מי אמר למי?

Abibu

New member
מי אמר למי?

חשבתי על שרשור חדש (אולי יעיר קצת את הפורום). כל אחד מביא ציטוט של דמות מהסידרה, וצריך לענות: 1. מי אמר למי? 2. באיזה פרק? 3. למה (או מה הסיטואציה)? מי שעונה חייב להביא ציטוט משלו. אני אתחיל באחד קל: "Ahhhh, the sweet couple of seconds before i remember why i am sleeping on the loan (דשא)"

אני לא יודע שמות פרקים...

אבל הומר אמר את זה לעצמו בפרק שהאישה שלו מווגאס מופיעה ומארג' זורקת אותו מהבית. זה הפרק שמתחיל עם המורגן פרימן הזה ('WOW, AN ANGEL!!')שמנסה לגרום לסימפסונ'ז לעבוד בתור צוות.

וואי וואי, מעורפל....

מה שאני כן יודע זה שבארט אמר את זה לליסה. היא שאלה משהו בסגנון- איפה יכול להיות איזה משהו? (את זה אני ממש לא זוכר), וזה מה שהוא ענה. ואז היא אמרה לו בציניות: "yes bart, an elephant's butt"

Abibu

New member
היא אמרה לו

משהו כמו- זה (לא זוכר מה זה היה) נמצא במקום הגרוע ביותר שיכול להיות! ואז בארט ענה לה: בתחת של פיל? והיא בציניות: כן בארט, בתחת של פיל... גם אני זוכר את זה , אבל מאיזה רק זה??? אוף זה עומד לי על קצה הלשון... רמז?

CountingCrows

New member
אני יודע אני יודע

בפרק האהוב עליי : s15e04 - The Regina Monologues כשהם מנסים להכווין את הומר איך לצאת מארמון המלכה שהוא כלוא... וכשהיא מכווינה אותו להכנס למערה היא אומרת למארג' ובארט 'אוי לא זה מגיע למקום הכי גרוע שיכול להיות' (או משהו כזה) ואז בארט אומר 'an elephant butt'

CountingCrows

New member
יש לי גם, יש לי גם

"mmm...sugared walls" זה היה אחד הצפויים אבל משום מה הוא תמיד מצחיק אותי.

AlBundy

New member
ניחוש

זה מהאלווין 11? זה הדבר הכי מתאים שיכלתי לחשוב עליו, כשהומר נכנס לבית של המכשפה דרך הקיר.

אני גם לא רואה אופציה אחרת.

זה היה אחד ההאלווינים הטובים. אני גם זורק פה רגע איזה ציטוט שדיברתי עליו פה פעם, לא יודע אם זוכרים: "what am I, a taylor??

Scept

New member
לא יודע את שם הפרק,

אבל זה כשהוא נכנס למלונה עם הגירית והיא מחוררת לו את כל הבטן בלי לפגוע בחולצה. אולי A tale of two springfields?

אני גם לא.

רק נציין ש"what am I, a taylor??" בא כמובן בתור תשובה לליסה, ששאלה איך הגירית עשתה את כל זה בלי לקרוע לו את החולצה.

Abibu

New member
לא זוכר איזה פרק

אבל זה הומר רודף אחרי בארט עם מן כזה מקל שתלוי עליו כדור עם "קוצים" חדים כאלה? זה היה בפרק 13x17 Gump Roast אבל אני לא יודע את הפרק המקורי...

למעלה