיק, דה לורד יודע כבר מה לעשות

Da Judge

New member
הAmbitionz הכאריזמה הכוח רצון...

שתוק הייתי עושה כחול אבל הבטחתי שדי להיום

Helicon HipHop

New member
הנה כל האמת

את המשפט המחמיא הזה אמר ד"ר דרה על הגברת שרי ווטסון = Truth Hurts. הבחורה מוכרת לכם מהסינגל המנענע שלה: addictive והיא הספיקה לעשות עוד כמה דברים לפני כן... ממש כמו נלי, גם שרי ווטסון יוצאת מהדרום החם של St. Louis . מגיל 10 למדה אופרה במשך 8 שנים אבל היא ממש לא ילדה טובה ירושלים. כבר מגיל 13 נהגה להכנס למועדונים עם ת.ז. מזוייפת כדי להופיע בהם ! לאחר סיום התיכון החליטה לוותר על המלגה שהיתה לה ללימודי אופרה באוני´ שיקגו, ועברה ללוס אנג´לס לנסות את מזלה בעולם המוזיקה. מאז היא הספיקה להפוך ל - Truth Hurts, התעסקה בכתיבה, שיתפה פעולה עם P. Diddy וד"ר דרה (Dr. Dre 2001), הצטרפה לסיבוב ההופעות המצליח Up In Smoke Tour (יחד עם אמינם, דרה, סנופ דוג, אייס קיוב, אקזיביט) , השתתפה בסרטים ALI ו- The Wash (בתור חברתו של סנופ דוג) ו.... עבדה על האלבום החדש Truthfully Speaking בהפקת הד"ר ובהשתתפות ראקים ורררררררררררררר קלי. * * הרשו לי לחזור רגע לנקודת המוצא: "אם היא היתה יכולה לשיר טוב יותר- היא היתה צריכה להיות 2 אנשים" _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Ambitionz

New member
מתי זה מגיע לארץ??

ובהחלט יש לה קול מדהים, בעיקר בקטע ספציפי בaddictive.

Helicon HipHop

New member
זה כבר בחנויות !

ואם אין בחנות שהגעתם אליה פשוט תבקשו שיזמינו לכם.

NuckBunnies

New member
טעמי האישי בלבד

אבל חוץ מההפקה החמודה והסימפול מהסרט ההודי של דרה, חרא חרא חרא שיר. הזמרת הזאת כל כך מעצבנת אותי שזה מדהים. עכשיו כל מה שחסר לי זה שהיא תעשה דואט עם נלי. NuckBunnies קשה יש רק בלחם

Ambitionz

New member
מביא אותי לעוד שאלה

addictive הופק על ידי dj quik יש לכם כוונה ליבא את אלבומו החדש לארץ?

HaWk34

New member
אני דווקא הבנתי שדרה הפיק את השיר

הוא גם השתמש בסימפול בלי אישור כי הוא לא מצא את הבעלים יעני זה מסומפל מסרט הודי ואין לו מושג למי לפנות.... חוץ מזה, השיר נחמד, היא לא ממש לפחות בשיר הזה - היא שרה בסגנון של דיקלום שורה שורה וזה קצת מעצבן, אבל אין אין על ראקים.... חולה עליו

Ambitionz

New member
DJ קוויק הפיק, אבל אולי דרה בא

עם הרעיון. או שקוויק עשה הכל ודרה כבעל חברת אפטרמאת´ הוא זה שמחויב לשלם על הסימפול. וראקים הוסיף כל כך הרבה לשיר... שמעתי כמה קטעים מהאלבום של truth hurts, היא ממש מעולה. רק שיגיע כבר לארץ...

למעלה