מי אמר למי...

Cole cohen

New member
מי אמר למי...

אתם מכירים ת´חוקים... אז קדימה תענו ותשאלו.
Or how about "you snooze, you lose and now I’m getting naked with the neighbour." (Piper hits her on the arm.) Ow, hey. (Phoebe picks up a card.) How about this one? (She reads it.) Oh, yeah, yeah, very sweet. Ta assussa sasa.
And what is that supposed to say?
That says something in Portuguese but at least you won’t have to worry about him taking it the wrong way
- מסמל דמות אחת.
- מסמל את הדמות השניה.

itamr

New member
אם כבר אז פיבי לפייפר

טוב אל תקבלו את ההודעה הזאת אולי גם אסור לענות פעמיים! מי יודע אתם מסובכים! חדשות טובות!!! עכשיו אמא שלי הודיעה לי שאין מחר בי"ס!!!

Ophel McNeil

New member
אגב, משפט קורע,

של פיבי-טרום קול.... זה היה אחרי שפייפר הייתה צריכה כרטיס ברכה לולנטיין לליאו, אחרי שהוא איבד את הכנפיים, וזה היה עוד כשהיא יצאה עם דן. בכלל, לפיבי היו מלא יציאות על מערכת הזוגיות של פייפר עם דן וליאו ("אולי פשוט תגידי לו - ´כן דן, צדקת - אני נקרופילית!´?"). ואגב, מה הרעיון של לשים משפט בו כתוב מי הן הדמויות הדוברות?....
לא חכם. והמשפט שלי: "Well, we´ve done our good deed for the day. I think I deserve fifteen minutes of channel surfing."

p3

New member
פיבי אחרי שהן מתנקמות בפראט...

אמממם...
You must be an angel""
"No, I’m no angel. But I could probably introduce you to one if you like."

Ophel McNeil

New member
למה אני לא מצליחה להתאפק

לא לענות תשובה?! פיבי לבחור חביב (אריק) ב 2X07. פעמיים.

PopPy

New member
נו!! איך קוראים לה?!

הבחורה הזו שפרו הצילה כשהיא הייתה בדיכאון ורצתה להתאבד!!!

As I Am

New member
פיבי לפרו/פייפר ../images/Emo103.gif

בפרק השני של העונה השנייה אחרי שהיא גרמה למישהו שאני לא זוכרת איך קראו לו לדרוך על החרא של הכלב שלו ^^; איי מיס פיבי...
די לשים משפטים מהעונה השנייה!! So, am I right?

Ophel McNeil

New member
תום ענה לפניך,

אני עניתי למשפט של תום, אז עכשיו תורי, אני מעבירה אותו לך. תהני!

As I Am

New member
תום ענה בכלל?? ../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

ארמ... יותם ענה, ואני עניתי שתי דקות לפניו. הו וואל. חוץ מזה, אני מעבירה את התור שלי ל... מי שרוצה. אם אני אכתוב משפט אתם לא תמצאו אותו בחיים בגלל שמן הסתם הוא די... ארממ... לא יהיה קיים... ^^;

As I Am

New member
פיביייי! ../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

אני יודעת שכבר אמרו את התשובה... אני סתם מתלהבת מפיבי של העונה השנייה... *הולכת לתלות את עצמי* *ואת קול*

itamr

New member
תגידי איך עושים את הכחול המדליק הזה

בשם?

למעלה