מי אמר ולא קיבל?

White TigeR

New member
מי אמר ולא קיבל?

מי יש לנו היום? תנו לי לחשוב... אה כן! כמובן! האחת היחידה! אין כמוה! היפה! המתוקה! הנהדרת! החכמה! אווווווווווווווווווווווווווודליה!!!! הידועה בכינויהMikey Freak! אתם מוזמנים להציף את אודליה בשאלות (מוי כיף). ואודליה-את מוזמנת לענות להם! עד כאן פינת הכר את הפורום
עד לשבוע הבא^_* -
נעמה וחברת הנמרים הלבנים בע"מ
-

האחמית

New member
אודלינקה../images/Emo3.gif

איך את מרגישה היום? עד איזה שעה את לומדת? נכון שכששירן באה לי-ם בשביל הצו הראשון את פוגשת אותה^^? את אוהבת אותי
*תזהרי בתשובתך*? מה עושה היום חוץ מבית ספר? מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך היום? מי הבן אדם האחרון שדיברת איתו? נכון שאת מחכה ליום חמישי? אמ. טוב. בוקר וזה..לא להתייחס יותר מידי ברצינות

MikeY fReAk

New member
יאאאא../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

איך את מרגישה היום? מעולה! עד איזה שעה את לומדת? היום עד 4 ומחר 3! נכון שכששירן באה לי-ם בשביל הצו הראשון את פוגשת אותה^^? מי זאת שירן?
אה, הילדה היפה הזאת עם הקול ההורס?!..אה..בטח שאני אפגוש אותה. את אוהבת אותי *תזהרי בתשובתך*? בטח מה עושה היום חוץ מבית ספר? אממ..אוף איזה מעצבן שאני עונה בערב ואין מה לכתוב
..אממ לחזור למחשב נחשב? מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך היום? חיקיתי עורב. ובכלל, אני מצחיקה את עצמי. מי הבן אדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי! לפני שניה
נכון שאת מחכה ליום חמישי? יום חמישי..יום חמישי? מה?:|

shiroosh999

New member
אודליהההה

מה אכלת בבוקר? מתי קמת היום? מה את הכי אוהבת לאכול? צבע? מוסיקה? הפורום הכי שווה בתפוז? את אוהבת אותי? שונאת מישהו? כמה הופעות של משינה כבר ראית? -שיר
-

MikeY fReAk

New member
זה מעניין! תקראו../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

מה אכלת בבוקר? אממ סנדוויץ' בריאות
מתי קמת היום? 07:51..סתם שתדעו התארגנתי תוך פחות מ9 דקות, זמן שיא! מה את הכי אוהבת לאכול? את כל הניסויים שאני עושה על שניצל טבעול צבע? סגול. שחור. מוסיקה? הכל חוץ מפופ מעצבן ומזרחי הפורום הכי שווה בתפוז? [סלחו לי..] פורום משינה את אוהבת אותי? קשה שלא..
שונאת מישהו? יאפ
כמה הופעות של משינה כבר ראית? 14 נראה לי..

אהובתי:)|ג'ירפה|

הי,הי,כוסיתתתתתתתת
את יודעת שאני אוהבת אותך?!
מה השיר האחרון ששרת?
איזה שיר את יודעת לנגן על גיטרה..?
הממ את רוצה להתקבל לכיתה שלי ושל לי..?בטח שאת רוצה
משינה או היהודים?
ממ נכון שאת באה להופעה הבאה של היהודים(30.10)?אני שם איתו..:)
מתי את באה לטבעון?יש אוטובוס ישיר..נראה לי
מה שלומך?
איזה להקה גילית בזמן האחרון..?
הממ שיר שאת שומעת הרבה:
הצילצול שלך בפלאפון..:[חח זה מעניין]
אודליה ילדה מאוד מאוד מאוד _________..
חח מית תעדכני כבר ת'בלוג..?זונע!{אוהבת אותך}
מי אוהב אותך יותר ממני

MikeY fReAk

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif

את יודעת שאני אוהבת אותך?! כה
מה השיר האחרון ששרת? אנחנו לדרכים..כנסייה..[= איזה שיר את יודעת לנגן על גיטרה..? פעם הצלחתי קמצוץ קטן מנגעה בשמיים, אבל תכלס אני לא יודעת לנגן.. הממ את רוצה להתקבל לכיתה שלי ושל לי..? אממ זה יכול להיות נחמד
משינה או היהודים? חח אוי את רעה:) אי אפשר לבחור ממ נכון שאת באה להופעה הבאה של היהודים(30.10)?אני שם איתו..:)
זנההההההה אני רוצה!!!!! מתי את באה לטבעון? מתי שרק אוכל! מה שלומך? מעולה..מה איתך? איזה להקה גילית בזמן האחרון..? חיח
הממ, ההרכב החדש של אורי מור כפרה עליו שיחיה לנצח מוכשר כמוהו לא יהיה ולא היה בכל היקום! הממ שיר שאת שומעת הרבה: בזמן האחרון חזרתי לשמוע הכנסייה..אז אנחנו לדרכים
הצילצול שלך בפלאפון..: לא משהו שהורדתי..לא יודעת בעוד איזה פלאפונים יש, אבל זה משהו מ3510i..: Air glide אודליה ילדה מאוד מאוד מאוד ביישנית ויבשנית.. חח מית תעדכני כבר ת'בלוג..?זונע!{אוהבת אותך}..אני מרגישה שאני ממחזרת את עצמי בבלוג..אז בלע

בובה! ../images/Emo9.gif

באיזו שעה התעוררת היום?
על מה חלמת?
מה את הכי אוהבת לאכול?
מה את הכי אוהבת לשתות?
איזו עונה את מעדיפה?
באיזה בושם את משתמשת?
מה יש לך בתיק?
מתי בפעם האחרונה הסתפרת?
יש לך נטייה לאהוב פרות?
[
]
כבר ציינתי שאני מתגעגעת אלייך?
מה היה היום המאושר ביותר שלך בשנה האחרונה?
מתי בכית בפעם האחרונה? למה?
מילים של שיר שאת הכי אוהבת. יומטוב מותק.

MikeY fReAk

New member
^^../images/Emo79.gif

באיזו שעה התעוררת היום? התעוררתי מתי שאמא העירה אותי, חזרתי לישון וקמתי ב07:51
על מה חלמת? אממ. לא משנה נו:| מה את הכי אוהבת לאכול? כל הניסויים שלי על שניצל טבעול
מה את הכי אוהבת לשתות? ויטמינצ'יק איזו עונה את מעדיפה? סתיו-חורף באיזה בושם את משתמשת? לא רגילה להשתמש בבושם
מה יש לך בתיק? בקבוע- יומן קטן ושחור של חיפושיות, מפתחות פלאפון וארנק. מתי בפעם האחרונה הסתפרת? ב 8.9..ולא, אני לא סתם זוכרת את התאריך:) יש לך נטייה לאהוב פרות? אכן כן. כבר ציינתי שאני מתגעגעת אלייך? לא נראה לי, אבל שתדעי שגם אני מתגעגעת אליך.
מה היה היום המאושר ביותר שלך בשנה האחרונה? 4.10..אין לכם מושג, פשוט אין לכם מושג איך חייכתי..איך הייתי מאושרת.. מתי בכית בפעם האחרונה? למה? מוצש, סתם, נחת עלי דיכאון והייתי עצובה. מילים של שיר שאת הכי אוהבת. - חלק מהשירים שלי..חח אני אוהבת אותם לפעמים!:) והנה שיר שקודם לא אהבתי ועכשיו למדתי להעריך.. הנחש/משינה את רכבת על נחש שמתפתל מתוך הצל הנחש באורך מייל שמזדקר באור הנר אז לחשת בעונג רב מתוך כוכב שמהבהב יש אור בשמים שנמצא בעינה שנותן את האות להתחיל בקרינה של האש שבוערת בקצה הקרחון שיוצרת לה קרע בקצה האישון שרואה את המוות מנגד עירום של שבריר של שניה מתעורר מחלום ועומד לו השד עם פנים של מלאך שהופך לאיטו לטירוף הפכפך

shiroosh999

New member
אודליה לא עונה. ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

לא צריך! אל תעני! זהו! די! לא צריך! זהו! די! עזבו. מצברוח דפוק.

shiroosh999

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

White TigeR

New member
הי! הצלחתי לא לחרבש את זה הפעם!

שאלון תפוז
:
3 אייקונים אהובים?
3 אייקונים שנואים?
בכמה פורמים את?
האם יש לך בלוג?
האם יש לך קומונה?
מה את מעדיפה: פורום או קומונה? שאלון טלויזיה
כמה תוכניות טלויזיה את רואה ביום?
תוכנית אהובה?
תוכנית שנואה?
תוכנית מצחיקה?
מה את חושבת על טלויזיה? שאלון עצמי
בת כמה את?
תחביבים:
איך את מגדירה את עצמך?
חברה טובה?
מספר אהוב:
מספר מזל:
צבעים אהובים
:
שיר אהוב:
להקה אהובה:
שיר רומנטי:
שיר מושקע:
שיר עמוק:
את יודעת לנגן על איזהשהו כלי?
אוכל אהוב:
אוכל שנוא:
משקה אהוב:
משקה שנוא:
משקה חם אהוב: שאלון אהבה
חבר?
בתולה?
איך את מגדירה אהבה?
מה את חושהת על בנים?
מה את חושבת על בנות?
מה את חושבת עלי?
אם היית יכולה לבחור לך בעל את מי היית בוחרת?
אם היית נתקעת על אי בודד ויכולת לקחת איתך רק מישהו אחד את מי היית לוקחת ומה היית לוקחת? טוב נראה לי שזה הכל.... רגע רגע! יש לי עוד אחד: את יודעת שאני אוהבת אותך?

MikeY fReAk

New member
:))))../images/Emo79.gif

שאלון תפוז: 3 אייקונים אהובים?
3 אייקונים שנואים? כל המילים שכתובות בבועות שיחה..די מיותר! בכמה פורמים את? 7..אבל אני לא קבועה בכלל בכלל בכלל..אני בעיקר פה ובמשינה וזהו.. האם יש לך בלוג? בערך.. האם יש לך קומונה? כן, קומונת בייב. כולכם מוזמנים:) מה את מעדיפה: פורום או קומונה? פורום. יותר אפשרויות שאלון טלויזיה כמה תוכניות טלויזיה את רואה ביום? לא הרבה, 2-3 ולפעמים גם זה לא. תוכנית אהובה? אמ"ל, איפה אתה חי ויש לה את זה.. תוכנית שנואה? כל מה שקשור לחדשות תוכנית מצחיקה? איפה אתה חי..:) מה את חושבת על טלויזיה? שזה דבר נחמד להעביר את הזמן. שאלון עצמי בת כמה את? עודמעט 14 תחביבים: לכתוב. איך את מגדירה את עצמך? יוצאת דופן חברה טובה? אממ, אם את מתכוונת לחברה טובה שיש לי אז קשה לבחור כי זה את ושירן ושיר ואורטל ומארי רוזלךכחקןעכצגמהחדיר מלא מלא מלא..:) אבל אם את שואלת אם אני חברה טובה..אז-די קשה לגרום לי להיפתח, אבל אם מצליחים אני חושבת שאני חברה די טובה. מספר אהוב: 4. כיף לכתוב אותו. מספר מזל: אין משהו מיוחד.. צבעים אהובים: שחור, סגול.. שיר אהוב: קצת קשה לי לבחור..אבל למרות שאמרו לי שנגעה בשמים כתבו את זה על מסוממת..אני עדיין מתחברת לכל, אבל לכל המילים שם..אני שומעת אותו מגיל שנתיים ומתרגשת כל פעם מחדש שאני שומעת אותו..אין עליך יובל:) להקה אהובה: משינה, בייב, היהודים, הכנסייה.. שיר רומנטי: אהובתי שיר מושקע: broken שיר עמוק: בריחה אל המציאות את יודעת לנגן על איזהשהו כלי? פעם על קלידים, אקורד ו5 תווים על גיטרה. אוכל אהוב: הניסויים שלי על שניצל טבעול! [שימו לב שאני נאמנה לתשובה] אוכל שנוא: חצילים..ברוקולי.. משקה אהוב: ויטמינצ'יק..רר משקה שנוא: קפה משקה חם אהוב: שוקו
שאלון אהבה חבר? אין בתולה? כן איך את מגדירה אהבה? כדבר שאי אפשר להגדיר מה את חושהת על בנים? עם מעניין
מה את חושבת על בנות? עם מוזר ובלתי מובן להחריד מה את חושבת עלי? שכפרעליך! אם היית יכולה לבחור לך בעל את מי היית בוחרת? חח הא?!:| אם היית נתקעת על אי בודד ויכולת לקחת איתך רק מישהו אחד את מי היית לוקחת ומה היית לוקחת? אווו את זה אני שומרת בסוד:)

האלו אולדיה!!

הנה כמה שאלות לאולדיה הכפרוני עליה!
קרמבו-ווניל או מוקה? מאיפה את אוכלת אותו? גלידה-ווניל עוגיות או שוקולד לבן עם פיצפוצי שוקולד לבן בפנים? קרואסון-שוקולד או בלי כלום? היהודים-מחפש תשובה או הזמן שלך? משינה- נגעה בשמיים או הכל עוד אפשרי? בייב- חתול או כמו צב? כנסיית השכל- היינו עושים אהבה או קאנה וואחדה? אורי מור-סולו או עם בייב? מה את שונאת יותר, של"ח או מתמטיקה? מה עדיף, תנ"ך או גמרא? ולסיום- את אוהבת אותי? אביה

MikeY fReAk

New member
ייייייייי../images/Emo79.gif

קרמבו-ווניל או מוקה? מוקה מאיפה את אוכלת אותו? מקלפת את השוקולד אם יש סבלנות, בולסת את הבפנוכו ונהנת מהעוגיה גלידה-ווניל עוגיות או שוקולד לבן עם פיצפוצי שוקולד לבן בפנים? וניל עוגיות:) קרואסון-שוקולד או בלי כלום? שוקולד..וואי כמה זמן לא אכלתי כזה! היהודים-מחפש תשובה או הזמן שלך? מחפש תשובה משינה- נגעה בשמיים או הכל עוד אפשרי? עם כל האהבה למייקל, נגעה בשמים בייב- חתול או כמו צב? זנה;[ זה קשה!! חתול כנסיית השכל- היינו עושים אהבה או קאנה וואחדה? היינו עושים אהבה אופקורס!:) אורי מור-סולו או עם בייב? איך שהכי טוב לו. וחוצמזה בזכות הסולו גיליתי את אמיר ושי..כפרעליהם! מה את שונאת יותר, של"ח או מתמטיקה? מ"מ.. מה עדיף, תנ"ך או גמרא? תנך. אבל תנך זה איכס!!! ולסיום- את אוהבת אותי? דההההההה

לא, כי אני לא אוהבת אותך בכלל...

סתאאאאאאם את יודעת שאני חולה עלייך, מותק!

למעלה