מי אמר למי ואיפה

מי אמר למי ואיפה

אני אומר משפט כלשהוא מפרק של הפיג'מות, מי שאחרי אמור לנחש מי אמר את זה, איפה מאיזה פרק זה ובאיזה הקשר שנאמר, לבסוף הוא נותן עוד משפט. דוגמא: "נגמר הסנו-קר~! היא באה!!!!!!!!@" הבא שאחרי צריך להגיד משו כזה: "גרי אמר לפיג'מות בהמבורגרי כשנגמר הסנו-קר בפרק סנו-קר" ואז הואנותן משפט אחר. וכו... קאפיש? נתחיל במשהו קל יחסית. "את כתבת קווים...!? רק על הקווים...! רק על הקווים...!!!

קובי לשדרנית קווים, מ.ס מנדלבאום סרט מלחמה

"איך היה הביקור חסר הטעם שלך אצל הרופא?"

רוני לגרי "אני אוכל כדי לזכות"

בעקבות זה שהוא איבד את חוש הטעם והוא הלך לרופא חחח ניסוח מעניין... ייאלה אני לא עונה יותר נתן לאחרים לענות... קבל את האייקונים ששילבתי הם רמז ענק "
יופי...
יופי...."

פיגמיסט

New member
קלי קלות

אילן עשה יופי יוי לאדם - החבר של אלונה אחרי שניגן על כל מיני כלים בבית של הפיג'מות. "אתה הבטחת שתפסיק לשתות"

000מימי000

New member
../images/Emo145.gif בפרק עם הטלנובלה

אילן וקובי "שיחקו" כדי להדגים לעודד שטלנובלה זה לא החיים האמיתיים. קובי אמר לאילן. "אתה רוצה להריח פרחים מלמטה?"

קובי לגרי, בפרק בז'ראנוס. ../images/Emo223.gif

"תגיד קדיש למה אני גומר אותך עכשיו!"

barak97

New member
אילן לעודד, רדיואקטיבי

" -יש לזה טעם של פטישים -ברור, מה יש לנו יקב פטישים, תכיר: הברון הפטיש מנדלבאום!" קל

המנהל תחרות הזו לפרדי, ../images/Emo223.gif

בפרק לוק סטוק ושתי מכונות כביסה.
"אסק דודו פרום הום סנטר!"

גרי לרוני, בפרק סיאנס.../images/Emo22.gif

"אני רוצה להגיד לך שעודד מאוד נהנה מזה"

ג'ני דרור לגרי! הטברנה של גרי!

"אני חייב לעשות משהו עם החיים שלי. אולי אני אעשה בנג'י? לע, כולם עושים בנג'י. אולי אני אעשה צניחה חופשית? לעע, אפילו יהודה לוי עשה צניחה חופשית. אני יודע! אני ארד לאכול נקניקיה בהמבורגרי"

אמג, את כבר לא שניצל אדום. ../images/Emo2.gif ../images/Emo223.gif

נו מה, זה היה מוזרXD אילן לעצמו, בפרק לגור איתו. [
!!!1
] "שמעת עודדי, הוא לא שלם לב לשעון שלו!" "שמעתי, שמעתי" "בשביל מה קנינו לו שעון אני לא יודע" XDD

(>>!)בחיינד דייט שעודד וקובי כעסו על אילן שלא

ייצר איתם קשר להמשיך מפה! לא מלמעלה! הציטוט "בשביל מה אני צריכהאת זה...?!" קצת קשה

B o N u s

New member
סיוון לעצמה, בפרק "צמחוני נגד מנדלבאום"

"אוי, עוד אחד מת אצלי בבית." טל :)

הדר 1992

New member
ברכה על מר לטין בפרק מכירת חיסול סוף עונה

חח והיא אמרה את זה ככה:"אוי,רק זה חסר לי..עוד גבר מת אצלי בית"
ועכשיו תורי חח: "אנחנו מוכרים פה נקניקיות,פימו בלחמניה"

Daniel44862

New member
>עונה ומיישר

פרדי לזה שרוצה לקנות את היינות "אנחנו מוכרים פה נקניקיות,פימו בלחמניה" בהמבורגרי, פרק-"לוק סטוק ושתי מכונות כביסה" שלי "שים לי עוד-קאאטצ'ופפ... שים לי עוד קאאטצ'ופפפפ שים לי עוד קטשוווווופ קטשוופפפפ...יייההה ייה יהה יה....יהההה" (בנאמר[בנכתב] נעשה שימוש בשינווי של מילה. קאטצ'ופ-קטשופ)

הדר 1992

New member
חחחחחחחחח גריייי בפרק עם אסף אשתר

חח יענו בערב קריוקי או מה שזה לא יהיה הוא שר לרוני שירים XDDD בפרק "בעל הבית הולך" או "בא" חח
שלי> "תגידי מואה מוואה תגידי ג'אגה ג'אגה אבל את לא מתאימה,סורי"

מטרן

New member
XD

עודד לרוני סופרסטאר בפרק של ההישרדות, הוא כאילו דיבר למצלמה והסביר למה הוא החליט להדיח דווקא את רוניXD -"איך הוא יצא?" -"ולל דון" (ה"וול דון" אמור להיות באנגלית...) לא כזה קשהP:

למעלה