"מי אמר למי?"

וולפהרט

New member
יש לי הצעה שתחייה את הפורום, אולי

לא יודעת מה איתכם אבל אני כל החיים מצטטת מסדרות מצויירות בכלל וממומינים בפרט. חשבתי שיהיה נחמד אם מישהו יכתוב ציטוט ממומינים וחברי הפורום יצטרכו לנחש: מי אמר למי באיזה פרק ובאיזה הקשר שוב, אני יודעת הרבה ציטוטים אז אשמח לאתגר אתכם ועוד יותר אשמח אם תאתגרו אותי אז מה דעתכם?

Witchcrafts

New member
חה, בכיף! מי רוצה להתחיל?

אמנם לא אצליח להקליד ציטוטים מדויקים, אבל ניתן להסתדר עם זה.

Witchcrafts

New member
אפשר רמז? למשל, ציטוט נוסף מאותו הפרק?

(או שזו כבר בקשה מוגזמת מדי?) ואיך את זוכרת את הציטוטים בצורה מדויקת כ"כ? פשוט וואו.

וולפהרט

New member
איך לא?

יש לי את כל הפרקים בבית, אפילו כמה פעמים. אני אתן רמז רק אם יעבור הרבה זמן ואף אחד עדיין לא ידע

B o N u s

New member
וואו, מצלצל לי מוכר.

אני מתבלט בין מר המיולין לבין מומין.. לדעתי זאת דווקא מומינאמא בפרק הראשון, כאשר היא מבחינה במגבעת. לא? טל :)

וולפהרט

New member
דווקא לא אף אחד מהם!

אוקי, רמז... (למרות שדי דבילי לתת רמז בדברים כאלו...) מישהו אמר את זה על תופעה מוזרה שקראה בעמק המומינים...

B o N u s

New member
הגיוני שסנופקין?

תן לנו אולי את שם הפרק יהיה יותר קל לזיהוי. לא כולם זוכרים את הציטוטים בע"פ. טל :)

וולפהרט

New member
לא קשור לעננים

שם הפרק יגלה הכל, אבל תמשיכו לנחש. לפחות אתם יודעים עכשיו שזה סנופקין

B o N u s

New member
לדעתי הוא אמר את זה על המגבעת,

כאשר מומין וסניף ראו לראשונה את המגבעת. או אולי על בובת האישה שמומין התאהב בה באי השמנטפים? אין לי שמץ של מושג. ניסיתי. אולי מישהו אחר. טל :)

barnomeye

New member
תשובה:הפרק של הג'ונגל

נראה לי שמר המיולין שאל איך קוראים למקום, ואז סנופקין ענה: "למה צריך לקרוא לזה בשם? זה כאן וזה יפה".

וולפהרט

New member
בראבו!!!!!!!!!!!!!!!

סוף סוף! רק שזה לא היה המיולין, זה היה מומין "אז איך אתה קורה לזה אם זה לא ג'ונגל?" "למה צריך לקרוא לזה בשם? זה כאן וזה יפה"

Witchcrafts

New member
"מי אמר למי?"

למעלה