)))../images/Emo79.gif
שאלון תפוז: 3 אייקונים אהובים?
3 אייקונים שנואים? כל המילים שכתובות בבועות שיחה..די מיותר! בכמה פורמים את? 7..אבל אני לא קבועה בכלל בכלל בכלל..אני בעיקר פה ובמשינה וזהו.. האם יש לך בלוג? בערך.. האם יש לך קומונה? כן, קומונת בייב. כולכם מוזמנים

מה את מעדיפה: פורום או קומונה? פורום. יותר אפשרויות שאלון טלויזיה כמה תוכניות טלויזיה את רואה ביום? לא הרבה, 2-3 ולפעמים גם זה לא. תוכנית אהובה? אמ"ל, איפה אתה חי ויש לה את זה.. תוכנית שנואה? כל מה שקשור לחדשות תוכנית מצחיקה? איפה אתה חי..

מה את חושבת על טלויזיה? שזה דבר נחמד להעביר את הזמן. שאלון עצמי בת כמה את? עודמעט 14 תחביבים: לכתוב. איך את מגדירה את עצמך? יוצאת דופן חברה טובה? אממ, אם את מתכוונת לחברה טובה שיש לי אז קשה לבחור כי זה את ושירן ושיר ואורטל ומארי רוזלךכחקןעכצגמהחדיר מלא מלא מלא..

אבל אם את שואלת אם אני חברה טובה..אז-די קשה לגרום לי להיפתח, אבל אם מצליחים אני חושבת שאני חברה די טובה. מספר אהוב: 4. כיף לכתוב אותו. מספר מזל: אין משהו מיוחד.. צבעים אהובים: שחור, סגול.. שיר אהוב: קצת קשה לי לבחור..אבל למרות שאמרו לי שנגעה בשמים כתבו את זה על מסוממת..אני עדיין מתחברת לכל, אבל לכל המילים שם..אני שומעת אותו מגיל שנתיים ומתרגשת כל פעם מחדש שאני שומעת אותו..אין עליך יובל

להקה אהובה: משינה, בייב, היהודים, הכנסייה.. שיר רומנטי: אהובתי שיר מושקע: broken שיר עמוק: בריחה אל המציאות את יודעת לנגן על איזהשהו כלי? פעם על קלידים, אקורד ו5 תווים על גיטרה. אוכל אהוב: הניסויים שלי על שניצל טבעול! [שימו לב שאני נאמנה לתשובה] אוכל שנוא: חצילים..ברוקולי.. משקה אהוב: ויטמינצ'יק..רר משקה שנוא: קפה משקה חם אהוב: שוקו
שאלון אהבה חבר? אין בתולה? כן איך את מגדירה אהבה? כדבר שאי אפשר להגדיר מה את חושהת על בנים? עם מעניין
מה את חושבת על בנות? עם מוזר ובלתי מובן להחריד מה את חושבת עלי? שכפרעליך! אם היית יכולה לבחור לך בעל את מי היית בוחרת? חח הא?!:| אם היית נתקעת על אי בודד ויכולת לקחת איתך רק מישהו אחד את מי היית לוקחת ומה היית לוקחת? אווו את זה אני שומרת בסוד