מי אמר כלא 6

מי אמר כלא 6

כמו שגיליתי לכם על הקאבר שמבצעים להקת כלא 6,עם השיר לא יכול להוריד ממך את העינים, כך אגלה לכם שהוא הגיע לכל התחנות ועוד היום חלק ממכם ישמע את זה. תנו לזה שתיים שלוש שמיעות לפני שאתם מחליטים... אני סקרנית. יום טוב שירז

עדיין לא שמעתי

ואני כבר מת מפחד.... רק שלא יהפוך לאיזה ימנון ראפ-גלגלצי-מכונתי-משומן הייטב.... הלוואי ואתבדה.

metalbeast12

New member
הטעימה הראשונה

אצל שי ודרור היום, שי שמע כמה שורות של מאיר מסומפל בפיץ' גבוה שמזכיר את מה שכלא 6 עשו ל"דרך המלך" אמר שאסור לעשות דבר כזה למאיר והוריד את השיר לאלתר. יישר כוח.

שמעתי...

בגלגל"צ בסינגלס... ממש כמו בדרך המלך- קול צווחני חוזר על הפזמון כשברקע החיצרוץ המפורסם של ידידינו אריאל זילבר.. אולי דרושה עוד האזנה או שתיים אבל ראבאק לפחות תשאירו את מאיר בפזמון....

אל דאגה

זה יהפוך להמנון גלגלצי אני בטוחה

אורי-

New member
אוי ואבוי ../images/Emo5.gif

עדיין לא שמעתי את השיר, ואני לא בטוח שאני רוצה לשמוע. בשנים האחרונות (מאז שאני עם
ולא עם
) אני לא שומע גלגלץ (לא הפסד גדול. בפעמים הספורות שיוצא לי, אני מרגיש כמו "מנהרת הזמן". כמו שתמיד במוצ"ש, בסביבות 03:00 יש את "הללויה") א-ב-ל: שירי מאיר אריאל, כמו גם השיר הזה הם משהו מיוחד. אני אוהב את מאיר אריאל, כי הוא ההיפך מגלגל"צ. כי הוא מתחבר לי לערב קיצי בצבא עם גיטרה, לזימזומי השירים בשמירות, להופעה עם רגש ולא רייטינג, לשירים שיש בהם בעיקר מחשבה ופיוטיות ולא נסיון לייצר עוד להיטון של "מקום ראשון במצעד הפזמונים". שירים שניתנים לחידוש רק אם האמן מכניס לשיר משהו מעצמו (כמו במופעים של השנים הראשונות בדשא במשמרות), ולא אם הוא מצפה לקבל הכנסה מהשיר. אני לא רוצה שזה יהפוך לרינגטון
יש לי הרגשה ששימוש מוגזם (כמו שרק בגלגלצ יודעים לעשות) יגרום לי לנטוש אותו עד יעבור זעם. ואז, כשאני אשמע אותו עוד שנה-שנתיים, עלול להיות מישהו שישאל "מה זו הגירסא הזו? המקורית של כלא 6 היתה יותר יפה".

N a V e

New member
פחד אלוהים

רק המחשבה מפחידה. אם לתת לזה צ'אנס?אני מאמין שכולנו נשמע את השיר יותר מפעם אחת,אם נרצה ואם לא.

יוזמה מבורכת

מכמה טעמים. אולי החשוב ביותר- כל יוזמה המאפשרת לקהל צעיר וחדש להחשף ליצירתו של מאיר- מבורכת, ויש לעודד כמה שיותר כאלו. את הביצוע של 'כלא שש' טרם שמעתי, אבל השורה התחתונה נשארת. זה חשוב.

ואני חושב שלא...

כי אם מותחים את הקול של מאיר בפיזמון והופכים אותו לצווחה - שגם את ועוד שאר מומחי הקול שבעולם לעולם אבל לעולם לא היו מזהים מי ומה מסתתר מאחורי הקול הזה.. לפחות שהיום משאירים את מאיר - ראבאק - כמו שהדג נחש עשו פעם שיר לזכרו של מאיר אם אני לא טועה בשנתתיים לזכרו ב"ערב כחול עמוק" אבל שיהיה.... משהו כבר אמר כאן שהם יעשו הכל כדי שישמעו אותם...

../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gifניר'קה

לט מי גיב איט טו יו אין אינגליש: תסתכל על התמונה המזוינת הגדולה! זה קשה, זה כואב, זה לא תמיד עושה נעים בקרקעית הבטן, אבל אתה חוזר ומתעסק בהבל ובסתם שבעניין, וגם עלי לא חביבה התוצאה, ואני לא צודקת או טועה יותר ממך, רק אומרת שיש להסתכל על היש! 'ת'מבינ'תי?

אממ.....

מה הכוונה להסתכל על היש שבעניין... ברור לי שבגדול בגדול בגדול וואלה זה שלהקה צעירה שואבת חומר של מאיר ומחיה אותו זה חיובי - את זה אני יודע אבל אני חושב שיש דרך מסוימת. עובדה שגם את לא ממש אהבת ועדיין לא שמעתי כאן מישהו שאמר שזה נותן לשיר כיוון אחר כי זה לא נותן אבל שיהיה... "אירגוני נשים מתנפלים עליי בתוכך שאני זורק עלייך את כל עול הבית והמשפחה מה שנכון נכון אבל מה אעשה, אין לי פנאי לא אין לי פנאי לא יכול להוריד ממך את עייני...."

ניר'קה, מתנפלים עלי ב- ת ו כ ח ה

ולא- 'בתוכך...' בתנ"ך נזכרו שתי דרכים לגרום לאדם לשנות את התנהגותו - " מוסר " ו" תוכחה ". ע"פ מלבי"ם: מוסר = ייסורים = שינוי התנהגותו של אדם אחר ע"י גורמים חיצוניים, כמו ענישה או איום, כלומר בתהליך של התרצות . תוכחה = הוכחות = שינוי התנהגותו של אדם אחר ע"י נימוקים שכליים, כלומר בתהליך של הפנמה . __ארגוני נשים מתנפלים עלי בתוכחה שאני עוזב עלייך את כל עול הבית והמשפחה__ ושוב, יש להסתכל על היש... על מה שיש ברחב, על היש בכל עניין לגופו, על החצי הכוס המלאה ועל הקיים שהוא רב, יש להסתכל על היש, לא על האין... 'ת'מבינ'תי?

פורום לאחים אריאל

מסתמנת תופעה אגב יש אומרים כי מומלץ להאזין לתקליט בשישי בבוקר תוך כדי נקיון הבית

טוב לדעת

כי למען האמת מעולם לא ישבתי וקראתי את המילים ולחשוב שזה כתוב כפי שאמרת תוכחה אז זה רק מעצים את המשפט המופלא... "עד שאתה פתאום תופס את עצמך לדעת ביודעין אתה יודע אתה מבין.... אז אתה שום דבר לא תופס לא מבין שום דבר לא תופס לא מבין טוטוטוטו טוטו טווו טוווט טווו טטווו טווווו טווו...."

N a V e

New member
המוזיקה זשל מאיר

לא נועדה להיות לכלל ציבור חובבי המוזיקה ופה לדעתי מסתכם עניין ההחשפות ליצירותיו.

כלא 6?../images/Emo4.gif

מה הם לא יעשו בשביל שיקשיבו להם...נו שויין... בכל מקרה עוד לא שמעתי ואני גם לא ממש ממהרת לשמוע.. מה שכן, היום ב"רצועה" בערוץ ביפ (שזו תוכנית ק-ו-ר-ע-ת!!!) אחד השחקנים ביצע את "ארול". היה מצחיק כי כל קשר בין הלחן לשיר היה מקרי בהחלט... מי שרוצה לראות אז יש שידורים חוזרים ב"ביפ" או באתר שלהם.. יום טוף!

metalbeast12

New member
נו שויין??

כבר פעם שנייה שאני נתקל בביטוי הזה... מה זה אומר? א יידישע ראסטאמאן?

למעלה